İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - win

1021
BEŞİKTAŞ / Tedirginlikten Kurtuluş güzel
« : 11 Ağustos 2008, 10:30:34 »
Tedirginlikten Kurtuluş güzel

Sakatlığının psikolojik etkisini ancak kampın ikinci bölümünde üzerinden atan Serdar Kurtuluş'un forması garanti.


Geçen sezonu sakatlandığı için erken kapatan Serdar Kurtuluş, ikinci kamp döneminde kendine geldi. İlk kampta sakatlığının psikolojik ağırlığı altında ezildiği görülen genç futbolcu ikinci bölümde adeta yeniden doğmuş gibiydi. Teknik heyetin gözü gibi baktığı oyuncu sakat ya da cezalı olmadığı sürece sağ kanatta formayı kimseye vermeyecek. 
Kurtuluş ise "Allah bir daha sakatlık yaşatmasın. Tribünde olmak, sahada olmaktan daha zor" dedi.

1022
BEŞİKTAŞ / Ligin tozunu atacağız
« : 11 Ağustos 2008, 10:30:20 »
Ligin tozunu atacağız


Menajer Sinan Engin, Beşiktaş'ın ligde fırtına gibi eseceğini kaydetti. Nokta transferler yaparak güçlendiklerini belirten Engin, "Bu takımın ne olduğunu herkes görecek. Ligin tozunu atacağımıza inanıyorum" dedi. Her mevkinin alternatifi olduğunu kaydeden Engin, takıma kefil olduğunu söyledi. 


1023
BEŞİKTAŞ / Alternatifi yok
« : 11 Ağustos 2008, 10:30:05 »
Alternatifi yok


Beşiktaş'ın ilk 11'i yavaş yavaş şekillenirken, yeri garanti isimlerden biri de Cisse olacak. Siyahi oyuncu sessiz, sakin ve kendinden emin çalışıyor. Performansı ve istekli çalışmasıyla Sağlam'ın gözüne giren Cisse sadece işini yaptığını söyledi. 


1024
BEŞİKTAŞ / Yalnız değilsiniz
« : 11 Ağustos 2008, 10:29:50 »
Yalnız değilsiniz


UEFA Kupası 2. ön eleme turunda Bosna Hersek'in Siroki Brijek takımıyla karşılaşack Beşiktaş, çarşamba günü Mostar'a uçuyor. 14 Ağustos'taki karşılaşmaya yönetimin de başkan Yıldırım Demirören dahil tam kadro gitmesi bekleniyor. 


1025
BEŞİKTAŞ / Zapotocny oynamıyor
« : 11 Ağustos 2008, 10:29:33 »
Zapotocny oynamıyor


Sakatlığı bulunan Zapotocny'nin UEFA maçına yetişmesi zor görünüyor. Dün takım izinli olmasına karşın sakatlığı süren oyuncularla birlikte tedavi olan Çek yıldızın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Sakat olan Sivok'un durumu ise iyiye gidiyorZapotocny oynamıyor


Sakatlığı bulunan Zapotocny'nin UEFA maçına yetişmesi zor görünüyor. Dün takım izinli olmasına karşın sakatlığı süren oyuncularla birlikte tedavi olan Çek yıldızın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Sakat olan Sivok'un durumu ise iyiye gidiyorZapotocny oynamıyor


Sakatlığı bulunan Zapotocny'nin UEFA maçına yetişmesi zor görünüyor. Dün takım izinli olmasına karşın sakatlığı süren oyuncularla birlikte tedavi olan Çek yıldızın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Sakat olan Sivok'un durumu ise iyiye gidiyor

1026
BEŞİKTAŞ / Sezona gol ile başlarım
« : 11 Ağustos 2008, 10:29:16 »
Sezona gol ile başlarım

Tello, çok formda olduğunu ve Bosna'da gol atacağını söyledi.


