İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - win

601
GALATASARAY / Nonda orada
« : 18 Ağustos 2008, 08:41:00 »
Nonda orada

Süper Kupa finalinin ilk yarısında durgun görünen tecrübeli yıldız, 2. yarıda gerçek kimliğine büründü ve takımının ikinci golünü attı.


O DA SONRADAN AÇILDI
G.Saray'ın hafta içinde Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Steaua Bükreş ile oynadığı maçta fileleri iki kez havalandıran Nonda, dün akşam da golünü attı. Maçın ilk yarısında pozisyona girmekte zorlanan Kongolu futbolcu, 2. yarıda Kayseri defansını oldukça zorladı. z

GÜCÜMÜZÜ GÖSTERDİK 

Maçın 73'üncü dakikasında Kewell'ın nefis pasında topla ceza alanında buluşan Nonda şık bir plaseyle skoru 2-0'a getirdi. Nonda karşılaşma sonra yaptığı açıklamada "Maça pek iyi başlayamadık ama daha sonra toparlandık ve gerçek gücümüzü gösterdik" dedi.

602
GALATASARAY / Kusura bakma Bolt senden de hızlısı var
« : 18 Ağustos 2008, 08:40:44 »
Kusura bakma Bolt senden de hızlısı var


Almanya'nın Duisburg şehrinde şampiyon Galatasaray ile Fortis Türkiye Kupası sahibi Kayserispor'u karşı karşıya getiren maça Kewell tam anlamı ile damgasını vurdu. Avustralyalı yıldız girdikten sonra gerçek kimliğine bürünen Galatasaray, 73'te Nonda'nın golü ile Kayserispor'un kupa umutlarını bitirdi. Mehmet Topuz'un 89'da attığı gol Kayserispor'a yetmedi.

Kewell'ın attığı müthiş kafa golünde, süper çalımlarla ceza sahasına sokulan ve orta yapan Hasan Şaş'ın rolü çok büyüktü. Böylelikle 3. kez düzenlenen Süper Kupa'yı Beşiktaş ve Fenerbahçe'den sonra Galatasaray da müzesine götürmüş oldu. 100 metrede 'uçan adam' Bolt'tan bile hızlı çıkan Kewell, ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu dün göstermiş oldu.


***

Elder var bir

Süper Kupa finalinin ilk devresinde etkisiz görünen Cimbom 2. yarıdaki müthiş oyunuyla Kayserispor'u yenmeyi başardı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Süper Kupa finalinde sevinen taraf G.Saray oldu. Sarı-kırmızılı ekip, Kayserispor karşısında maça tutuk başladı. Kayserispor ilk 45 dakikada tehlikeli ataklar geliştirirken, G.Saray taraftarlarını şaşırtan bir futbol sergiledi. Ancak maçın 2. yarısının başlamasıyla sahadaki tablo tersine döndü. G.Saray 
ikinci 45 dakikada çok etkili bir futbol ortaya koyarken art arda geliştirdiği ataklarla Kayserispor kalesinde gol aradı.

KEWELL TAM NOT ALDI
Hasan Şaş'ın ateşlediği Cimbom, sağlı-sollu ataklarla Kayserispor kalesine yüklenirken, aradığı golü 66'da yeni transferi Kewell'la buldu. Kewell, attığı şık kafa golünden 5 dakika sonra da Nonda'ya nefis bir asist yaptı. Kayserispor ise 2-0'dan sonra risk alıp G.Saray kalesinde gol ararken 89'da Mehmet Topuz'la skoru 2-1'e getirdi. Kayseri'nin kalan dakikalardaki çabası gol getirmeyince Cimbom kupanın sahibi oldu.

603
FENERBAHCE / F.Bahçe günlüğü
« : 18 Ağustos 2008, 08:39:27 »
F.Bahçe günlüğü


Tek sebep bonservis
F.Bahçe, Kemal, Olcan ve Mustafa'nın G.Atepspor'dan geri çağrılmasının tek nedeninin bonservislerinin ödenmemesi olduğunu bildirdi. Kulüpten yapılan açıklamada; kırmızı- siyahlı takımın şu ana dek bonservis konusunda hiçbir girişimde bulunmadığı, konunun federasyon seçimleri ile ilgisi olmadığı 
ifade edildi.

Mesaiye devam
SARI-lacivertliler, G.Antep ile yapacakları lig maçının hazırlığını dün akşamki idmanla sürdürdü. Isınma ve koordinasyon hazırlıklarıyla başlayan çalışmada futbolcular daha sonra iki gruba ayrılarak minyatür kale maç yaptı. Fenerbahçe bugün izinli.

Bu Fener'in yüzde 70'i
F.Bahçe'nin kondisyoneri Carlos Cascallana, takımın fizik kondisyonunun şu anda yüzde 60-70'lerde olduğunu söyledi. Tecrübeli antrenör, "Sezon başı olması nedeniyle hâlâ oyuncularımızda bazı eksikler var. Bu da doğal. Lig başlayınca yüzde yüze ulaşacağız. Gerçek F.Bahçe 2 veya 3. haftada ortaya çıkar" dedi.

Defansa güvenin
LUGANO, defansta sorun olmadığını söyledi. Partizan maçından yenen goller için, "Bunlar her takımın başına gelebilecek şeyler" diyen Uruguaylı yıldız, "Güçlü bir defansa sahibiz. Partizan'ı eleyip, ligde de şampiyon olacağız" ifadesini kullandı.


