İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - win

1189
BEŞİKTAŞ / Önemli olan Beşiktaş'tır!
« : 09 Ağustos 2008, 22:08:04 »
Önemli olan Beşiktaş'tır!


YENİ sezonda takımının maçlarını kulübeden değil, tribünden izleme kararı alan menajer Sinan Engin, "Önemli olan Beşiktaş'ın başarısıdır" diye konuştu. Yedek kulübesinde oturmasının bazı kesimler tarafından farklı yorumladığını ifade eden Engin, "Bu nedenle önümüzdeki yıl tribünde oturacağım. Benim aşağıda ya da yukarıda bulunmamın hiçbir önemi olmadığını 
göstermek için böyle bir karar aldım" dedi.

1190
BEŞİKTAŞ / Nuri: Avrupa ağır bastı
« : 09 Ağustos 2008, 22:07:53 »
Nuri: Avrupa ağır bastı


BEŞİKTAŞ'IN uzun süre renklerine bağlamak için uğraştığı Nuri Şahin, "Avrupa'yı çok istediğim için Beşiktaş'a gelmedim" dedi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve menajer Sinan Engin ile birçok kez konuştuğuunu belirten genç yıldız, "Onların beni ne kadar istediğini iyi biliyorum, bundan da gurur duydum. Türkiye'yi Avrupa'da temsil edip, ileride ülkeme 
dönmek istediğimi söyledim" yorumunu yaptı.

1191
BEŞİKTAŞ / 16 imza birden
« : 09 Ağustos 2008, 22:07:28 »
16 imza birden 


HENTBOLDEErkekler Süper Lig'de mücadele eden Beşiktaş; Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden Nesih Çakar, Sc Horta'dan Vlademir Zeliç, Partizan'dan Stanislav Tutiç ve Rusya'dan Dmitry Federov'u transfer etti. Siyah-beyazlı yönetim, 12 oyuncu ile de sözleşme yeniledi. 


1192
BEŞİKTAŞ / Beni iyi izleyin
« : 09 Ağustos 2008, 22:07:03 »
Beni iyi izleyin


TEKNİK direktör Ertuğrul Sağlam'ın geçen sezonun son haftalarında tanıdığı şansı iyi kullanan Aydın Karabulut, yeni sezonda daha çok forma giyeceğini söyledi. Kampın en iyileri arasında gösterilen genç oyuncu, "Kendimi süper hissediyorum. Beni iyi izleyin" ifadelerini kullandı. 


1193
BEŞİKTAŞ / Gönlüm rahat
« : 09 Ağustos 2008, 22:06:52 »
Gönlüm rahat


BEŞİKTAŞ'IN yeni kaptanı Delgado, artan sorumluluğunun kendisini korkutmadığını ifade etti. Takımda kimse ile bir sorunu bulunmadığını dile getiren Arjantinli yıldız, "Tüm arkadaşlarım iyi niyetli. O nedenle bu takımda problem yaşanmaz. Gönlüm rahat" şeklinde konuştu

1194
BEŞİKTAŞ / Büyüklük gösterin
« : 09 Ağustos 2008, 22:06:39 »
Büyüklük gösterin 


DİVAN Başkanı Yalçın Karadeniz, yönetimi İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ı affetmeye çağırdı: "Yönetim camianın sesine kulak vermeli. İki oyuncu da büyük bir hata yaptığının farkında ve üzgün. Yöneticiler büyüklük yapıp, ikisini de kazanmalı." 


1195
BEŞİKTAŞ / Toraman'a kaptanlık yok, af var
« : 09 Ağustos 2008, 22:06:25 »
Toraman'a kaptanlık yok, af var


Yönetimin salı günü yapacağı toplantıda affedilmesi nerede ise kesinlik kazanan İbrahim Toraman'ın kaptanlık yolu tamamen kapandı


***

Af var, bant yok

Yönetimin salı günü yapacağı toplantıda affedilmesi nerede ise kesinlik kazanan İbrahim Toraman'ın kaptanlık yolu tamamen kapandı.

KAMUOYU BASKISI
TERLİK yüzünden kavga ettiği İbrahim Üzülmez ile birlikte kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman, takıma dönmeye hazırlanıyor. Kamuoyu ve bazı yöneticilerin baskısı üzerine Yıldırım Demirören'in de yumuşaması nedeniyle dönüşün nerede ise kesinleştiği belirtildi.

KAPTANLIK İPTAL
YÖNETİMİN 
salı günü yapacağı toplantıda kararın resmiyet kazanması bekleniyor. Ne var ki yeniden siyah-beyazlı formayı giymeye hazırlanan Toraman 150 bin YTL'lik maddi bedelin yanında bir de manevi bedel ödeyecek; tecrübeli oyuncuya kaptanlık geri verilmeyecek!

