Gönderen Konu: ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ ve MAÇ SONUÇLARI  (Okunma sayısı 7716 defa)

Çevrimdışı gfb_sero

• MODERATÖR
  • 4.SINIF UYE
  • Puan -150
    • Profili Görüntüle
ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ ve MAÇ SONUÇLARI
« : 14 Kasım 2006, 19:57:17 »
OYUNSİTENİZ 13.FİFA 07 TURNUVASİ ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . KARŞILAŞMALAR İKİ MAÇ ÜZERİNDEN RÖVANŞLİ OYNANACAKTİR . ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ İÇİN SON GÜN 16 KASIM PERŞEMBE GÜNÜDÜR . TÜM KATİLİMCİLARİMİZA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM

GFB_SERO - HAKAN1989

CMYLMZZZ - VUDUCİNİ

AMETT - NADİR

EVANESCENCE - SONY_HARUN

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Ynt: ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELEREİ
« Yanıtla #1 : 14 Kasım 2006, 20:11:31 »
cmylmzz ile olan birinci tur karşılaşmasini oynamadan bir üst tura yükselmek vicdanimi rahatsiz ediyor serhat kardeşim . cmylmzz kardeşimin hakkına girmek istemiyorum . bana kalırsa şöyle yapalim : cmlymzz ile karşilaştiğimiz anda maçimizi yapalim ve kazanan vuducinin rakibi olsun . şayet çeyrek final eşleşmeleri süresi dolduğu halde ben ve cmylmzz maçimizi yapamaz isek . yarı finale vuducini çiksin . en adili bu sanirim . öbür türlü cmlymzz kardeşimin hakkını yemiş oluyorum . nitekim birinci tur kuralari çekildiği zaman ilk o bana maçimizi yapalim demişti ve ben 2 gün ertelemiştim . dediğim kabul olursa memnun olacağim serhat kardeşim . hem böylece turnuvamız da aksamamiş olacak

Çevrimdışı vuducini

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 4
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 14 Kasım 2006, 20:12:24 »
hamza yapalımda çıksın aradan hadi bizim maç..

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #3 : 14 Kasım 2006, 20:14:16 »
hamza yapalımda çıksın aradan hadi bizim maç..

hocam dediğim gibi birinci tur maçini oynamadan bir üst tura yükselmek istemiyorum . şayet çeyrek final eşleşmeleri süresi dolmadan cmylmzz ve ben birbirmizi bulur ve maçimizi yaparsak hemen senle yapacağiz . fakat yetişmez ise yarı finale sen çikarsin

Çevrimdışı vuducini

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 4
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 14 Kasım 2006, 20:25:15 »
14.turnuvada 4 lu grupta 1 maç yaparak elendim, 4 lu grup rahat cıkabilecekken rakiplerim yok diye eleniyorum her gece burda olmama rağmen.. kaldıki ben avrupa futbol şampiyonasında günlerce yarı final maçı bekledim günü geçmesine rağmen geç yapıldı ve anlayış gösterdim, ama şimdi patır kütür kura çekiliyor diye eleniyoruz..  13.turnuvaya gelince hamzacım diyorsunki benim vicdanım rahat etmez , eğer maçımızı oynayamassak vudu çıksın, peki benim vicdanım rahat edecekmi böle bi duruma, o zaman bende diyorumki benim vicdanım rahat değil bende yapmıyorum benden gecen direk finale cıksın... çelişkili durumlara adil ve tek bir karar ölçütü sunularak tarafların hakkı verilmeyecekse bence ilginç yani ne diyim..

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #5 : 14 Kasım 2006, 20:44:27 »
14.turnuvada 4 lu grupta 1 maç yaparak elendim, 4 lu grup rahat cıkabilecekken rakiplerim yok diye eleniyorum her gece burda olmama rağmen.. kaldıki ben avrupa futbol şampiyonasında günlerce yarı final maçı bekledim günü geçmesine rağmen geç yapıldı ve anlayış gösterdim, ama şimdi patır kütür kura çekiliyor diye eleniyoruz..  13.turnuvaya gelince hamzacım diyorsunki benim vicdanım rahat etmez , eğer maçımızı oynayamassak vudu çıksın, peki benim vicdanım rahat edecekmi böle bi duruma, o zaman bende diyorumki benim vicdanım rahat değil bende yapmıyorum benden gecen direk finale cıksın... çelişkili durumlara adil ve tek bir karar ölçütü sunularak tarafların hakkı verilmeyecekse bence ilginç yani ne diyim..

