İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - win

1177
TRABZONSPOR / Gribe önlem aldılar
« : 09 Ağustos 2008, 22:13:04 »
Gribe önlem aldılar


BORDO-mavili futbolcular Almanya kampında bir sıcak, bir soğuk geçen havalar yüzünden grip tehtidiyle karşı karşıya kaldı. Grip olan Egemen'e ise tedavi uygulanıyor. Yanal gribe önlem olarak futbolculara antrenmandan çıkınca 1 kilometrelik otel yolunu giyinip şekilde katetmelerini istedi

1178
TRABZONSPOR / Rakip Braunschweig
« : 09 Ağustos 2008, 22:12:41 »
Rakip Braunschweig


TRABZONSPOR, Almanya'daki 6. hazırlık maçını bugün Eintracht Braunschweig'la oynayacak. Kamp yapılan Hotel Heide Treff'in sahasındaki karşılaşma, Türkiye saati ile 15.00'te başlayacak. Teknik direktör Ersun Yanal'ın, bu karşılaşmada fazla yer vermediği oyuncuları 11'e alacağı öğrenildi. 


1179
TRABZONSPOR / Fatih göz kamaştırdı
« : 09 Ağustos 2008, 22:11:06 »
Fatih göz kamaştırdı


GURBETÇI futbolcu Fatih Altundağ oynadığı ilk maçında tam puan aldı. Karadenizspor'a gönderilmesi düşünülen Fatih Altundağ, Bremenhaven maçında attığı gol ile adeta ipten döndü. Gurbetçi futbolcu, mükemmel bir gol kaydederken, bir de asist yaptı ve yedekler içerisinde en çok ön plana çıkan isim oldu. 


1180
TRABZONSPOR / İsaac'ten ses yok
« : 09 Ağustos 2008, 22:10:48 »
İsaac'ten ses yok


TRABZONSPOR'un yeni transferi İsaac'in performansı beğenilmedi. Kore'de yapılan turnuvada Nijerya Milli Takımı'nın formasını giyen forvet oyuncusu, Hollanda ile yapılan ve 0-0 sona eren karşılaşmada 90 dakika sahada kaldı ama etkili olamadı. 



1181
TRABZONSPOR / Asların yedeklik siniri!
« : 09 Ağustos 2008, 22:10:27 »
Asların yedeklik siniri!


TRABZONSPOR'da, Alman 5. Lig takımlarından Bremerhaven karşısında forma giyen futbolcular Hüseyin, Giray, Tayfun'un sinirli hareketleri dikkat çekti. Yedek takımla sahada mücadele eden bu oyuncular sık sık hakemle konuşup, faullerde gerginlik yarattılar. 


1182
TRABZONSPOR / Gençleştiler
« : 09 Ağustos 2008, 22:10:09 »
Gençleştiler

Bordo-mavili takım genç futbolcuları kadrosuna katarak yaş ortalamasını düşürerek mücadele gücünü oldukça artırdı.


Trabzonspor'un geçen sezon 26 olan yaş ortalaması 23.8 oldu. Yaptığı flaş transferlerle kadrosunu güçlendirip yenileyen bordo-mavili yönetim, takımı gençleştirdi. Trabzonspor'da 2002-03 sezonunda 25 olan yaş ortalaması, 2003- 04'te 23'e düşerken, 2004-05'te tekrar 25'e çıktı. 2005-06, 
2006-07 ve 2007-08'te 26 olan yaş ortalaması, bu sezon 23.8'e indi. Trabzonspor'da takımın en yaşlı oyuncusu 33 yaşındaki Senegalli kaleci Tony Sylva olurken, bu ismi Rigobert Song (32) takip etti. Takımın en genç oyuncusu ise henüz 18 yaşında olan Barış Memiş.

1183
TRABZONSPOR / Hüseyin'i üzen söylenti
« : 09 Ağustos 2008, 22:09:53 »
Hüseyin'i üzen söylenti


Trabzonspor'un kaptanı Hüseyin Çimşir hem mutsuz, hem de şaşkın. Teknik direktör Ersun Yanal tarafından yedek kulübesine oturtulan Hüseyin'in yerine Yattara'nın kaptan çıkması spekülasyonları artırdı. Tecrübeli oyuncu için, "Kaptanlığı elinden alındı, gönderilecek" söylentileri yayıldı. Kaptan Hüseyin Çimşir'in menajerine kulüp bulması için yetki verdiği 
iddiaları da ayyuka çıktı.

1184
TRABZONSPOR / Pilot takım stresi sardı
« : 09 Ağustos 2008, 22:09:41 »
Pilot takım stresi sardı


Almanya kampında teknik direktör Ersun Yanal'ın gözüne giremeyip pilot takıma gönderileceğini tahmin eden futbolcular strese girdi. Bu oyuncular 2. Lig'de oynama yerine kiralık olarak Bank Asya 1. Lig'e gitmek istiyor. Bordo-mavili takımda kamp sonrası kaleci Yakup, Fatih, Eren, Buğra ve Abdülaziz beşlisinden üçü gönderilecek. Bu oyuncuların hepsinin 
de isteği Birinci Lig'de oynamak.

