İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - win

3277
ANADOLU TAKIMLARI / A.Gücü deniyor
« : 30 Temmuz 2008, 11:26:34 »
A.Gücü deniyor


Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren MKE Ankaragücü, transfer çalışmalarını da devam ediyor. Sarı-lacivertliler, 23 yaşındaki hücuma yönelik orta saha oyuncusu Brezilyalı Diago De Lima Barcellos ile 24 yaşındaki gurbetçi forvet Engin Kalender'i denemeye aldı. Teknik direktör Hakan Kutlu onay verirse 
iki oyuncu takıma katılacak. Bu arada Ankaragücü dün hazırlık maçında Romanya'nın Dinamo Bükreş takımını 1-0 yendi. Golü penaltıdan Jaba attı.

3278
ANADOLU TAKIMLARI / Timsah şova hazır
« : 30 Temmuz 2008, 11:26:17 »
Timsah şova hazır


Bursaspor'un 7 Ağustos Perşembe günü yapacağı 2008- 2009 sezon açılışının programı belli oldu. Atatürk Stadı'ndaki açılış programının kurban kesimi ve futbolcular ile teknik heyetin taraftarlara tanıtılması ile başlayacağı bildirildi. Saat 21.00'de oynanacak Bursaspor-Galatasaray maçının devre arasında ise ponpon kızlar ile futbol cambazının gösterisi 
yer alacak. Bursaspor, bugün AEK ile hazırlık maçı yapacak.

3279
ANADOLU TAKIMLARI / Ali ve Ercan Denizlispor'da
« : 30 Temmuz 2008, 11:25:37 »
Ali ve Ercan Denizlispor'da


Denizlispor, Hacettepe'den Ali Bayraktar ile 3, Sakaryaspor'dan da Ercan Yaman ile 2 yıllığına anlaştı. İkinci başkan Halil Pekdemir, "Yeni oyuncular güç katacak. Her ikisi de takip ettiğimiz ve çok beğendiğimiz isimlerdi. Hocamız Ali Yalçın'ın elinde oldukça güçlü bir kadro var" dedi. Pekdemir, oyuncuları 
Selahattin ile sorun yaşamadıklarını ve tecrübeli oyuncunun kamp çalışmalarına katıldığını da açıkladı.

3280
ANADOLU TAKIMLARI / Kayseri tarih yazacak
« : 30 Temmuz 2008, 11:25:19 »
Kayseri tarih yazacak

Basın sözcüsü Bilen, "Süper Kupa'yı alıp bir ilki gerçekleştireceğiz" dedi.


TAKIM HIRS İÇİNDE
Kayserispor Basın Sözcüsü Ergun Bilen, Kayserispor tarihinde bir ilki daha gerçekleştirerek, Süper Kupa'yı kazanacaklarını söyledi. Takımda bu havayı gördüğünü kaydeden Bilen, "Teknik heyetimiz ve futbolcularımız, istekli şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye Kupası'ndan sonra Süper Kupa'yı 
da alan biz oluruz" diye konuştu.

İGLESİAS AYRILDI
Sarı-kırmızılı takımın hocası Tolunay Kafkas ise şöyle konuştu: "Önemli olan hedefe odaklanmamız. Süper Kupa'yı alırsak tarihe geçeceğimizi biliyoruz. Bu yüzden oyuncularım inanılmaz motive olmuş durumdalar." Süper Kupa finali Almanya Duisburg'da oynanacak. Öte yandan Arjantinli İglesias'ın sözleşmesi karşılıklı feshedildi.

3281
ANADOLU TAKIMLARI / Çifte müjde
« : 30 Temmuz 2008, 11:24:09 »
Çifte müjde

Körfez ekibinin başkan vekili Demirci, Edgar Davids ve İbrahim Üzülmez ile anlaştıklarını belirterek, "Büyük işler başardık" dedi.


Yılın olayı olur
Kocaelispor, taraftarlarına çifte müjde vermeye hazırlanıyor. Yeşil-siyahlı kulübün başkan vekili Şevki Demirci, Hollandalı yıldız Edgar Davids ve Beşiktaşlı İbrahim Üzülmez ile anlaşma sağladıklarını belirterek iki oyuncunun cuma günü imza atacağını söyledi. Demirci, "Davids yılın transferi 
olur. Ajax, Milan, Juventus, Barcelona, İnter gibi büyük kulüplerde oynamış olan bu oyuncu, gücümüze güç katar" dedi.