İlk kamp dönemine kilolu geldiği için espri konusu olan Tello kısa sürede toparlandı. Şilili oyuncunun yeniden form tutması teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı sevindirdi. Bosna Hersek'teki karşılaşmada "Kaleyi görünce vur" talimatı alanlardan biri olan Tello, "Benim için profesyonellik her şeyden önce gelir. Beşiktaş'ı çok seviyorum ve aldığım paranın 
hakkını sonuna kadar vereceğim. Göreceksiniz Siroki Brijek'e gol de atacağım" diyerek güven tazeleyeceğini söyledi.

1027
BEŞİKTAŞ / Delgado tam bir lider
« : 11 Ağustos 2008, 10:29:05 »
Delgado tam bir lider


Kaptanlığın verilmesi ve sözleşmesinin yenilenmesiyle kafasındaki sorunları bitiren Delgado, futbola yeni başlamış gibi çalışıyor. Saha içinde daha fazla sorumluluk alacağı görülen Arjantinli oyuncu geçen yıldan çok daha farklı ve yararlı olacağının sinyalini veriyor.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, "Saha içindeki liderim" dediği Delgado, 
şampiyonluk özleminin bitmesi için elinden geleni yapacağını belirtiyor. Delgado, muhteşem taraftarın büyük zaferleri hak ettiğini, destek beklediklerini de sözlerine ekledi.
Vahap HACIOĞLU

1028
BEŞİKTAŞ / Nobre'nin yeri garanti
« : 11 Ağustos 2008, 10:28:53 »
Nobre'nin yeri garanti

Hırslı futboluyla dikkat çeken ve hocasından övgü alan Nobre, "Bu yıl herkes beni konuşacak" dedi.


Beşiktaş, tek forvetle de oynasa, çift forvetle de oynasa Nobre'nin forması garanti. İdman ve hazırlık maçlarındaki hırslı futboluyla dikkat çeken ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın bankoları arasına girmeyi başaran golcü futbolcu, bu sezon fırtına gibi eseceğini söyledi. Mert Nobre, "İyi bir hazırlık dönemi geçirdim. Bu sezon 
herkes beni konuşacak. Atacağım gollerle Türkiye'de yeni bir sayfa açacağım" dedi.

1029
BEŞİKTAŞ / Sahada konuşurum
« : 11 Ağustos 2008, 10:28:30 »
Sahada konuşurum

Taktik idmanlarda kendinden emin görüntüsü ve adrese teslim paslarla dikkat çeken Sivok, hücumu çok seviyor.


NE SÖYLESEK BOŞ
Menajer Sinan Engin'in uzun süre izleyip kefil olarak aldırdığı Sivok, kısa sürede kendisini kanıtlayacağını söyledi. Çek oyuncu, "Şu anda ne söylesem boş. Herkesin futbol görüşü farklı. Ben sahada konuşmayı tercih ederim. Maçlar başlayınca nasıl bir oyuncu olduğumu göreceksiniz" dedi.

KENDİNDEN 
EMİN
Rakip atakları durdurduktan sonra topu oyuna sokuşuyla da alkış alan Sivok, sık sık ileri çıkıyor. Hava toplarındaki üstünlüğü dışında ayağa adrese paslar atan ve sahayı derinlemesine kulanmasıyla Beşiktaş'ın en büyük kozu olacağını gösteren Sivok, "En az 7-8 gol atarım" diye konuşuyor.

1030
BEŞİKTAŞ / Taş gibiyiz
« : 11 Ağustos 2008, 10:28:06 »
Taş gibiyiz

"Çok iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Siroki Brijek maçına artık hazırız. İlk maçı kazanıp avantaj elde etmek istiyoruz".


Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bosna Hersek'in Siroki Brijek takımı ile oynayacakları UEFA Kupası ön eleme maçına hazır olduklarını söyledi. Çok iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini kaydeden Sağlam, "Kamp öncesi ve sonrasında yapılan çalışmalardan memnunum. Defansta sakatlarımız var ama onların yerini dolduracak 
alternatiflerimiz de var. Brijek ile perşembe günü yapacağımız karşılaşmaya hazırım" diye konuştu.

