İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - YuRY

1609
Arsenal menajeri Arsene Wenger, İsveçli oyuncusu Freddie Ljungberg'in takımdan ayrılmayacağını söyledi.

Wenger; Ljungberg'in takımın en değerli oyuncularından birisi olduğunu ve takımdan ayrılmasına izin vermeyeceğini ifade ederken, West Ham United'ın da teklifini reddetmiş oldu.

29 yaşındaki oyuncunun takımda kalması gerektiğini sözlerine ekleyen Wenger, "Freddie takımımızın bir parçası ve hiçbir yere gitmiyor." dedi.

1610
İngiltere Futbol Federasyonu, Newcastle United takımının orta saha oyuncusu Emre Belezoğlu'nu, takımının Everton ile yaptığı maç sırasında rakip takımın kalecisi Tim Howard'a ırkçı hakaretlerde bulunmaktan suçlu buldu.

29 Ocak'a kadar savunmasını göndermek zorunda olan Emre, suçluluğu kesinleşirse çok ağır bir ceza alacak ve İngiltere futbol tarihinde ırkçılık nedeniyle ceza alan ilk futbolcu olarak tarihe geçecek.

Emre'nin ırkçı motifli, aşağılayıcı ve hakaret içeren sözler sarf ettiğine dair iddiaları ciddiye alan FA, ünlü futbolcuya savunmasını yapmak için 29 Ocak tarihine kadar süre tanırken, Newcastle United Kulübü yaptığı açıklamada, şöyle denildi:

''FA'nın Emre'yi suçlu bulduğunun farkındayız. Fakat, halen oyuncumuz suçlamalara yanıt verme şansını kullanmadı. Şu anda oyuncumuzun, tüm suçlamaları reddettiğinden başka diyebileceğimiz birşey yok.''

Bilindiği gibi Everton ile Newcastle arasında oynanan maçın ardından Everton takımı kalecisi söz konusu iddiaları ortaya atmış, hakem Dermot Gallagher sarf edildiği öne sürülen hakaretleri duymamakla birlikte olayı raporuna yansıtarak, federasyona göndermişti.

Ancak, gerek Newcastle takımı yöneticisi Glenn Roader gerekse Emre'nin menejeri Ahmet Bulut, Emre'nin böyle bir davranışta bulunmadığını, futbol federasyonundan da soruşturma açılacağına dair bir duyum almadıklarını belirtmişti

1611
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Emre'ye şok karar!
« : 13 Ocak 2007, 07:19:57 »
İngiltere Futbol Federasyonu (FA), Everton maçında ırkçılık yaptığı iddia edilen milli futbolcu Emre Belözoğlu'nu suçlu buldu. İngiltere Futbol Federasyonu (FA) milli futbolcu Emre Belözoğlu'na savunma vermesi için 29 Ocak'a kadar süre tanıdı.

Emre Belözoğlu, daha önce basına yaptığı açıklamada ırkçı sözler bilmediğini ve maçta bu sözleri söylemesinin anlamsız olduğunu açıklarken, Emre Belözoğlu'nun menajeri Ahmet Bulut ise Emre ile konuştuğunu ve böyle bir iddianın asılsız olduğunu ifade etmişti.

Newcastle karşılaşmasının hakemi Dermot Gallagher da, maç sırasında Emre Belözoğlu'ndan ırkçı sözler duymadığını söylemişti.

FA, Newcastle United'da forma giyen milli futbolcu hakkında, Everton maçında rakip takım futbolcuları Tım Howard, Joseph Yobo ve Joleon Lescott'a ırkçı sözler sarf ettiği iddiasıyla araştırma başlatmıştı

1612
Alex Ferguson, eski futbolcusu David Beckham'ın Amerika'ya transferini ve Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun takımdan ayrılma iddialarını değerlendirdi.

Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, İngiliz spor gündemine ilişkin konuları değerlendirdi. Dünya spor gündemine adeta bomba gibi düşen, David Beckham'ın Amerika Futbol Ligi takımlarından Los Angeles Galaxy ile 5 yıllığına yaklaşık 250 milyon dolara anlaşmasının kendisini şaşırtmadığını söyleyen Ferguson, "Bu transferi bekliyordum, benim için sürpriz olmadı" dedi.