1185
TRABZONSPOR / Kale hazır değil
« : 09 Ağustos 2008, 22:09:27 »
Kale hazır değil

Beş hazırlık maçında 8 gol yiyen kaleciler göz doldurmadı. Tolga 4, Onur 3 Sylva ise 1 gole engel olamazken, kalede tehlike çanları çaldı.


Almanya kampında teknik direktör Ersun Yanal'ın görev verdiği kalecilerin hepsi gol yedi. Tolga, Onur ve Sylva hazırlık maçlarında henüz hazır olmadıklarının sinyalini verdiler. Trabzonspor, 5 hazırlık karşılaşmasında 15 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde ise 8 gol gördü. BEŞ hazırlık maçında Tolga 4, Onur 3 ve yeni transfer Sylva ise 1 gol 
yedi. En son Bremenhaven maçında 90 dakika oynayan Sylva'nın elinden kaçırdığı topun golle sonuçlanması herkesi üzdü. Ancak teknik direktör Ersun Yanal, "Sylva yer tutuşları ve topu oyuna sokuşuyla iyiydi" dedi.

1186
TRABZONSPOR / Yanal'dan 3 gence tam puan
« : 09 Ağustos 2008, 22:09:16 »
Yanal'dan 3 gence tam puan


Bordo-mavili hoca: Colman'ın iyileşip oynaması, Fatih'in gol atması, Barış ve Ergin'in formu bizim için umut verici


***

10 çok çok iyi

Bordo-mavili hoca: Colman'ın iyileşip oynaması, Fatih'in gol atması, Barış ve Ergin'in formu bizim için umut verici.

KEYFİ YERİNE GELDİ
Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın yüzü nihayet güldü. Wolfsburg yenilgisi sonrasında büyük sıkıntı yaşayan tecrübeli hoca, FC Bremenhaven maçında alınan galibiyetten çok, gençlerin gösterdiği performansa sevindi. Sakatlığı geçip sahaya çıkan Colman'ın futbolu, ilk kez forma giyme 
şansı verilen Fatih'in güzel oyununu golle süslemesi tecrübeli hocayı çok keyiflendirdi.

KADRO NETLEŞECEK
Takımın bol alternatifli olmasının meyvelerini ligde göreceklerini belirten Yanal, "Ergin'in pozisyonlara girişi, Buğra'nın hırsı, Barış'ın performansı bize hep olumlu yansıyacak" diyerek gelecek için umutlu konuştu. Zamana ihtiyacı olan futbolcularının da olduğunu belirten tecrübeli hoca, "Kalan maçlarda kadromuza yön verecek isimlere şans tanıyacağız. Brugges maçında kadro netleşecek" dedi.

1187
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş günlüğü
« : 09 Ağustos 2008, 22:08:31 »
Beşiktaş günlüğü


Kartal durmuyor
Siyah-beyazlılar, İstanbul'daki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Beşiktaş'ın dün akşam basına kapalı olarak yapılan çalışmasında kanat organizasyonlarına ağırlık verildiği belirtildi. Ertuğrul Sağlam'ın idmanda, özellikle isabetli orta ve tek vuruşla gol çalışması yaptırdığı ifade edildi

Ekrem'e özel ilgi
Maccabi 
Haifa maçında sakatlanan ve omuzuna yapılan bandajla çalışmalara başlayan Ekrem Dağ'a, sağlık ekibi özel ilgi gösteriyor. Teknik patron Ertuğrul Sağlam'ın, UEFA Kupası ilk maçına hazır görmek istediğini söylediği Ekrem için, sağlık ekibi seferber oldu.

Kombine satışı arttı
İnönü Stadı'yla ilgili belirsizliğin, yönetimin yaptığı "Bu sezon maçlarımızı İnönü'de oynayacağız" açıklamasıyla son bulması üzerine Beşiktaş'ta kombine kart satışları da hareketlendi. Şu ana kadar 4 bin civarında satış yapılırken, kombine kart satışları 22 Ağustos'a kadar uzatıldı.

Fulya için kampanya
Beşiktaşlı taraftarlar, Fulya Şan Ökten Tesisleri'nin adının değiştirilmemesi için imza kampanyası başlatıyorlar. Kampanya için yasal izinleri alan siyah- beyazlıların, önümüzdeki haftadan itibaren Beşiktaş semtinde kuracakları standlarda kampanyayı başlatacakları öğrenildi.

Dernekler toplanıyor
Beşiktaş'ta dernek toplantıları tam gaz sürüyor. Bu kapsamda dernekler toplantılarının 15 Ağustos Cuma günü Ayvalık'ta, 20 Ağustos Çarşamba günü Çanakkale'de, 22 Ağustos Cuma günü Antalya'da ve 12 Ekim tarihinde Romanya'nın başkenti Bükreş'te gerçekleştirileceği belirtildi.

1188
BEŞİKTAŞ / Yerli stoperler!
« : 09 Ağustos 2008, 22:08:18 »
Yerli stoperler!


SİYAH-beyazlılarda Zapotocny ve Sivok'un sakatlıklarının geçmemesi durumunda, Brijeg maçında Gökhan Zan-Tuna Üzümcü ikilisi forma giyecek. Ertuğrul Sağlam, son idmanlarda bu ikiliyle özel olarak ilgilenmeye başladı.