İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - YuRY

2065
FIKRALAR / Erkeklere dair 15 gerçek :):):):):):):):)
« : 02 Aralık 2006, 05:07:00 »
Amerika'da yapılan bir anket erkekler hakkındaki 15 gerçeği ortaya çıkardı. Onlar kadınlara göre dış görünüşlerine daha fazla dikkat ediyor. Ve bunun gibi daha neler neler...


1.Erkeklerin yüzde 70'i öpüşürken gözlerini açıyor. Kadının gözlerinin yumulu olmasından istifade ederek diğer sevgilisine sms yolluyor ve bir yandan da tv'deki derby maçı izliyor.

2.25 ve 34 yaşları arasında 5 erkekten 3'ü bekar. Her erkeğin evlenmeden önce ortalama olarak 5 adet cansız manken, 4 adet şişme kadın ve 2 hakiki seks partneri oluyor.

3.Yaşları 25 ile 45 arasındaki erkeklerin yüzde 45'i kadınların üstte olduğu pozisyondan hoşlanırken, yüzde 25'i kadınların başının ağrıdığı, yüzde 10'u kadınların halıyı temizlemek için eğildiği ve kalan yüzde 20's de kadınların annesinde olduğu pozisyonu tercih ediyor.

4.Yaşları 18 ile 49 arasında değişen erkeklerin yüzde 59'u kız arkadaşlarını etkilemek için giyimine özen gösteriyor. Yüzde 21'i tabancasının bakımını sürekli yapıyor, yüzde 20'si de 1 gün içinde 43987 SMS gönderiyor.

5.Erkeklerin yüzde 35'i kilot giyiyor. Yüzde 21'i ise boxer giymeyi tercih ediyor. Donsuz gezenlerin oranı ise yüzde 44.

6.Erkeklerin yüzde 23'ü kadınlarda en seksi yerin dudaklar olduğunu söylerken, kalan yüzde 77 'kadınların seksi olmayan yeri mi var Allah aşkına?' diyor.

7.Erkeklerin yüzde 83'ü bir kadın başbakana (kendi karısı olmamak şartıyla) oy vereceğini söylüyor.

8.Yaşları 18 ile 35 arasında değişen erkeklerin yüzde 15'i ağladıktan, yüzde 25'i tuvaletten, yüzde 60'ı da tuttuğu takımın kazanmasından sonra rahatlıyor.

9.Yaşları 25 ile 45 arasında değişen evli erkeklerin yüzde 17'si orgazm taklidi yaparken, yüzde 33'ü karısını çok seviyormuş taklidi ve kalan yüzde yüzde 50'si de kaynanasına tapıyormuş taklidi yapıyor.

10.Erkeklerin yüzde 33'ü eğer bedava olsaydı cinsel organlarını büyütme operasyonu yaptırabileceklerini söylüyor. Kalan yüzde 67, paralı da olsa yaptırırım anasını satayım, diyor.

11.Erkeklerin yüzde 99'u kadınlardan daha iyi araba kullandıklarını düşünüyor. Yüzde 73'ü güzergahını sürekli kız lisesinin ordan geçiriyor ve yüzde tamamı, dünyanın en usta şoförünün kendisi olduğunu düşünüyor.

12.Erkeklerin yarısına yakını arabada sevişirken ayağını gazdan kesmiyor. Kalan yarısı da ayağını frenden çekmiyor. Yan koltuğunda bir kadın olan erkek, sağ elini mutlaka kadının bacağı üzerine koyuyor.

13.Yaşları 25 ile 45 arasında değişen erkeklerin yüzde 33'ü partnerleri orgazm olmazsa, kendilerinin de olmadığını itiraf ediyor. Yüzde 27'si hiç umurunda olmadığını söylerken, kalan yüzde 40'ı duvara kulağını dayayıp kendilerini dinleyen komşularının da orgazm olamadığını söylüyor.

14.Erkekler orgazm olmadan önce 1500 beygir gücünde efor sarfediyor. Orgazm olduktan sonra beygire binecek gücü bile kalmıyor.

