İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - YuRY

1490
FFC 46 / SOHBET - MUHABBET - SORU - SORUN YERİ
« : 19 Ocak 2007, 19:17:26 »
OYUNSİTENİZ KIRKALTINCI FİFA 07 FAST FUTBOL CUP TURNUVASI İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNUZU ELEŞTİRİNİZİ BURADA YAPABİLİR . TURNUVA İLE ALAKALİ BU KONUDAN SOHBET EDEBİLİRSİNİZ .

NOT : FFC 46 TURNUVASİNA KATİLACAK OLAN HERKESİN SOHBET KONUSUNA GİRMESİ ZORUNLUDUR . BU KONU ALTİNDAN TURNUVA İLE ALAKALİ HER TÜRLÜ KONU KONUŞULACAKTİR.


1491
FFC 46 / KAYDINIZI BURDAN YAPINIZ!!!
« : 19 Ocak 2007, 19:15:42 »
OYUNSİTENİZ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 46 [ FFC 46 ] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBESTTİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM


NİCK :

MSN :


NOT : FAST FUTBOL CUP [ FFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BİR GECE İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM

1492
OYUNSİTENİZ 70. FİFA 07 TURNUVASİ BİRİNCİ TUR EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM MAÇLAR RÖVANŞLI OYNANİP MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTINA YAZİLACAKTİR . BİRİNCİ TUR EŞLEŞMELERİ İÇİN SON GÜN 22 OCAK PAZARTESİ GECESİDİR .HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!!


HAMZA - REAPER

NADİR - ERDOĞAN

FURKAN 10 - 2 FEHMİ1903

MERTFENERİM - CRASH

MANSIZ26S 11 - 9 AMETT

REVERDİ - BECKHAM06

APPİAH_4 9 - 7 BURGI

BALLACK13 - MERTBOZTEPE

1493
FFC 44 / !!! THE FİNAL !!!
« : 18 Ocak 2007, 21:01:12 »
FFC 44 THE FİNAL



SONY_HARUN - BJKLIEMRE

1494
FFC 44 / YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI
« : 18 Ocak 2007, 19:56:30 »
OYUNSİTENİZ 44. FİFA 07 FAST FUTBOL CUP TURNUVASİ YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR. KARŞİLAŞMALAR RÖVANŞSİZ OYNANACAKTİR. MAÇ SONUÇLARİNİZİ BU TOPİC ALTİNA YAZABİLİRSİNİZ . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM .

BJKLIEMRE 3 - 1 ERDOĞAN

SCARY 0 - 1 SONY_HARUN

1495
FULL OYUNLAR / Kırık Linkleri Bildirin !!!
« : 18 Ocak 2007, 17:08:52 »
Arkdaşlar biz her konuya bakamıyoruz bu nedenle eğer kırık link varsa verin düzeltelim veya konuyu kaldıralım ki başkası aynı hataya düşmesin

Saygılarımla...

1496
FRANSA LİGİ HABERLERİ / Bordeaux'un rakibi Lyon
« : 18 Ocak 2007, 16:15:08 »
Fransa Kupası'nda oynanan Yarı Final maçında, geçtiğimiz haftayı Toulouse'a karşı yenik kapayan lider Lyon, Le Mans'ı defans oyuncusu Eric Abidal'in ilk yarıda attığı golle 1-0 yenerek ismini finale yazdırdı.

31 Mart'ta Stade de France'da yapılacak olan Final karşılaşmasında Lyon'un rakibi, Reims'ı deplasmanda 2-1 yenen Bordeaux olacak.

Lyon karşılaşmadan sadece 1 golle ayrılırken, 57. dakikada Anthony Reveillere'nin bir şutu direkten dönerken, Fred ve Malouda 69. ve 75. dakikalarda net gol pozisyonlarından yararlanamadı.

Lyon, en son 6 sene önce kupayı müzesine götürürken, o zamandan beri 3. kez finalde mücadele etmiş olacak.

18.01.2007   

Kaynak : SuperSpor.com dış haberler

1497
FRANSA LİGİ HABERLERİ / Marsilya'ya Amerikalı talip!
« : 18 Ocak 2007, 16:14:40 »
Kuzey Amerikalı işadamı Jack Kachkar, Avrupa ve Fransız futbolunun köklü takımlarından Marsilya'yı almaya çok yakın.