Ferguson, Beckham'ın Real Madrid'den sonra kariyerini Amerika'da sürdürme kararını vermesinin İngiliz futbolcu için zor bir karar olduğunu da vurgularken, büyük futbolcuların takımlarında sürekli forma giymek istediklerini ancak Beckham'ın son zamanlarda Real Madrid'de forma şansı bulamadığı için Amerika'yı tercih ettiğini de sözlerine ekledi.

Chelsea'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourimho'nun takımdan ayrılacağı yönündeki iddialara da değinen Ferguson, Mourinho'nun iyi bir insan olduğunu ve takımında kalması gerektiğini söyledi. Mourinho'nun Chelsea'den ayrılmasını istemediğini vurgulayan tecrübeli teknik adam, Portekizli teknik adamla aynı ligde şampiyonluk mücadelesi vermenin kendisi açısından iyi olduğunu da belirtti.

1613
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Mourinho gidiyor mu?
« : 13 Ocak 2007, 07:19:12 »
Chelsea'nın Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'nun sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edildi.

İngiltere'de yayın yapan The Sun Gazetesi, Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun takımda son dönemlerde yaşadığı sıkıntıların ardından görevi bırakacağını iddia etti. Gazete ayrıca, Mourinho'nun çok yakın bir arkadaşına da Mayıs ayında Stamford Bridge'den gideceğini söylediğini de savundu. Haberde Mourinho'nun arkadaşına, "Sezon sonunda gidiyorum. Ancak henüz nereye olduğunu bilmiyorum" dediğini bildirdi.

42 yaşındaki başarılı teknik adam Portekiz temsilcisi Porto'yu Şampiyonlar Ligi Şampiyonu yaptıktan sonra İngiliz ekibi Chelsea'nın başına geçmişti. 2004 yılında Chelsea'yı tam 50 yıl sonra Premier Lig şampiyonluğuna taşıyan Mourinho, geçtiğimiz sezonda bu şampiyonluğunu korumasını bilmişti.

İngiliz basınında çıkan haberlerde, takımın son haftalarda aldığı başarısız sonuçların ardından Jose Mourinho'nun yönetimle ters düştüğü ve takımdan ayrılmayı kafasına koyduğu yazılıyor.



1614
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Haim nereye koşuyor?
« : 13 Ocak 2007, 07:18:56 »
Chelsea'nın transfer listesinde olduğu iddia edilen Bolton Wanderers'ın İsrailli savunma oyuncusu Tal Ben Haim'in takımdan ayrılabileceği belirtildi.

Bolton'ın 24 yaşındaki İsrailli defans oyuncusu Tal Ben Haim, takımıyla sözleşme yenilemeyi reddetti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bolton Teknik Direktörü Sam Allardyce, "Haim, sözleşme yenilemeyecek. Bu büyük bir ayıp. Bundan sonra neler olacağını göreceğiz. Ben Haim'in bu ay takımdan ayrılacağını düşünmüyorum. Belki yazın takımdan ayrılabilir" dedi.

1615
Chelsea'nin, bu sezon Portekiz Ligi takımlarından Benfica'da oynayan Brezilyalı savunma oyuncusu Alcides, 18 aylığına Hollanda Şampiyonu PSV Eindhoven'la anlaştı.

Chelsea'nin kadrosunda bulunan 21 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu Alcides, 18 aylığına PSV Eindhoven'a kiralandı. Brezilyalı oyuncu transferinin ardından yaptığı açıklamada, PSV'ye transfer olduğu için mutlu olduğunu ve bu transferin kendisi için büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

Alcides, PSV'nin kadrosuna dahil olan, bu sezonki beşinci Brezilyalı futbolcu oldu. PSV'de hali hazırda, kaleci Heurelho Gomes, savunma oyuncusu Alex, golcü Diego Tardelli ve orta saha oyuncusu


1616
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Sheva: "Gitmiyorum!"
« : 13 Ocak 2007, 07:18:19 »
İngiltere Premier League'de Chelsea forması giyen Ukraynalı yıldız golcü Shevchenko sonunda patladı. Formsuzluğunu öne sürüp, Ada'da hakkında çıkan sürekli transfer dedikoduları ve "Chelsea'den gidecek" söylentilerine Sheva sert bir dille cevap verdi ve hiçbir yere gitmeyeceğini söyledi.