15.Erkeklerin yüzde 42'si uzaya gitmek ve karısından bu şekilde kurtulmak

2066
FIKRALAR / İlginç Ölümler
« : 02 Aralık 2006, 05:06:37 »
Bir işçi 600 tonluk press makinesinin, arasından emeklemek suretiyle geçerek, ucundaki 2450 santigratlık fırında sigarasını yakmaya çalıştı. Mekanı Cennet olsun...
Kurtarmaya gelen ambulans yerde yatan yaralının suratına park etti. Yaralının toprağı bol olsun...
Berberin "rahatlatma" amacıyla müşterisinin boynunu aniden sağa sola çevirmesi sonucunda, müşteri boyun kırılması ile bayağ bir rahatladı.. Allah rahmet eylesin...
Kafasında mermer kırdırmaya çalışan medyatik bir karateci travma sonucu öldü.
Midesine kaçan sineği öldürmek amacıyla ağzına sinek ilacı sıktı... Allah kalanlara akıl fikir versin...
Bir arabaya 11 kişi binip viyaduğe uçmak süretiyle 11 kişi Allah'ın rahmetine kavuştu...
Katda olmayan asansöre binmeye çalışan adam boşluğa düştü. Başımız sağolsun...
Balkona 50 kişi çıktılar ve sonuçta balkon çöktü. Böylece toplu ölüm gerçekleşti...
Ormanda zehirli mantarları mangalda bir güzel közleyip afiyetle yiyen aile bir daha evine dönemedi.
Yatağındaki tahtakurusu ve bilumum haşaratı öldürmek için yatağını ilaçladı ve aradan iki, üç dakika geçmeden aynı yatakta derin bir uykuya daldı. Sabahı getiremedi...
Elektrik direğine yaslanıp ayakkabısına kaçan taşı çıkartmak için ayağını silkeleyen adam, o sırada yoldan geçmekte olan yardımsever bir laz vatandaşın elektrik çarptığını sanması üzerine, kafasına kürek, kalas vb sert cisimlerle vurularak vefat etti.
Adam, yolda mutlu mesut yürürken kafasına balkon düştü. Toprağı bol olsun, iyi adamdı...
Adam, para çekmek amacıyla girdiği bankamatik gişesinde elektrik çarpması sonucu öldü..
Trafik kazasından yaralı olan adam, kurtarıldı. Gayet sağlıklı bir şekilde olayı atlatan adam ambulanscı amcanın "yav sen bin hele film falan çekelim" demesi üzerine hastaneye gitmeye ikna edildi. Adam yolda ambulansın kaza yapması sonucu öldü. (Ambulanscı amca hala sağ)
Adam çok sıkışmıştı. İhtiyacını bir yerde gidermesi gerekiyordu. Müsait bir yerde pozisyon aldı ve icraata başladı. Nereden bilebilirdi ki işediği yerde elektirik tellerinin olduğunu...
Nüfus sayımı nedeniyle bom boş olan otoyolda bir sayım görevlisi bariyerlere çarptı ve vefat etti...
Aynı işyerinde biri gündüz bir gece vardiyasında olmak üzere çalışmakta olan baba, oğuldan; biri mobylette motor ile işe gitmekte diğeri ise bir başka mobilette ile eve dönmekte iken, yol üzerindeki sert bir virajda karşılaştılar ve birbirlerine selam vermek isterken çarpışıp beraberce Hakk'ın rahmetine kavuştular...
Sarhoş bir şekilde tem otoyolunda seyreden bir araçtaki beş kişi; radyoda çalmaya başlayan oynak bir şarkı üzerine aracı sağa çekdiler ve tem'de göbek atmaya başladılar. Sonucuna katlandılar tabii. İşin ilginç yanı ise bu 5 kişiden 5'ininde ölmesi ve beşine de ayrı ayrı araçların çarpmış olması...
Giriş katın bir kat altında olan ve Üstü ahır olarak kullanılan köy kahvesinde okey oynayanlar, üstlerine, katın çökmesi sonucu inek,öküz vb. büyükbaş hayvanların düşmesi ile köy mezarlığındaki anahtar teslim çukurlarına yerleştiler...
Eskiden anlatılan bir lunapark vakası: Parkın 2 kafadar gece bekçisi, park kapandıktan sonra, dönen salıncaklara binmeye karar vermişler. Yönetici kabinine girmişler aleti çalıştırmışlar. Makinenin ısınması için 1 dakika kadar süre gerekiyor tabii. Salıncaklara bir güzel kurulmuşlar. 1 dakikalık süre geçmiş alet çalışmaya başlamış. Ama 2 kafadar seans süresini ayarlamayı unutunca, bütün gece kusarak Hakk'ın rahmetine kavuşmuşlar...

