İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - yyusuf1993

661
BEŞİKTAŞ / Kuranyi'yi kaptırmayız
« : 16 Nisan 2010, 06:31:58 »
evet bu söz rekabetin başlangıcının bir ifadesidir

662
BEŞİKTAŞ / Kuranyi'yi kaptırmayız
« : 15 Nisan 2010, 22:44:19 »
mehmet topuz olayı çok farklı kayseri iki takımıda devreye sokarak fiyat yükseltmeye çalıştı ve başarılıda oldu.g.ünal da da yaptı ama gs fazla fiyat yükseltmeyince gündeme gelmedi bu kadar..zaten transferi isteyen kulüp aylar önceden sessizce bitirir işi..dün meksika milli takım teknik direktörü castillo nun gs'a satıldığını açıkladı bundan kimin haberi vardı?transfer böyle yapılır.

663
GALATASARAY / Sezon Sonu Yolcular
« : 15 Nisan 2010, 22:41:53 »
Bence tam tersi arda kaldıkça hem onun değeri düşer hem gideceği takımın kalitesi..bu yaşta kaptanlığı verdiler,hemen 10 numarayı verdiler zaten medyamız adamı göklere çıkarıyor messi ile bile kıyaslayan oldu olacak iş mi adam da havalanıyor artık kaldıkca ben bu takımın yıldızıyım diyecek dikkatimi çeken bir şey var  arda yeni gelen yıldızlara türk futbolculara attığı kadar pas atmıyor onların ön plana çıkmasından korkuyor bence arda için geçen bonservis bedeli geçen rakamlar çok çok yüksek paralar arda yı satıp o paraya çok daha iyi bir 10 numara alınabilir eğer gs hızlı futbol istiyorsa ilk önce ardayı ve servet i satmalı

664
BEŞİKTAŞ / Kuranyi'yi kaptırmayız
« : 15 Nisan 2010, 22:31:54 »
kendisini göstermiş değil göstermeye çalışan futbolcular bulunmalı bence

665
FENERBAHCE / "Bursa düşecek, Fener çıkacak"
« : 15 Nisan 2010, 22:30:48 »
ligin heyecanı da buradan geliyor..ertuğrul hoca biz olcaz diyor,mustafa denizli biz olabiliriz diyor,daum biz olcaz diyor,rıjkaard planı yapmıs bile kimlerin hangi macta puan kaybedip şampiyon olacağına..bu 4 takımın maçlarının her dakikası büyük heyecan dolu olacak

666
GALATASARAY / Sezon Sonu Yolcular
« : 15 Nisan 2010, 22:27:11 »
düşüncelerime tercüman oluyosun hamza abi :) bunları düşünerek yazdım o isimleri

667
GALATASARAY / Sezon Sonu Yolcular
« : 15 Nisan 2010, 20:01:46 »
Sezon Sonunda Sizce Galatasaray'dan kimler gönderilmeli?


668
GALATASARAY / Keita yarıda bıraktı!
« : 15 Nisan 2010, 19:58:25 »
Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de 17 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda basına ve taraftara kapalı olarak çalıştı.

Kulüpten alınan bilgiye göre, Jo, dün yapılan antrenmanın ardından sağ kasığında hissettiği ağrı nedeniyle bu sabah sağlık merkezinde tedavi edildikten sonra dinlendirildi. Sol alt karın bölgesindeki ağrı nedeniyle antrenmanı tamamlayamayan Keita'nın ise tedavisine hemen başlandı.

Galatasaray'ın bugünkü antrenmanında Emre Aşık'ın takımla birlikte çalıştığı, Kewell'ın tedavisinin ise sürdürüldüğü bildirildi.

Sarı-kırmızılı futbolcuların bu akşam Metin Oktay Tesisleri'nde kampa gireceği açıklandı.

Galatasaray, yarın yapacağı idmanın ardından, Manisaspor maçı için İzmir'e gidecek.

669
GALATASARAY / Ali Sami Yen 407 milyon liraya satışta!
« : 15 Nisan 2010, 19:57:41 »
Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Ali Sami Yen Stadı'nın arazisini 407 milyon lira muhammen bedelle yarın açık artırmayla satacak.
TOKİ, daha önce Seyrantepe Spor Kompleksi projesi ile birlikte değerlendirdiği Ali Sami Yen Stadı'nın arazisini, Seyrantepe'de yaşanan gelişmelerden sonra, şimdi tek başına ihaleye çıkarıyor.