HAFİFE ALINMAMALI
Boşnak ekiple ilk maçlarını deplasmanda oynayacaklarını hatırlatan Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü: "Pazartesi gününden (bugün) itibaren tüm enerji ve düşüncemizi eleme maçına vereceğiz. Siroki Brijek'i çok iyi etüt ettiğimizi düşünüyorum. Bu bilgileri futbolcularla paylaşacağız. Amacımız rakibimizi küçümsemeden ilk maçtan avantajlı bir skorla dönmek." Beşiktaş, Siroki Brijek ile rövanş maçını 28 Ağustos'ta oynayacak.

1031
BEŞİKTAŞ / Yumruk yumruğa değil, el ele
« : 11 Ağustos 2008, 10:27:50 »
Yumruk yumruğa değil, el ele


Beşiktaş'ın Avusturya kampında terlik yüzünden iki kez 15'şer dakika yumruk yumruğa kavga edince kadro dışı kalan İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez dün öpüşüp barıştı.


***

Barıştılar

Avusturya kampında yumruk yumruğa kavga edince kadro dışı bırakılan eski kaptanlar, camiadan özür diledi.

Sıkıntı bizi çok yıprattı
Avusturya kampında İbrahim Toraman ile kavga ettiği için satış listesine konan İbrahim Üzülmez basın toplantısında, "En büyük sıkıntıyı biz çektik. Camiamızdan, Ertuğrul Sağlam ve Sinan Engin'den özür dileriz" dedi. Bir süre önce de İbrahim Toraman basın toplantısında benzer şeyler söylemişti. Beşiktaş yönetiminin 
affı yarın açıklaması bekleniyor.

Kaptanlık açıklaması
Basın toplantısından sonra öpüşüp medya önünde de barışan Üzülmez ve Toraman, af beklentileri gerçekleşirse takımdan ayrı kaldıkları süredeki idman açığını kapatmak için çok çalışacaklarını söylediler. İbrahim Üzülmez, "Beşiktaş'ı kaptanlık yapmak için sevmedim" sözleriyle de takıma dönmesi halinde böyle bir beklentisi olmadığının altını çizdi.

1032
GALATASARAY / Galatasaray günlüğü
« : 11 Ağustos 2008, 10:27:11 »
Galatasaray günlüğü


Taktik çalıştılar
Galatasaray, Steaua maçının hazırlıklarını dün tek idmanla sürdürdü. Sabah basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular koordinasyon çalışmalarının ardından teknik antrenman yaptı. Orkun ve Linderoth fizyoterapistle çalıştı. Skibbe, idmanın sonunda kalecilerin de katıldığı taktik bir çalışma yaptırdı.

Topal 
davet etti
Linderoth'un yokluğunda ön liberoda yine yükü çekecek olan Mehmet Topal, taraftarlara çarşamba günü tribünleri doldurma çağrısı yaptı. Genç oyuncu, "Taraftar bizim en büyük silahımız. Tribünler dolarsa Steaua karşısında istediğimiz sonucu almamız kolaylaşır. İşi burada bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

Nonda'nın son şansı
Hazırlık maçlarında gol atamadığı için eleştirilen Shabani Nonda için Steaua maçı kritik önemde. Gözden düşen Kongolu yıldızın, çarşamba günü de gol atamaması halinde biletinin kesilebileceği ifade ediliyor. Nonda, "Beni özel maçlarla yargılayanlar çarşamba günü kim olduğumu görecek" dedi.

Serkan'a ev istirahati
Kıkırdak problemi nedeniyle dizinden ikinci kez ameliyat olan Serkan Çalık, evinde istirahat ediyor. Doktorların bir süre dinlenmesini tavsiye ettiği genç oyuncunun, önümüzdeki günlerde düz koşulara başlayacağı bildirildi. Aydın, Mehmet Güven ve Ümit'in tedavilerine ise tesislerde devam edildi.