2067
FIKRALAR / Interneti Türkler Bulsaydı
« : 02 Aralık 2006, 05:06:23 »
Bilgisayar acilis mesajlari:
- Ad Soyad girin
- Sifrenizi girin
- Ikametgah girin
- Nufus sureti girin
- Annenizin genc kIzlIk soyadInI girin

Internette gideceginiz adresi yazdiktan sonra ekrana gelen mesajlar:
- Emin misiniz?
- Ciddi misiniz?
- Bak son defa soruyorum!
- Gunah benden gitti, bagliyorum.

e-mail almak icin yapilmasi gerekli islemler:
1. Nufus Cuzdani asli ve noter tastikli fotokopisi
2.Ikametgah senedi
3.Savciliktan iyi hal kagidi
4. 6 fotograf
5.Son 3 ay icinde alinmis isme tescilli elektrik,su,dogalgaz faturasi
(odenmis olacak)
6. Erkek kullanicilarin Askerlikle iliskileri olmadigina dair tecil belgesi veya teskere belgesinin Noter tasdikli sureti.
7. 18 yasini doldurmamis kullanicilarda velilerinin yazili izin belgesi...
Not: Internet e-mail kullanim depozitosu 400$ olup aylik 50 milyon kullanim ucreti alinacaktir faturasini odemeyen abonenin e.maili kesilir.
(not: Internet isleri genel Mudurlugu, hicbir tebligat yapmadan abonenin e-mail adresini onceden haber vermeden kapatma veya degistirme hakkina sahiptir)

Baglanamama mesajlarI:
- Bu siteye giris Internet Yuksek Konseyi tarafindan yasaklanmistir.
- RTUK bu siteyi,cocuklarin zihinsel gelisimini engellediginden
dolayi bir(1) gun sure ile kapatmistir. - Aradiginiz adres Anayasa'ya aykiri bulunmustur.
- Site borcundan dolayi kapatilmistir

Baglanma mesajlari :
- Sitemizi sectiginiz icin tesekkür ederiz, sitemize girmekle artık sadece bizim sitemize geleceginize ve baska hic bir adrese gitmeyeceginize dair bir anlasmayi kabul etmis oluyorsunuz. Bu durumu kabul ediyorsaniz "Evet", etmiyorsaniz "Evet" tusuna basin. Ihtilaf halinde Istanbul Mahkemeleri gecerli olacaktir.

Hata mesajlari:
- Ulasmaya calistiginiz bilgisayarin mahallesinde elektrikler kesik oldugundan baglanti kurulamiyor.
- Eksik tusa bastiniz, lutfen tekrar deneyin.
- "Q" harfine bastiniz, bu durumun bir yanlislik sonucu olduguna inaniyoruz, Bir kez daha "Q" harfine basmanız halinde bilgisayariniz takibe alinacaktir.
- Hatasiz bilgisayar olmaz.
- Kime sikayet ederseniz edin.

2068
FIKRALAR / bilgisayarın cinsiyeti
« : 02 Aralık 2006, 05:06:03 »
Amerika'da kadınlar ve erkekler bilgisayarın dişi mi yoksa erkek mi olduğunu tartışıyorlarmış...

Kadınlar bu aletin erkek olduğunu savunmuşlar. "Çünkü" demişler, "bilgisayarlar aslında sorunları çözmek için yaratılmış olmalarına rağmen ömürlerinin dörtte üçünü sorun yaratarak geçirirler... Daha da önemlisi, bunlardan bir tane aldığınız an, biraz daha sabretmiş olsaydınız çok daha gelişmiş bir modeline sahip olabileceğinizi görüp pişman olursunuz...."

Erkekler tabii tam ters görüşte... "Bilgisayar dişidir" diyorlar, "çünkü onun mantığını yaratıcısından başka hiç kimsenin anlaması mümkün değildir, bu bir. Yaptığınız en küçük hatayı bile derhal hafızasına kaydedip tekrar tekrar önünüze koyar bu ikiii... Ve bir bilgisayar aldıktan kısa bir süre sonra fark edersiniz ki, bir o kadar daha parayı ona gereken aksesuarlar için harcamaktasınız, bu da üüüççç...." 
 
  Logged 
 

2069
Kaptan kemal konuşuyor ..kaptan kemal konuşuyor.. çıkarın beni bu kaptan :}

Adamın biri donmuş karısı atlet

Adam atmış .. karısı tutmuş

Adamın birisi sevgilisini buzdolabına koymuş neden ? Araları bozulmasın diye

4. Murat neden intihar etti..? Cevap : İlk 3`e giremediği için

Soru;Adamın biri hindistana gitmiş kafasına buda heykeli düşmüş nedemiş ; Budamı gelicekti başıma


Aşk bir havuzdur içine hep aptallar düşer .. Ama vallahi ben düşmedim beni ittiler

Seni seviyorum inan uğruna ölürüm dedi ıspatla dedim .. Öldü Enayi

Kral tahta çıkmış..çıkınca yerine takmışlar

Adamın biri turnayı gözünden vurmuş .. turna tek gözlü kalmış )