1990'larda Avrupa futboluna damgasını vuran ancak daha sonra adı şike skandallarına karışan ve ligden düşürülen, Avrupa'nın köklü kulüplerinden Fransız takımı Marsilya, Kanadalı işadamı Jack Kachkar'a satılıyor. Kulüp tarihinde 8 lig şampiyonluğu bulunan, 1993 yılında Avrupa Şampiyonluğu'na uzanan Marsilya için kesenin ağzını açan Kanadalı işadamı, kulübü eski günlerindeki başarılarına taşımak istediğini duyurdu. Malcolm Glazer'in Manchester United'ı, Randy Lerner'ın Aston Villa'yı satın almasıyla Avrupa futbol pazarına girmeye karar veren Kachkar, Marsilya'yı satın almak için 115 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda. Suriye doğumlu, Lübnan'da yetişen Amerikalı Kachkar (asıl soyadı Kachkarian), konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Benim ve ailemin en önemli özelliğimiz Fransa'yı çok sevmemiz. Son 5 yıldır her yaz Fransa'nın güneyine gidiyoruz. Bu nedenle uzun süredir Marsilya'nın maçlarını izliyorum. Büyük bir kulüp, muazzam ve inanılmaz bir seyirci potansiyelleri var" dedi.

Fransa'da yayın yapan L'Equipe Gazetesi'ne konuşan Kachkar, İngiliz futbol kulüpleriyle neden ilgilenmediği yönündeki sorular üzerine ise, "Manchester United, yaklaşık 1 milyar dolara satıldı. Bu, benim için çok para. Bunun dışında ben Fransa'yı ve Marsilya'yı seviyorum. Bu nedenle yönümü buraya çevirdim" diye konuştu.

Son 10 yıldır Marsilya'nın başında bulunan Robert Louis-Dreyfus ise, kulübe yaklaşık 200 milyon Euro harcama yapmasına rağmen, takımın kazandığı en ciddi başarı 2 kez UEFA Kupası finallerinde yer almak oldu.

Galatasaraylı eski futbolcu Franck Ribery'nin de formasını giydiği Marsilya, bu sezon Fransa Birinci Futbol Ligi'ne iddialı başlamasına rağmen, düşüşe geçti ve şampiyonluk yarışının oldukça uzağında kaldı. Ligde oynadığı son 4 maçtan 3'ünü kazanan Fransız ekibi, ikinci sıradaki Lens'in 3 puan gerisinde, lider Lyon'un ise 17 puan arkasında üçüncü sırada bulunuyor.

Bu sezon İnter-toto Kupası'na katılan ve oradan da UEFA Kupası'na yükselen Marsilya, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda saf dışı bıraktığı Çek Mlada Boleslav'a elenerek Avrupa Kupaları'na veda etmişti. Kadrosunu Liverpool'dan Djibril Cisse'yi kiralayarak güçlendiren Marsilya, bunun meyvesini Fransız oyuncunun 5 maçta 5 gol atmasıyla topladı.



1498
FRANSA LİGİ HABERLERİ / Marsilya satılıyor
« : 18 Ocak 2007, 16:13:08 »
Ligue 1'in temsilcilerinden Marsilya'da bir süredir gündemde olan; "Kulübün satışı" netlik kazanmaya başladı.

Kanadalı ilaç üreticisi Jack Kachkar; Fransa'ya gelerek Marsilyalı yetkililerle yapılan görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, Marsilya'yı satın almak için teklifte bulunduğunu belirtti.

Kuzey Amerika'da ve Avrupa'da faaliyet gösteren Inyx firmasının sahibi olan Kachkar, yaptığı teklifi belirtmezken, 100-150 Milnyon Avro teklifte bulunduğu tahmin ediliyor.

1499
FRANSA LİGİ HABERLERİ / Wiltord 4 hafta yok
« : 18 Ocak 2007, 16:12:44 »
Lyon'un Fransız oyuncusu Sylvain Wiltord'un 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Toulouse karşısında 2-0'lık yenilgi alınan karşılaşmada sakatlanan Arsenal'in eski golcüsünün, 21 Şubat'ta AS Roma karşısında yapılacak olan Şampiyonlar Ligi mücadelesinde forma giymesi bekleniyor.

1500
FRANSA LİGİ HABERLERİ / The Hulk Werder yolcusu!
« : 18 Ocak 2007, 16:12:14 »
Eski Beşiktaşlı Norveçli golcü John Alieu Carew'e Almanya'dan talip var. Bundesliga'da sezonun ilk yarısını lider durumda bitiren güçlü ekip Werder Bremen 'The Hulk' lakaplı Carew'e resmen talip olduğunu açıkladı.

Werder Bremen menajeri Klaus Allofs Alman basınına yaptığı açıklamada: "Transfer listemizin en üst sırasında Carew yer alıyor. Carew ve kulübü ile anlaşma yolundayız" dedi. Özellikle bu sezon süper golcüleri Klose'nin takımdan ayrılma olasılığı bulunan Alman ekibinin ara transfer dönemi bitmeden Carew'i kadroya katması bekleniyor.

2004-05 sezonun ardından Beşiktaş'tan Fransa'nın O. Lyon takımına transfer olan Carew o zamandan beri 31 kez Lyon forması giymiş ve 9 gol kaydetmişti.