Real Madrid, Milan gibi ekiplerin kendisine herhangi bir teklifte bulunmadığını söyleyen tecrübeli golcü önümüzdeki günlerde eski formuna kavuşacağına inandığını ve eleştirilerin ötesinde artık hakkında çıkan dedikoduların son bulması gerektiğini belirtti.


1617
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Dharosoo Ada'da gibi!
« : 13 Ocak 2007, 07:18:01 »
Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan 33'lük orta saha oyuncusu Vikash Dharospo'nun İngiltere Premier League ekiplerinden Fulham ile anlaşma üzere olduğu açıklandı.

Premier League'de 12. sırada yer alan Londra ekibinin PSG'den Eylül ayında kovulan Hint asıllı Fransız futbolcu için girişimlerini hızlandırdığı ve önümüzdeki günlerde Dharosoo'nun resmi imzayı atabileceği açıklandı. Tecrübeli futbolcuyu transfer listesine alan takımlar arasında Galatasaray'ın dışında Ada ekipleri M.Boro, Portsmouth da bulunuyordu.

1618
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / F.Bahçe değil, Chelsea!
« : 13 Ocak 2007, 07:17:42 »
İngiltere Premier League'de Aston Villa forması giyen başarı golcü Milan Baros Chelsea yolunda.

Eski Liverpool'lu yıldız ismin menajeri bugün yaptığı açıklamada Villa yönetiminin Baros'u, Chelsea'nin başarılı kanat oyuncusu S. Wright Philips ile takas etmek istediğini ve bu konuda iki kulübün anlaşmasını beklediklerini açıkladı. Oyuncunun menajeri en geç bir hafta içerisinde Baros'un transferi konusunda net gelişmelerin olacağını ifade etti.

Öte yandan Wright Philips için West Ham United'ın da Chelsea kulübüne yaptığı teklif Baros'un Chelsea'ye transferi konusunda bir engel yaratıyor. Daha önce, Villa'dan ara transfer döneminde ayrılabileceği açıklanan Baros için Türk medyası Fenerbahçe'nin transfer girişimlerine bulunduğunu öne sürmüştü.


1619
Carling Cup'ta salı akşamı yapılan Çeyrek Final mücadelesinin ardından, Çarşamba akşamı Yarı Final'de Chelsea, 4. Kademe takımlarından Wycombe Wanderers ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Premier Lig'de puan kayıpları yaşayan ve bu kayıpların ardından Jose Mourinho'nun gönderileceği iddia edilirken, konuk ekip Chelsea 36. dakikada Wayne Bridge ile öne geçti ama ev sahibi ekibin beraberliği getiren golü 77. dakikada Jermaine Easter'dan geldi.

Wycombe Wanderers, daha önce Fulham ve Charlton Athletic'i Carling Cup'tan saf dışı bırakırken, Chelsea ile 23 Ocak'ta rövanş mücadelesinde bir kez daha karşı karşıya gelecek ve bu karşılaşmanın sonrasında maçtan galip ayrılan ekip Arsenal - Tottenham Hotspur maçının galibi ile 25 Şubat'ta Final'de karşılaşacak.

1620
İNGİLTERE LİGİ HABERLERİ / Bir şok da Garcia'dan
« : 13 Ocak 2007, 07:17:07 »
Carling Cup'ta Arsenal'e 6-3 yenilerek şok yaşayan Liverpool'a bir şok da Luis Garcia'dan geldi.

Bugün sağlık kontrolünden geçen; Şampiyonlar Ligi'nde 5 karşılaşmada 3 gol kaydeden İspanyol oyuncunun, 6 ay kadar sahalardan uzak kalacağı belirtilirken, sezonu da kapattığı ifade edildi.