Adamın biri tuvaletin deliğine düşmüş neden.. ? Kendini bi bok sanmış

Cerenin selamı war Hangi Cerenin Tencerenin )

Adamın biri hep ekmek çarpsın diyomuş ekmek arabası çarpmış

Sana büdü nün selamı var hangi büdünün iyyakenağbüdü nün


Kalemi havaya atmışlar neden yere düşmemiş çünkü pilot kalemmiş )

Mevlana niye dönüyormuş çift okeyi varmış

Hiç yonca yaprağının arkasına saklana fil gördünüz mü.Görmediniz?Demekki çok ii saklanmış

Kirlenmiş orkide ne denir ? .. Red Kid )


Hisbullah`ın kardeşinin adı ne ? .. Herbullah )))


Ben yürüyelim diyorum Gerard depardio


2070
FIKRALAR / ..::işte berbat espiriler(bayılanlara dikkat....)
« : 02 Aralık 2006, 05:05:08 »
.Viyena Kuşatması neden Sona Erdi : Cevap .. Atacak kuş kalmagı için euhahe )

Offff... Çok sıkıldım bu hayatın ikinci kanalı yok mu?

Oturarak başarıyı yakalayan tek varlık tavuktur..

Türküm,Doğruyum, Çalışkanım, iyi gelirli bir bayanla evlenmek istiyorum...

Saçimi sübürge yaptım elektirik sübürgesi çıkti beni terk etti...

Tanrım kör oldum...Artık kusura bakamıyorum...


Seni sensiz de yaşayabiliyorum..En azından kafamı dinliyorum...
Adama sormuşlar karınızla ortak bi özelliğiniz varmı ? demişki var aynı günde evlendik..

Ne yersen ye asit yapar agzında FALIMA gerek yok zaten dişin yok ağzında


Gönlünde yer yoksa bana güzelim; fark etmez ben ayakta da giderim...

Sen sen ol kapı onünde aşk yapma , aşkın gözü kördür ama komşununki asla

Paranın ne önemi var önemli olan miktarı...

Kadın hakkı diye bir şey yoktur,Çünkü hakkı erkek ismidir...


Kendim için bişi istiyosam namert olayım Allah`ım anneme güzel bir gelin nasip et..! Amiin

İki japon sırayla uçaktan atlamışlar Japonlar ölmüş sıralar kırılmış
 
 
  Logged 

--------------------------------------------------------------------------------
 

2071
FIKRALAR / bUNLARI Biliyor muydunuz?TARİHTEN...
« : 02 Aralık 2006, 05:04:52 »
Kizilderililer New York'u kaça satti ?

Bugün dünyanin en pahali arazisi sayilan New
York'un ünlü Manhattan adasini 1624 yilinda Peter Munite adli bir tüccar
tarafindan kizilderililerden 24 dolar degerindeki incik boncuk
karsiliginda satin alindigini, Toplam 58 km2 olan Manhattan'a ilk
olarak Hollandali göçmenlerin yerlestigini ve bölgeye New Amsterdam adi
verildigini, Bölgeye 1664 yilinda yerlesen Ingilizlerin New York adini
verdigini, Kizilderililerin 24 dolarlarini 377 yildir Amerikan hazine
bonolarina yillik % 5 faiz ile yatirsalar bugün 2 milyar 336 milyon
536 bin 394 dolarlari olacagini, Biliyor muydunuz?


Piramitlerin Sirlari 2

Piramitlerin içerisinde ultrasound, radar, sonar gibi cihazlarin
çalismadigini, Kirletilmis suyun bir kaç gün piramitin içinde birakildiginda
aritilmis olarak bulundugunu, Piramitin içerisinde sütün bir kaç gün
süreyle taze kaldigini ve sonunda bozulmadan yogurt haline geldigini,
Bitkilerin piramit içerisinde daha hizli büyüdüklerini,
Çöp bidonu içindeki yemek artiklarinin hiç koku yaymadan mumyalastiklarini,
Kesik, yanik, siyrik ve yaralarin piramitin içinde daha çabuk iyilestigini
Piramitin içinin yazin soguk, kisin sicak oldugunu,
Piramit kimin adina yapildiysa onun bulundugu odaya yilda 2 kez günes girdigini
ve bu günlerin dogdugu ve tahta çiktigi günler oldugunu, Biliyor muydunuz


Piramitlerin sirri (1)

Kahire'de bulunan Keops piramitinin 12 ton agirliginda iki buçuk milyon
tas bloktan olustugunu, Günde on blok yerlestirilmesi halinde yapiminin 664 yil
sürecegini, Piramitin üstünden geçen meridyenin karalari ve denizleri tam esit
iki parçaya böldügünü ve piramitin dünyanin agirlik merkezinin tam ortasinda
bulundugunu, Yüksekliginin 164 m.) bir milyarla çarpiminin günesle dünyamiz
arasindaki uzakligi verdigini, Taban alaninin, yüksekliginin iki katina
bölünmesinin pi sayisini verdigini, Biliyor muydunuz

2072
- hoca simdi burdaki ekranda malfunction diyor. ne diyor?
- ee sey. her sey yolunda siz rahat olun diyor
- haa iyi. killanmayalim yani?
- yok devam edin siz.