604
FENERBAHCE / İşim gol atmak
« : 18 Ağustos 2008, 08:39:10 »
İşim gol atmak


GÜİZA, gol atma konusunda bir endişe taşımadığını da belirterek, "Partizan'a attığım gol beni rahatlattı. Ancak zaten gol atmak konusunda bir endişem yok. Sonuçta önemli olan benim gol atmamdan daha çok Fenerbahçe'nin kazanmasıdır" dedi. 


605
FENERBAHCE / Deniz'den hatırlatma!
« : 18 Ağustos 2008, 08:38:54 »
Deniz'den hatırlatma!


DAUM döneminin altın çocuğu Deniz Barış, şu an tartışılan bir isim olmasının kendisini üzdüğünü söyledi. Sakatlanmadan önce Milli Takım'da görev yaptığını hatırlatan deneyimli oyuncu, parlak günlerine dönme sözü verdi. 


606
FENERBAHCE / Maldonado netleşiyor
« : 18 Ağustos 2008, 08:38:42 »
Maldonado netleşiyor


FENERBAHÇE'de Maldonado konusunun da bu hafta içinde çözüme kavuşması bekleniyor. Teknik direktör Luis Aragones'in Şilili oyuncu için, "Maldonado kalsın isterim. Ama daha iyi bir oyuncu alırsak satılabilir" dediği öğrenildi. 


607
FENERBAHCE / Burak ile tehdit!
« : 18 Ağustos 2008, 08:38:19 »
Burak ile tehdit!


TEKNİK direktör Luis Aragones'in, Kazım'ın şımarık hareketlerini sürdürmesi halinde, sağ kanadı yeni transfer Burak Yılmaz'a emanet edeceği öğrenildi. İspanyol hocanın, sık sık ikili görüşmeler yaptığı genç oyuncuya, "Kendini ilk 11 için hazır tut" dediği öğrenildi. 



608
FENERBAHCE / Sola adam lazım
« : 18 Ağustos 2008, 08:38:00 »
Sola adam lazım


FENERBAHÇE Teknik Direktörü Aragones, yönetimle yaptığı toplantıda solda da sorun yaşadığını söylediği ifade edildi. İspanyol teknik adamın, "Uğur Boral çok iyi bir oyuncu, ancak zaman zaman düşüşler yaşıyor. Bu da takımı zor durumda bırakıyor. Sol kanada yapılacak bir takviye bizi çok rahatlatır" dediği öğrenildi. Sarı-lacivertliler bu bölge için yerli 
bir oyuncu arayışında.

609
FENERBAHCE / Mecburen kiralık
« : 18 Ağustos 2008, 08:37:47 »
Mecburen kiralık


PSG'nin, yıllık 2 milyon euro ödeyeceği Kezman'ı satın alma yerine kiralamak istemesinin nedeni, Fransa Futbol Federasyonu'nun her kulübün bütçesine ve gelirine göre transfer izni vermesi. Fransız kulübü, eğer ilk sene Kezman'ı satın almaya kalkarsa, bütçesini zora sokmuş olacak. 


610
FENERBAHCE / Kezman vedaya hazırlanıyor
« : 18 Ağustos 2008, 08:37:32 »
Kezman vedaya hazırlanıyor


PSG'ye gitmesinin önünde sadece küçük bir pürüz var


***

Kezman'ın veda günü

PSG'ye gitmesinin önünde sadece küçük bir pürüz var.

TARAFLAR ANLAŞTI
Fenerbahçe'de Kezman konusu bugün büyük ihtimalle çözüme kavuşacak. Kezman ve F.Bahçe, PSG ile her konuda anlaştı. Sırp futbolcu ile sarı-lacivertli kulüp arasında ise ufak bir pürüz var. Pürüz, Fenerbahçe'nin Kezman'a ödediği bir miktar ücreti geri istemesinden kaynaklanıyor.

VİLLENEUVE: TAMAM
Sırp yıldızın 
bu paranın bir kısmını vermeye razı olduğu, konunun bugün halledeceği öğrenildi. Kezman, anlaşma sağlanırsa ilk yılı kiralık olmak üzere "satın alma" opsiyonu ile PSG'ye verilecek. PSG Başkanı Charles Villeneuve, "Kezman ile her an imza atabiliriz" açıklamasını yaptı.

611
FENERBAHCE / Luis işini bilir
« : 18 Ağustos 2008, 08:37:18 »
Luis işini bilir

Okçu, "Luis tutucu değil, ideal sistemi bulacaktır. İki forvetle de iyiyiz" dedi.


Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Daniel Güiza, iki forvetle oynayarak çift ön liberolu sistemi bozduğu için otoritelerce eleştirilen Luis Aragones'e destek verdi. 'Okçu' lakaplı yıldız, "Luis doğruyu bulur. Kafasında şu anda bin türlü fikir vardır. Ayrıca çift forvetle de işler o kadar kötü gitmiyor. Partizan'dan iki 
gol yedik ama unutulmasın ki iki de gol attık" dedi. Aragones'in tutucu biri olmadığını vurgulayan Güiza, "En ideal sistemi bulup takıma oturtacaktır. Kimse endişe etmesin" diye konuştu.



612
FENERBAHCE / Albelda iddiası
« : 18 Ağustos 2008, 08:36:52 »
Albelda iddiası


Ön libero için Senna ile büyük ölçüde anlaşan Fenerbahçe başka seçeneklerini de elinde tutuyor. Tuttomercato.com ve football365.fr adlı internet siteleri, Zigic için Valencia'nın kapısını çalmaya hazırlanan sarı-lacivertli ekibin, aynı takımdan İspanyol David Albelda'yı da istediğini yazdı. Fenerbahçe'nin Atletico Madrid'li Maniche'yi de yeniden yakın 
takibe aldığı ileri sürüldü.