TOKİ, Ali Sami Yen Stadı'nın arazisi için 407 milyon 25 bin lira muhammen bedel belirledi.

TOKİ'den verilen bilgiye göre, İstanbul-Şişli'de bulunan 34 bin 640,43 metre kare yüzölçümlü, 1199 ada 384 parsel numaralı Ali Sami Yen Stadyumu arsası, 16 Nisan Cuma günü, saat 14.30'da, 407 milyon 25 bin lira peşin muhammen bedel üzerinden, açık artırma ile satışa çıkarılacak.

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, daha önce, "Arsanın değeri konusunda 800 milyon-1 milyar lira gibi değerler ifade ediliyor. Bu ancak uygulama projesinin değeri olabilir. TOKİ'nin bu projeden alacağı gelir, ihale ile ortaya çıkacaktır.

Eğer arsa satışından iyi teklif gelmezse, hasılat paylaşımı ihalesi yaparız. Biz buradan iyi gelir bekliyoruz" demişti. Bayraktar, Ali Sami Yen'in arsasının önündeki 10 dönümlük alanın da park yapılacağını, "Mecidiyeköy'e nefes aldırılacağını" açıklamıştı.


670
GALATASARAY / Castillo Aslan olmuş bile!
« : 15 Nisan 2010, 19:57:00 »
Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk yarışında rekabet tüm hızıyla devam ediyor. Lider Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş şampiyonluk için kıyasıya bir mücadele içinde.
Şampiyonlar Ligi'ne katılma hesapları yapan üç büyük kulüp Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş için gazetelerde önümüzdeki sezonun yeni transfer haberleri yer almaya başladı.

İşte spor medyasında öne çıkan transfer dedikoduları...

CASTILLO ASLAN OLMUŞ BİLE...

(SABAH)

Galatasaray taraftarına yeni sezon öncesi ilk transfer müjdesi Meksika Milli Takımı Teknik Direktörü Javier Aguirre'den geldi!

Aguirre, oyuncularının son durumu hakkında bilgi vermek için yaptığı basın toplantısında "Nery Alberto Castillo'yu G.Saray'a sattılar" dedi . Aguirre, bonservisi Ukrayna'nın Donetsk takımında olan ancak Dnipro takımına kiralanan Castillo için "G.Saray'a satılan Castillo'yu, Dünya Kupası kadrosuna alacağım" yorumunu yaptı. Aguirre, "Giovani ile Castillo'yu karıştırıyor musunuz" sorusuna ise "Hayır Castillo'dan bahsediyorum" cevabını verdi.



--------------------------------------------------------------------------------

SEMİH GALATASARAY YOLUNDA

(FOTOMAÇ)
Yeni sezonun ilk transfer bombasını Galatasaray patlattı! Sarı-kırmızılı takımın, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Semih Şentürk ile el sıkıştığı iddia edildi. Gelecek sezon için Milan Baros'un yanına yerli bir golcü arayan yönetimin, sarı-lacivertli kulüp ile sözleşmesi haziranda bitecek olan milli futbolcuyla prensipte anlaştığı öğrenildi. Fenerbahçe'de yedek kalmaktan sıkılan Semih, sezon sonunda ayrılma kararı almıştı. Şentürk'ün bir süre önce Galatasaraylı yöneticilerle gizlice buluştuğu ve yapılan teklife 'Evet' dediği ileri sürüldü.



--------------------------------------------------------------------------------

MARQUEZ, RIJKAARD İÇİN ASLAN OLACAK

(FANATİK)
İspanyol basını, Frank Rijkaard'ın Barcelona'dan eski öğrencisi Rafael Marquez'i Galatasaray'a getirmek istediğini öne sürdü.

Barcelona’ya yakınlığıyla bilinen Sport gazetesi, Hollandalı teknik adamın, Meksikalı savunma oyuncusuna Sarı-Kırmızılı formayı giydirmeyi amaçladığını yazdı. Guardiola yönetimindeki Barça’da Rijkaard dönemindeki kadar şans bulamayan 31 yaşındaki defans oyuncusunun da arasının çok iyi olduğu eski hocasıyla görüştüğü ve İstanbul’a gelme konusuna olumlu baktığı bildirildi.



--------------------------------------------------------------------------------

ÇİZME'DE QUARESMA AVI

(SABAH)
Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, yöneticiler Cengiz Zülfikaroğlu ve Doğan Küçükemre ile birlikte İtalya'ya uçacak.

