Gönderen Konu: ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ ve MAÇ SONUÇLARI  (Okunma sayısı 7950 defa)

Çevrimdışı cmylmzzz

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 2
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ ve MAÇ SONUÇLARI
« Yanıtla #12 : 14 Kasım 2006, 23:18:18 »

4-4 ilk mac
ikinci macı 2-2 hatırlıyorum (2. maç 3 defa koptuğu için ancak hatırlama ile ispat oluo)
fakat arkadas ya 3-2 dedi yada 5-4 dedi tam bilmiyorum
msn dede tartıştık uzmasın mevzu kazanan arkadastır..

tbrkler
Barça harici takımla turnuvaya yada maça davet etmeyin :)

EA'nın Resmi Fifa 07 Yaması (kurulum anlatimli) Tıkla :) http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=13835.0

Çevrimdışı vuducini

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 4
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 14 Kasım 2006, 23:45:07 »
aynen aktarıyorum ilk maç hiç kopmadan ilk yarı 3-3 maç sonucu 4-4..
ikinci maçta ayrıntıya giriyorum.. cmylmz arkadaşımının hatırlayamadığı yerler olmuş sanırım, 1-0 öne geçti sonra messi sıfırdan direge çarptırıp kafayla 1-1.. sonra 2-1 öne geçti ve 45 dk da kornerden silvinho kafayla 2-2... 45 dk bitti bağlantı koptu. tekrar başladık thuram kendi kalesine attı 1-0 öne geçtim. 22 dk bağlantı gitti. tekrar başladık maç 0-0 iken ben 26. dk da çıktım. ve böylece tamamlanmış oldu..

2-1 yanlış bi hatırlamadır, gollerin ayrıntısına bilerek girdim hatırlaması için. 2-2 bitmiştir..

Bu arada cmylmz kardeşim sana msnde yalancı dediğim içinde özür dilerim, fakat kızmıştım o sıra o yüzden istemeden söledim..

Güzel oyunundan dolayıda tebrik ederim..

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 15 Kasım 2006, 20:43:43 »
evansece:3 sony_harun:5
MY GAME İS FAİR PLAYYY !

Çevrimdışı nadir_pıero

• Osc Çizik Üye

• 3. SINIF UYE
  • *
  • Puan -101
    • MSN Messenger - nadir_piero10@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #15 : 16 Kasım 2006, 09:49:09 »
amett kardeş ben sabahları burda oluyorum birde cuma günü akşam saat 6'dan geceye kadar burdayım maçımızı o saman yapalım olurmu_?

Çevrimdışı gfb_sero

• MODERATÖR
  • 4.SINIF UYE
  • Puan -150
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 16 Kasım 2006, 17:35:39 »
Gfb_Sero : 5 - 4 : Hakan1989

Hakan1989 : 1 - 3 : Gfb_sero

Eline sağlık hako güzel maçtı  :D

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #17 : 16 Kasım 2006, 18:23:01 »
amett kardeş ben sabahları burda oluyorum birde cuma günü akşam saat 6'dan geceye kadar burdayım maçımızı o saman yapalım olurmu_?

OYUNSİTENİZ 13.FİFA 07 TURNUVASİ ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ İÇİN VERİLEN SON GÜN BU GECE OLMASİNDAN ÖTÜRÜ AMET KARDEŞİMİN BU AKŞAM BU KONU ALTİNA MESAJ GÖNDERMEYİP NADİR KULLANİCİSİNA MAÇ İÇİN SÜRE VERMEMESİ HALİNDE BİR ÜST TURA NADİR ÇİKACAKTİR .

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #18 : 16 Kasım 2006, 18:37:54 »

OYUNSİTENİZ 13.FİFA 07 TURNUVASİ ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ İÇİN VERİLEN SON GÜN BU GECE OLMASİNDAN ÖTÜRÜ AMET KARDEŞİMİN BU AKŞAM BU KONU ALTİNA MESAJ GÖNDERMEYİP NADİR KULLANİCİSİNA MAÇ İÇİN SÜRE VERMEMESİ HALİNDE BİR ÜST TURA NADİR ÇİKACAKTİR .

hamza aga sende biliyosun hafta içi giremiyorum girsemde kusenin pcden giriyorum buradada fifa yok :( cuma günü akşamı garanti burada oluyorum 4ten sonra ozamn yapsak

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 16 Kasım 2006, 18:38:43 »

hamza aga sende biliyosun hafta içi giremiyorum girsemde kusenin pcden giriyorum buradada fifa yok :( cuma günü akşamı garanti burada oluyorum 4ten sonra ozamn yapsak

kardeşim uefa maçımız da cuma akşamı yaprız ok

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #20 : 16 Kasım 2006, 18:40:47 »
oke beckham kusura bakmayın arkadaşlar hafta içi giremiyorum bu yüzden maçlarımı yapamıyorum ama hafta sonu bütün maçlarımı yaparım arkilerin burada olduğu taktirde hafta sonları sürekli online oluyorum  ;)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #21 : 16 Kasım 2006, 18:41:59 »

hocam bu gibi durumlarda yarı final kuralari çekilir ve bir üst tura maçini yapabilecek olan taraf çikarilir . fakat maçini yapabilecek olan taraf yarı final maçini oynamadan önce çeyrek finaldeki rakibi çeyrek final maçimizi yapalim der ise bu maç oynanir ve kazanan yarı finale yükselir

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #22 : 16 Kasım 2006, 18:44:14 »
yani aga sen nadir yarın yapmamızı kabul edersemi yarın yapabilirsiniz diyosun eğer etmezse nadirmi üst tura çıkıcak ???

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #23 : 16 Kasım 2006, 18:48:02 »
yani aga sen nadir yarın yapmamızı kabul edersemi yarın yapabilirsiniz diyosun eğer etmezse nadirmi üst tura çıkıcak ???

Hayır yanliş anladin hocam . benim demek istediğim ; bu gece son olduğundan ötürü yarı final kuralarini seroo birazdan çekecek . fakat : nadir yarı final maçini yapmadan önce sen online olur ve maçimizi yapalim dersen nadir bu tekliften sonra yari final maçini oynayip kazansa bile finale çikmiş olamaz . seninle çeyrek finali oynamak zorunda kalir ve kazanan yarı finale yükselir