1196
BEŞİKTAŞ / 1 yıl daha
« : 09 Ağustos 2008, 22:06:11 »
1 yıl daha

"Yönetim kurulumuzun aldığı bir karar var. Bu sezon maçlarımızı mabedimiz İnönü'de yapacağız. Seneye Olimpiyat'ta oynayabiliriz".


PROJE GELİŞTİRDİK
BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören, bu sezon maçları İnönü Stadı'nda yapacaklarını söyledi. BJK TV'ye konuşan Demirören, İnönü Stadı'nın mabetleri olduğunu ifade ederek, "Yönetim kurulumuzun bir projesi var. Yeni projeyle ilgili izinler tamamlanmak üzere. Sezon bittiğinde önümüzdeki sezon 
ya Olimpiyat ya da başka statta oynayacağız" dedi.

BU SENE KAÇMAZ
GENEL sekreter Kenan Öner ise gerçekleştirilen gecenin başarılara atacakları adımlardan biri olduğunu ifade ederek, "İmrenilecek bir hazırlık dönemi geçirdik. Futbolcular büyük kenetlenme içinde. Bu sene onların gözündeki heyecan ve şevk başka türlü. Kaçırdığımız şampiyonluğu bu sezon için başka türlü arzuluyorlar'' diye konuştu.

1197
BEŞİKTAŞ / İşte yeni formalar
« : 09 Ağustos 2008, 22:06:00 »
 
İşte yeni formalar

Beşiktaş'ın yeni sezonda giyeceği dört ayrı formanın tanıtımı Çırağan'da yapıldı.


BEŞİKTAŞ'IN yeni sezonda giyeceği 4 ayrı formanın tanıtımı yapıldı. Çırağan Sarayı'nda başkan Yıldırım Demirören, yöneticiler ve teknik heyetin katılımıyla gerçekleştirilen defilede, futbol takımı oyuncularının yanı sıra basketbolcular ve mankenler yer aldı.
DEFİLEDE ayrıca Kartal Yuvası Sonbahar- Kış kreasyonundan örnekler beğeniye sunuldu. Tanıtımda 
futbolculardan Zapotocny, Delgado, Bobo, Holosko, Tuna, Uğur, Nobre, Sivok, Seric, Batuhan'ın yanı sıra basketbolcular Muratcan, Cevher ve Arın mankenlik yaptı.

1198
BEŞİKTAŞ / Ümraniye'de buluştular
« : 09 Ağustos 2008, 22:05:44 »
Ümraniye'de buluştular


Beşiktaş'ı karıştıran 'terlik kavgası'nın kahramanları İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman dün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile biraraya geldi. Kavga sonrası Sağlam ile ilk kez buluşan iki futbolcu da hocasından özür diledi. Genç teknik adamın af konusunda net 
bir yorum yapmaması dikkat çekti.

1199
BEŞİKTAŞ / Zapotocny korkusu
« : 09 Ağustos 2008, 22:05:33 »
Zapotocny korkusu

Avusturya'da sağ ayak bileğinden sakatlanan ve çekilen MR'ında Brijeg maçında oynama şansı olmadığı ortaya çıkan Çek yıldız, yönetimi korkuttu.


Siyah-beyazlı takımda Tomas Zapotocny korkusu yaşanıyor... Avusturya kampının son gününde yapılan idman sırasında sağ ayak bileğinden sakatlanan ve çalışmayı yarıda bırakan Zapotocny'nin önceki gün çekilen MR'ından da tatsız bir sonuç çıktı. Çek oyuncunun, Brijeg maçında forma giyemeyeceği belirtildi.

Çek futbolcunun daha önce de aynı bölgeden 
ameliyat olduğu ifade edilirken, sağlık ekibi Zapotocny'den bununla ilgili ameliyat raporlarını istedi. Tecrübeli oyuncunun Bosna'daki ilk maçta riske edilmeyeceği belirtilirken, hafif sakatlığı bulunan Sivok'la ilgili son kararın pazartesi günü verileceği öğrenildi.

1200
BEŞİKTAŞ / Hiçbir hoca stadı bırakmaz
« : 09 Ağustos 2008, 22:05:23 »
Hiçbir hoca stadı bırakmaz


Ertuğrul Sağlam maçları BJK İnönü Stadı'nda oynamaları konusunda "Hiçbir antrenör ve futbolcu BJK İnönü Stadı'nın dışında oynamak istemez. Bu olayı sadece stadın büyülü atmosferiyle, rakipleri olumsuz yönde etkileyen unsurları ve taraftarların katkısıyla değerlendirmemek lazım. Bir de işin ekonomik kısmı var" ifadesini kullandı.