Hedefte Ricardo Quaresma'nın yanı sıra başka yıldızlar da var
Mustafa Denizli'nin takımın başında kalacağının kesinleşmesi sonrası Beşiktaş'ın transferdeki rotası da şekilleniyor. İlk transfer seferini, başkan Yıldırım Demirören ile birlikte Almanya'ya yaparak, Schalke'nin forveti Kevin Kuranyi için nabız yoklayan Serdal Adalı'nın başkanlığını yaptığı Beşiktaş Futbol Komitesi, yine kolları sıvadı. Adalı ile birlikte siyah-beyazlı yöneticilerden Cengiz Zülfikaroğlu ve Doğan Küçükemre'nin, bugün İtalya seferine çıkacağı öğrenildi.

Beşiktaşlı yöneticiler, Çizme'de ilk olarak İnter'in Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma'nın menajerleri ile masaya oturacak, sonra listedeki diğer isimlere yönelecek.



--------------------------------------------------------------------------------

F.BAHÇE'YE 17'LİK GOLCÜ

(FOTOSPOR)
Fenerbahçe’nin, Belçika takımlarından Anderlecht’te forma giyen Kongo asıllı 17 yaşındaki golcü Romelu Lukaku’yu yakın takibe aldığı ileri sürüldü.

Teknik direktör Christoph Daum’un isteği üzerine mercek altına alınan genç santrfor için Aykut Kocaman’dan da onay alındığı belirtildi. Real Madrid ve Manchester City’nin de takibinde olan Lukaku, bu sezon 29 maçta 15 gol attı.



--------------------------------------------------------------------------------

ARDA = GIOVANI + 5 MILYON EURO

(TAKVİM)
Diyarbakırspor maçında taraftarların kendisine yönelik protestosu sonrasında Avrupa'ya gitmeyi kafasına koyan Galatasaray kaptanı Arda Turan, Tottenham Hotspur yolcusu... Genç yıldızın, menajeri Ahmet Bulut aracılığıyla yaptığı transfer görüşmesinde yıllık  3.5 milyon Euro'dan 3 yıllık  anlaşma sağladığı ifade ediliyor. Totenham'ın ardından da Galatasaray'ın kapısını çaldığı ve Giovani Dos Santos'un bonservisi ve 5 milyon Euro önerdiği öğrenildi.



--------------------------------------------------------------------------------

CARDOZO = GUİZA + PARA

(FOTOSPOR)

F.Bahçe’nin, Benfica’nın golcü oyuncusunu almak için ciddi adımlar attığı, Cardozo’ya karşılık Güiza’nın yanı sıra 6 milyon Euro da para teklif edileceği öğrenildi

Yeni sezonun transfer çalışmalarına erkenden başlayan Fenerbahçe, İspanyol golcü Daniel Güiza’yı iyi bir fiyata satıp, yerine çok daha kaliteli bir golcü almanın hesaplarını yapıyor. Bu hesapların baş aktörü ise Portekiz takımlarından Benfica’nın süper golcüsü Paraguaylı Oscar Cardozo. Sarı-Lacivertliler’in devre arası da gündeme gelen bu transfer için ilk girişimleri yaptığı ileri sürüldü.


671
GALATASARAY / Kewell'dan aldatan rapor!
« : 15 Nisan 2010, 19:55:53 »
Aralık ayında Avustralya’da özel doktoru John Garvey tarafından kasığından ameliyat olan yıldız oyuncu Harry Kewell'ın, yönetimi yanılgıya düşüren bir rapor getirdiği ortaya çıktı.
Hürriyet Gazetesi'nin 15 Nisan 2010 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; Kewell’ın devre arasında sahalara, 15 Mart’a kadar dönebileceğini belirten ‘Dr’ imzalı bir rapor getirerek G.Saray takımında kaldığı ortaya çıktı. Kendisi de mart ayında oynayabileceğini ifade etmesi ile sarı kırmızılı takımla sözleşmesi dondurulmayan Kewell muradına erdi.

14 Mart’ta Kewell’ın fizyoterapisti, “En geç iki hafta içinde sahada olur” demesine rağmen Kewell hala iyileşmedi. Yönetimi kandıran yıldız oyuncu da başkan Adnan Polat tarafından gözden çıkarıldı.