- apollo 31 napiyosunuz orda bu duman da ne?
- mangal yakiyoruz guzel kardesim. hapla olmaz ki bu beslenme isi
bilememissiniz siz.
- karbonmonoksitten zehirlenme ihtimaliniz var, derhal sondurun.
- delikanli adama bi sey olmaz.


 houston, sanirim koaksiyel atesleme sisteminin duplikasyon bolumunde
yakit sikismasindan kaynaklanan bir hata var.
- gemi gidiyor mu genc?
- onaylandi houston.
- devam et o zaman devaaam.


- Houston?
- Apollo..
- Houston bisiy diycem ama kapatmak yok..
- Go ahead apollo..
- Houston 10 aydir uzaydayim, burada bu kadar astronot, kozmonot arkadasla irtibatim oldu, yeminle soyluyorum, sen hepsine bes basarsin. seni neden yer ekibine vermisler anlamis degilim.
- Sorma hocam, bir takim politik olaylara kurban gittik, cok buyuk yanlislar yapildi bize
- Sen digerlerinden farklisin, halk adamisin sen. seni seviyorum houston...
- Ben de seni apollo


- Apollo
- Buyur houstoncigim
- Venusten tas orneklerini aldiniz mi?
- Aldik aldik, bi suru tasimiz oldu, simdi donmek uzre yola ciktik, 24 saatte yorungeye gireriz..
- Cok iyi bilim adina onemli seyler yaptiniz..
- Ya bisey sorcam houston...
- Sor..
- Neden sadece tas toplattiniz bize, o kadar bocek, cicek vardi, bi de o tek gozlu yaratiklardan da getirseydik?
- Hstir, neden soylemediniz?
- Neyi abi?


- Houston...
- Apollo?
- Ya bu Cemal Fener bayragi getirmis yaninda, aya onu da dikmek istiyor, yere de topladigimiz taslardan "Efsane geri dondu" yazdi... ben hayatta terk etmem burayi o bayrak buradayken... bir cim bom bayragi yollayin hemen...
- Merak etme apollo, biliyordum ben o hosafin boyle bisiy yapacagini.. acil oksijen depolarinin oldugu yere bakarsan goreceksin ki oksijen tupleri orada yok... niye? Cunku kardesin oraya anli sanli dev bir GS bayragi koydu..
- Hehe.. buyuksun houston... seni seviyorum...yenilsen de yensen de

2073
FIKRALAR / 'yuh' dedirtecek olaylar..
« : 02 Aralık 2006, 05:04:10 »
Bir işçinin 600 tonluk press makinesinin arasından emeklemek suretiyle geçerek ucundaki 2450 santigratlık fırında sigarasını yakmaya çalışması. (Karabük Demir Çelik Fabrikaları) •

Kurtarmaya gelen ambulansın suratınıza park etmesi. (E5 Otoyolu, Kumburgaz mevkii)•

Tıraş olurken berberin "rahatlatır" güdümlü, boynu aniden sağa sola çevirme hareketi sonucu, boynun kırılması. (Erzurum, Merkez Berber Salonu) •

Kafasında mermer kırdırmaya çalışan medyatik karatecilerin travma sonucu ölümü (Esenler Karete Salonunda) •

Kurban bayramında kaçan koçların boynuzları bir yerlerinize sokması sonucu ölüm (K.Maraş'ın Çoğulhan Kasabası) •

Mideye kaçan sineği öldürmek için ağza şheltox sıkmak suretiyle ölüm(Istanbul/Sultanbeyli) •

Bir arabaya 11 kişi binip viyadüğe uçmak (Molla Gürani Viyadüğü/Istanbul) •

Katta olmayan asansöre binme teşebbüsü (Ali Kırca/Kuruçeşme'deki evinde; sadece yaralanma) •

Balkona 50kişi çıkılması sonucu balkonun çökmesiyle oluşan toplu ölüm.(Dudullu'da bir Köy nişan töreninde) •