sana sonuna kadar hak veriyorum kardeşim . inan yanit göndermeye çaliştim fakat olmadi . çok haklisin . 14.turnuvamız da senin elenme şeklin ile burada cmylmzz in elenme şekli arasinda çok büyük fark yok . ve buna vicdanimiz el vermiyor . fakat bazi şeyleri yapmakta mecburuz ki turnuvalarimiz biraz daha seri ilerlesin . daha çok verim alalim . şayet biz tüm katilimcilarimizin maç yapmasini bekler isek o zaman epey bir zamana ve sabira ihtiyacimiz olacak ve hiç bir turnuvamızdan tam anlamiyla verim alamayacağiz . bunu yapmadiğimizdan ötürü bazen katilimcilarimizin hakları yenebiliyor . böyle olmasini elbette istemiyoruz fakat bunu turnuvalarimizin işleyişi için yapmak zorundayiz  . bizim halimizi en iyi sen anlarsin kardeşim . sende bundan önce bir çok turnuva düzenledin ve düzenlediğin turnuvalar sirasinda bu gibi durumlara rastlamişsindir sanirim . o yüzden biraz olsun bize de hak vermeni bekliyorum . fakat senin haksiz olduğunu da söylemiyorum . aksina sonuna kadar destekliyorum . anlayişin için teşekkür ederim

Çevrimdışı cmylmzzz

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 2
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 14 Kasım 2006, 20:53:01 »
hamza 10 a kadar dedin buralardayiz yoksun ben napim şimdi gelmiosun abi msn ne :)
Barça harici takımla turnuvaya yada maça davet etmeyin :)

EA'nın Resmi Fifa 07 Yaması (kurulum anlatimli) Tıkla :) http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=13835.0

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #7 : 14 Kasım 2006, 20:54:19 »
hamza 10 a kadar dedin buralardayiz yoksun ben napim şimdi gelmiosun abi msn ne :)

haber vermen iyi oldu . hemen geliyorum hocam yapalim bir an önce geç kaldik zaten epey :D bak senin için ne kadar uğraştim ertlettim maçi :D

Çevrimdışı cmylmzzz

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 2
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 14 Kasım 2006, 21:44:59 »
sağolasun hamzacım yalnız beklediğine pişman oldun yaw :)
burayamı yazalım skoru ?

cmylmzzz: 4   hamza: 3

cmylmzzz: 7  hamza 2

EA'nın Resmi Fifa 07 Yaması (kurulum anlatimli) Tıkla :) http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=13835.0

Çevrimdışı gfb_sero

• MODERATÖR
  • 4.SINIF UYE
  • Puan -150
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 14 Kasım 2006, 21:49:45 »
Hamza kardeşim elenmiştir. Yerine cmylmzz bir üst tura çıkmıştır .Kendisine başarılar diliyorum

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #10 : 14 Kasım 2006, 21:52:31 »
sağolasun hamzacım yalnız beklediğine pişman oldun yaw :)
burayamı yazalım skoru ?

cmylmzzz: 4   hamza: 3

cmylmzzz: 7  hamza 2

tebrik ederim cmylmzz . hakikaten çok zevkli iki karşılaşma oynadim . kesinlikle beklediğime pişman olmadim . eğer seni beklemeyip bir üst tura adimi yazdirsaydim . bu 180 dakikalik müthiş heyecani yaşamamiş olacaktim . yenilip elenmek beni pek fazla ilgilendirmiyor . burada tek istediğim oynadiğim maçlardan zevk almak ve maç sonu oturup konuşabileceğim beni yensem de yenilsem de tebrik edecek centilmen kişilerle maç oynamak . işte tek istediğim bu . bana bu duygulari yaşattiğin için teşekkür ederim cmylmzz . skora bakıp aldanmayin sakın :) özellikle ikinci maçin 7-2 bitmesine . o maçi ben bile ayni farkla alabilirdim . fakat olmadi . sağlik olsun . çeyrek finalde vuducini önünde gönülden başarilar diler . tekrardan kutlarim kardeşim

Çevrimdışı cmylmzzz

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 2
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 14 Kasım 2006, 21:55:33 »
evet seninle maclarımız hep zevkli geçiyor zaten, belli olmuyor hiç macların sonucu :)
eline sağlık bidaki karsılasmalarda görüşmek üzere