672
GALATASARAY / Jo: "Kalmak istiyorum"
« : 15 Nisan 2010, 19:55:13 »
Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Jo Alves, son maçta kendisine karşı protestolar yapılmasından üzüntü duyduğunu belirterek, ''Yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim, ama taraftarlarımız gazetelerde çıkan bütün haberlere de inanmasınlar'' dedi.
Jo, Galatasaray TV'de ''Son Pas'' programına katılarak soruları yanıtladı. Galatasaray'da şampiyonluklar yaşamak ve gittiğinde de camia ve taraftarlarca iyi hatırlanmak istediğini kaydeden Jo, ''İyi bir izlenim bırakmak istiyorum. Gollerimin ve şampiyonlukların hatırlanmasını istiyorum, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Eğer yanlış bir şey yapılmışsa bundan mutlaka pişmanlık duyarım ve özür diliyorum, ama tüm haberler doğru değil'' diye konuştu.

Diyarbakırspor maçında taraftarın kendisine yönelik protestoları karşısında ne hissettiği sorulan Jo, şunları söyledi:

''Bundan dolayı üzgünüm, ama bu protestoları kınamıyorum. Taraftar her zaman haklıdır. Sonuçta onlar bizden başarı bekliyor. O nedenle, protestolarla ilgili bir sıkıntım yok. Hakkımda çıkan bazı haberler vardı, taraftarlar bunun doğru olup olmadığını bilmiyordu. Bunun üzerine tepki göstermekte haklılar, ama şunu da unutmasınlar, ben ve diğer arkadaşlarım, onları mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Yanlış yapılmış bir şey varsa, bundan dolayı pişmanım ve özür diliyorum. Son maçtaki tepkiden dolayı da tabii ki üzgünüm, ama taraftar haklıdır diye yorumluyorum.''

Özel yaşamında abartılı olmadığını, Rusya ve İngiltere'de oynarken de beraber yaşadığı biri bayan, ikisi erkek üç arkadaşı bulunduğunu anlatan Jo, şöyle devam etti:

''İki erkek arkadaşımın İngilizceleri gayet iyi, bana çok yardımcı oluyorlar. Banka işlerim olsun, özel hayatımdaki bazı işlerim olsun, hep onlar hallediyor. Yanımda çalışan bayan hem temizlik, hem de yemek anlamında bize yardımcı oluyor. Rusya ve İngiltere'deyken de beraber yaşadığım insanlar. Ben de 23 yaşındayım sonuçta. Yalnız yaşamaktansa, arkadaşlarımla yaşamayı, onlarla konuşmayı, bir şeyler paylaşmayı, dertleşmeyi seviyorum. O yüzden beraber yaşıyoruz, ama özel hayatımda abartılacak bir şey yok. Normal yaşayan bir insanım.''

''BURADA KALMAK İSTİYORUM''

Rusya'da birçok başarıya imza attığını, İngiltere ve Türkiye'de de golle iyi bir başlangıç yaptığını belirten Jo, her gittiği yerde öncelikli amacının başarı sağlamak olduğunu söyledi.

Büyük başarılara imza atmak istediğini, Türkiye'ye geldiğinde taraftarların kendisini nasıl karşıladıklarını hala aklından çıkaramadığını belirten Jo, ''Kalan maçlarda sonuna kadar mücadele edip, daha önce oynadığım yerlerde yakaladığım başarıları burada da yakalamak istiyorum'' dedi.
Diyarbakırspor maçından sonra fikrinin değişmediğini, gelecek sezon da Galatasaray'da kalmak ve şampiyonluk yaşamak istediğini vurgulayan Brezilyalı oyuncu, ''Burada mutluyum. Taraftarlarımızın, takım arkadaşlarımın, hocamızın, Sayın Başkanımız Adnan Polat'ın, yöneticilerimizin, herkesin yaklaşımı bana karşı çok olumlu. Kesinlikle kalmak istiyorum'' diye konuştu.

''ŞAMPİYONLUK ŞANSIMIZ VAR''

Brezilyalı oyuncu, Turkcell Süper Lig'de son 5 haftaya girilirken, 4 takımın şampiyonluk şansı bulunduğunu, kendilerinin de son dakikaya kadar bunun mücadelesini vereceklerini söyledi.

Arkadaşlarıyla bu konuyu aralarında konuştuklarını ifade eden Jo, ''Kolay olmayacak, çünkü 4 takımın da şampiyonluk şansı var ve son maça kadar bu devam edecek. Biz de son dakikaya kadar bu mücadeleyi vereceğiz. Kolay olmayacaktır, ama mutlaka şansımız var'' dedi.