İbrahim süper
Demirci bu sezon ilk on takım içinde yer almak istediklerini açıklayarak şöyle devam etti: "Ancak bir sezon sonra şampiyonluğa oynamak istiyoruz. Şu an yeni Kocaelispor'un temelleri atılıyor. İbrahim Üzülmez gerek tecrübesi gerekse futbolculuğuyla takıma büyük katkı verir. Taraftarımız büyük coşku yaşayacak." Öte yandan Kocaelispor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

3282
TRABZONSPOR / Üç kaptan görev yaptı
« : 30 Temmuz 2008, 11:22:45 »
Üç kaptan görev yaptı


TRABZONSPOR'UN Osnabrück ile oynadığı maçta üç kaptan da görev yaptı. Bordo-mavililer, mücadeleye Hüseyin'in kaptanlığında başladı. Yanal ikinci yarıda onu Ceyhun ile değiştirince pazubandını bu kez Yattara taktı. Gineli yıldız 61'de yerini Barış'a bırakınca bu kez de Song kaptan oldu.

3283
TRABZONSPOR / Gurbetçi akını
« : 30 Temmuz 2008, 11:22:29 »
Gurbetçi akını


OSNABRÜCK karşılaşmasına gurbetçiler büyük ilgi gösterdi. Maç öncesi stat çevresinde toplanan yaklaşık bin 500 taraftar, bordo-mavili oyuncuları sevgi gösterileriyle karşıladı. Taraftarlar, maç boyunca da sürekli destek oldu.

3284
TRABZONSPOR / Henüz yeni bir takımız
« : 30 Temmuz 2008, 11:22:15 »
Henüz yeni bir takımız


TRABZONSPOR'UN savunma oyuncusu Song "Zamana ihtiyacımız var" dedi. Kamerunlu futbolcu, "Henüz yeni bir takımız ve daha ilk maçımız. Birbirimize uyum sağlamak için zamana ihtiyacımız var. Sert oynadığım söyleniyor, sertlik futbolun içinde var. Bu olacaktır" diye konuştu.

3285
TRABZONSPOR / Kadro tam oturmadı
« : 30 Temmuz 2008, 11:22:01 »
Kadro tam oturmadı


Trabzon Başkan Yardımcısı Muammer Saka, ilk hazırlık maçında taktik çalışmaların sonucunu görme fırsatı bulduklarını belirterek, "Hocanın çalışmalarının sahaya yansıtılması önemliydi. Eksikliklermiz var, bunları gidereceğiz" dedi. 



3286
TRABZONSPOR / Sylva'nin kefili Cale
« : 30 Temmuz 2008, 11:21:48 »
Sylva'nin kefili Cale


Trabzonspor'un yeni transferi kaleci Sylva'ya, Cale kefil oldu. Hırvat futbolcu, "Tony iyi bir kaleci. Ben ona çok güveniyorum. Lige kadar kendini hazırlayacaktır. Tony'yi anlatmaya gerek yok. O zaten kariyeri belli bir kaleci" dedi. 


3287
TRABZONSPOR / Bayan hakem alkışlandı
« : 30 Temmuz 2008, 11:21:34 »
Bayan hakem alkışlandı


Trabzonspor'un Osnabrück ile yaptığı maçın bayan orta hakemi Bibiana Steinhaus alkışlandı. Steinhaus yerinde kararları, yan hakemleri ile olan uyumu ve kartları ile maça ağırlığını koyarken, bordo-mavili taraftarlardan da alkış aldı.

3288
TRABZONSPOR / Denizli'den övgü
« : 30 Temmuz 2008, 11:21:19 »
Denizli'den övgü

"Ersun Yanal, takımı iyi hazırlarsa bordo-mavililer şampiyonluğa oynar. Yanal'ın bunu yapacak kapasitede olduğunu düşünüyorum".


ZİRVEYİ KAPARLAR
Bu sezon yaptığı flaş transferlerle şampiyoluğun en büyük adaylarından biri olan Trabzonspor'a Mustafa Denizli'den destek geldi. Denizli, bordomavililerin çok iyi transferlere imza attığını belirterek, "Yerinde ve akıllı isimler aldılar. Ersun Yanal, takımı iyi hazırlarsa Trabzonspor şampiyonluğa oynar. Yanal bunu yapabilecek kapasitede" dedi.

DESTEK VERİLMELİ
Yeni transferler Song, kaleci Sylvia ve Gökhan Ünal'ın çok kaliteli oyuncular olduğunu ifade eden Denizli sözlerini şöyle sürdürdü: "Umarım faydalı olurlar. Trabzonspor'un hak ettiği yerlere gelmesi futbolumuz adına da önemli bir avantaj olacaktır. Yeter ki camia buna inansın ve bordomavili taraftarlar takımlarını sonuna kadar desteklesin."