Ormanda zehirli mantarları ailece yiyerek,? anaa ne güzel !!? deyip aksama evde ölü bulunan Türk ailesi (Datça'da) •

Yatağındaki tahtakurusu veya bilumum haşaratı öldürmek için yatağı ilaçladıktan biraz sonra uykuya dalarak göçmek (Bodrum/Yalıkavak Köyü) •

Elektrik direğine yaslanıp ayakkabısına kaçan taşı çıkartmak için ayağını silkelerken elektrik çarptığını sanan yardımsever bir laz tarafından kafasına kürek, kalas vb vurularak ölmek. (Rize/Ardeşen Kasabası/Tunca Köyü) •

Denizcilik işletmesinin Gaziantep tankerinde gecen bir olay: Geminin üçüncü mühendisi kontrol için geminin buhar kazanına girer(kimseye haber vermemiştir). Daha sonra işgüzarın biri "niye bu kazan kapağı açık" der ve kapağı kapatır akabinde gemi sefere çıkar. (Kocaeli/Dilovası İskelesi) •

Yolda mutlu mesut yürürken kafaya balkon düşmesi (Gene Dudullu'da) •

İşkence sonucu intihara meyil gösterip ayakkabı bağcığı ile kendini asarak ölmek (Gayrettepe İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Nezarethanesi) •

Para çekmek amacıyla girilen bankamatik gişesinde elektrik çarpması sonucu ölüm.(Ziraat Bankası, Bozcaada Şubesi) •

Trafik kazasından yaralı olarak kurtarılıp, hastaneye kaldırılırken ambulansın kaza yapması sonucu ölüm. (Ülkemizin bir çok şehrinde sık rastlanan bir vaka)

işçi Ali, şaka olsun diye, Burhan'ın neticesine doğru hava tutar. Buna içerleyen Burhan, "öyle şaka olmaz böyle olur" diyerek hava tabancasını alır ve Ali'nin makatına sokar. Bağırsakları patlayan Ali hastane yolunda hakkın rahmetine kavuşur. (İstanbul, Ayazağa Sanayi Sitesi) •

Nüfus sayımı nedeniyle bomboş olan otoyolda bir sayım görevlisinin bariyerlere girmesi sonucu ölümü. (TEM otoyolu Gebze mevkii) •

Aynı iş yerinde biri gündüz bir gece vardiyasında olmak üzere çalışmakta olan baba oğuldan biri mobylette motor ile işe gitmekte diğeri ise bir başka mobylette ile eve dönmekte iken, yol üzerindeki sert bir virajda karşılaşmaları ve birbirlerine selam vermek isterken çarpışıp beraberce ölmeleri. (Konya, Meram Mahallesi) •

Kafalar güzel bir şekilde TEM otoyolunda seyreden bir araçtaki beş kişinin; süper fm'de çalmaya başlayan oynak bir şarki sonrası aracı sağa çekmesi ve Otoyol da göbek atmaya başlaması sonucu ölüm. Daha da ilginci bu 5 kişiden 3'ünün ölümü ve üçüne de ayrı ayrı araçların çarpmış olması (Adapazarı/Hendek) •

Eskiden anlatılan bir lunapark vakası: Parkın 2 kafadar gece bekçisi, uçan sandalye midir nedir işte onu çalıştırıp bir güzel kurulmuşlar. Bekçilerin ikisi de bütün gece kusarak hakkın rahmetine kavuşmuşlar. (Yıl:1971,yer:Göztepe Lunaparkı "Şimdilerde Göztepe Parkı'nın olduğu mevkii")

2074
FIKRALAR / bunlar kaçmazzz!!!!!!!
« : 02 Aralık 2006, 05:03:56 »
Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgisayar Laboratuvarı Geyikleri

Bu olaylar ve konuşmalar gerçekten yaşanmıştır.

- Boş bilgisayar yok mu?
- Yok
- Hiç mi yok?

- Word'lü bilgisayar var mı?
- Hayır çilekli ve vanilyalı var sadece.

- Çıkıntı alabilirmiyim?
(Printerdan çıktı almak için öğrencinin sorusu)

- Disketi print alabilir miyim?

-Çıktılar hep siyah beyazmı oluyor?
-Hayır ara sıra yeıil üzerine eflatun ördek desenlide çıkıyor.

-14 numaralı bilgisayar çok *bu kelimeyi kullanmak yasak* hocam yaaaaa...

-Chat yapabilirmiyim hocam?
-Hayır!
-Ama niyeeeee?...

Bilgisayarında resimli ekran koruyucusu çıkan öğrenci koşarak gelir;
-Hocam bilgisayarıma bişey oldu!!

-Yer var m??
-Var.. Pencere kenarımı olsun koridor mu?
-Hı??..


-Boş masa var mı?
-Masa değil bilgisayar var.

-Internet geri geldimi?


-Hocam ....... adlı şarkıyı çalarmısınız?
-Peçeteye yaz ver...
10 dakika sonra öğrenciden peçeteye yazılı olarak şarkı isteği geldi.


-Internet yok mu?
-Hayır erişim şu an yok. Sorun bizden kaynaklanmıyor.
-Niye Superonline kullanmıyormusunuz?

-Internet bağlantısı geldimi?
-Bugün internete giremeyecekmiyiz yani?

-Ben sabah geldim. Diğer amca vard?. O amca varken.........
-O amca değil Erol Hoca

-Disketle birliktemi yazmaya başlayacağım?
-Evet bir iki üç diyince aynı anda başlayacaksın..

-3.5 A'yı bulamıyorum (öğrenci disket sürücüyü soruyor)

-Internet var mı?
-Hayır kesik..
30 dakika sonra aynı insan -Internet geldimi?
-Hayır hala yok.
30 dakika sonra aynı insan
-Hocam baktım ama internet hala yok galiba!

-Word'un olduğu bir yere oturup yazı yazabilir miyim?
-Word'e sor kabule ederse oturursun

-Internet hala gidik mi?
-Hayır gelik.
-Hıı?!

-Bilgisayara disket sokabilir miyiz?

-Pardon 11 numara nerde oluyor?
-Buyrun ben göstereyim..

-Bilgisayar disketi hapsetti vermiyor.. naapcam?

-Printer sayfası ne kadar?
-40 bin
-25'di artmış dimi?
-Afferin

-Bir word'lü birde internet'li bilgisayar alabilirmiyim?
-Ortaya karışık yaptıralım istersen

-Internet kesik mi?
-Kesik
-Hepsinde mi kesik?
-Hayır.. Sırayla gidiyor.. 1 kesik 1 bağlı....

-Internet kesik mi?
-Kesik
-E-mail lerimize bakamaz mıyız??

-Sadece bilgisayar istiyorum.
-Ama biz yanında plastik tarak, 10 tane çengelli iğne, birde limon kolonyası veriyoruz. Onlarıda alın

-Hocam siz napıyorsunuz burda?
-Sıhhi tesisatçıyım. Su borusu döşüyorum. Boş zamanlarımda da bilgisayarlarla ilgileniyorum.

-Internet yok mu?
-Yok
-Hiç mi yok?
-Azcık var ama onu da kendime ayırdım

-Internet ne zaman gelicek?
-Sabah kargoya verilmiş yarın sabah elimizde olur

-Internet bilinçli olarak mı kesik?
-Evet gıcıklık olsun diye kestik

-Hocam internet oldu mu?
-Hayır hala fırında 5 dakika daha kızarması gerekiyor....

-Bu bilgisayar yazıcıya bağlımı?
-Kablosunu takip et anlarsın
-Word alıcaz da
-Bizde kalmadı. Bi yan dükkana bakın lütfen

-Burdaki amca nereye gitti?
-Ne amcası?
-Bi dayı vardı ya
-O dayı veya amca değil Erol Hoca
-Yaw bizim hemşehri oluyorda..
-Gene de Erol Hoca

-Bilgisayar alabilir miyim?
-Tabii
-İnternete giricem.. ilk defa geliyorum
-Heyecanlı mısın?

-Hocam yazıcı çalışıyor mu?
-Hayır bugün izinli..
-Nasıl yani???

- Bana güzel bir yer verirmisiniz?
- Tabi.. Bahçede çiçekli falan bir masa ayırttım senin için. Sen git ben bilgisayarı gönderiyorum.

- Ne zaman kart alabilirim?
- 3'e kadar sayıcam. 3 diyince al.

Bilgisayarların saatlik kartlarını almak için gelen öğrenci;
- Dağıtıyor musunuz?
- iki kadeh daha içeyim dağıtıcam

- En erken hangisi boşalır?
- Bilgisayarların özel hayatı bizi ilgilendirmez!!

- Hocam bilgisayar tıkandı galiba.
- Pompala


emeğe saygı, yazıya yorum (15 saniyede oluyor)

2075
FIKRALAR / BİR BİLİM ADAMININ DENEY RAPORLARINDAN!
« : 02 Aralık 2006, 05:03:38 »
BİR BİLİM ADAMININ DENEY RAPORLARINDAN!


Bir bilim adamının deney raporlarından:

1. gün : Fare uzun sure labirentin içinde dolandı ama peyniri bulamadı. İçgüdüleri zayıf.

3. gün : Negatif. Sadece labirenti değil, odanın hemen her
yerini aradı; tüm dolapları, çekmeceleri, kavanozları karıştırdı. Hatta bir tablonun arkasına ve ceplerime bile baktı. Bu fare tam bir *bu kelimeyi kullanmak yasak*.

7. gün : En ufak bir ilerleme yok. Artık arama isteğini bile kaybetti, telefonla köşedeki büfeden iki karışık tost, bir ayran istemiş. Zekadan böylesine yoksun oluşu deneylerimde yol almamı önlüyor.

18. gün : Zamanla becerilerini geliştirmesi lazımdı,ama sıfır! Bursa'dan aradı, "kaygılanmamamı, peyniri bulacağını" söyledi. Ona gittikçe peynirden uzaklaştığını anlatmaya çalıştım, ama dinlemedi. Ciddi zeka problemi!

74. gün : Umutsuzluğa kapılıyorum; fare, henüz bir zeka belirtisi gösteremedi. En son Tibet'ten aradı, hayatin anlamı gibisinden bir şey bulduğunu söyledi. Ama peyniri bulamamış ve artık umurunda da değilmiş. *bu kelimeyi kullanmak yasak* hayvan! Hayallerimden ve kariyerimden geriye küflü peynirler kaldı.

93. GUN : LABIRENTIN ICINE KOYMAYI UNUTTUGUM ICIN FARENIN PEYNIRI BULAMADIGINI FARKETTIM.

2076
FIKRALAR / Avrupalılar Türkleri Niçin Sevmez ?
« : 02 Aralık 2006, 05:03:20 »
Bir kısım öğrencisiyle Boğaziçi’nde geziye çıkan İstanbul Üniversitesi profesörlerinden Alman asıllı Prof. Fritz Neumark talebelerinden birinin :

“Avrupa bizi neden sevmez, Hocam?”

Sorusuna, şu cevabı verir :

- Çok samimi olarak itiraf edeyim ki, Avrupalı, Türkleri sevmez ve sevmesi de mümkün değildir. Asırlardır kilisenin Türk ve İslam düşmanlığı Hıristiyanların hücrelerine sinmiştir. Sebeplerine gelince :

1. Müslüman olduğunuz için sevmez. Ama, faraza laik olmak şöyle dursun, hristiyan olsanız da size düşman olarak bakmaya devam eder.
2. Sizler farkında değilsiniz ama, onlar şu gerçeğin farkındadırlar : Tarihten Türk çıkarılırsa ortada tarih kalmaz. Osmanlı arşivi tam olarak ortaya çıkarsa, bugünkü tarihlerin yeniden yazılması gerekir.
3. Avrupa’nın pazarı idiniz. Şimdi Avrupa’yı Pazar yapmaya başladınız.
4. En az 400 yıllık Avrupa’da sırtımızda ve ensemizde at koşturdunuz.
5. Selçuklular Anadolu’yu, Osmanlılar ise Orta Avrupa ve Balkanları haçlı ordularına mezar ettiler.
6. Sizi silah ile yenemeyenler, sizleri kendilerine benzeterek hakimiyet sağladılar. Önce giyiminizden hayat tarzınıza kadar; ahlaki değerlerinizi yıpratmaya başladılar, sonra da kendi içinizde sizi bölmeye başladılar.
7. Selçuklu ve bilhassa Osmanlı, İslamiyet uğruna her şeyini feda etmeseydi, İslamiyet bugün belki sadece Hicaz’da varlığını devam ettirdi. Kaldı ki Vehhabiliği kuranlar da İngiliz Dominyon Bakanlığının adamlarıdır. Batı her yerde, İslamiyet’i sapık inançlara kanalize etti. Ama Osmanlı, Asr-ı Saadet’i devam ettirdi.
8. İfade ettiğim sebeplerden kilise size kin kusmaktadır.
9. Ben Türkiye’ye geldiğimde 2 üniversiteniz vardı. Şimdi (O zaman için) 19 üniversite var. Osmanlı zamanında ise her yerde bir medrese vardı. Tarihinize bakın! Her medresede ilim tedrisatı vardı. İlk denizaltıyı Osmanlı’nın yaptığını çoğunuz bilmiyorsunuz belki de ama Avrupa bunu biliyor.
10. Sizler, gerçek hüviyetinize döndüğünüz an Avrupa’nın refahı ve medeniyeti yıkılır. Ama bu şartlarla çok zor…


Türklere Karşı Haçlı Seferleri’nden alıntıdır…

Avrupa hayranı ve Avrupa meraklılarına duyurulur... closed