Alıntı yapılan: amett - 16 Kasım 2006, 19:07:38önemi yok nadir imkanım yoktu ve oynayamadım bugün ha bide çok acelecesin nadir kardeşim derdimi anlatıyorum ya anlamak istemiyosun yada anlamamazlıktan geliyosun nese böle sorunlar çıkıcaksa turnuvalara katılamıcam bu lafı duymak bile istemiyorum amet kardeşim . herkesin sıkışık olduğu anlar olabilir . bu gibi durumlarda dahi sen gelip buraya mesaj gönderiyor ve turnuvamiza bu kadar ilgi gösteriyorsan , seni alnından öpüyorum . senin gibi sorumluluk duygusuna sahib kimseleri görmek zor oluyor artik . ilginden ötürü teşekkür ederim .
önemi yok nadir imkanım yoktu ve oynayamadım bugün ha bide çok acelecesin nadir kardeşim derdimi anlatıyorum ya anlamak istemiyosun yada anlamamazlıktan geliyosun nese böle sorunlar çıkıcaksa turnuvalara katılamıcam
Hee parodn aaga gözümden kaçmış
Alıntı yapılan: Hamza - 16 Kasım 2006, 19:14:11Alıntı yapılan: amett - 16 Kasım 2006, 19:07:38önemi yok nadir imkanım yoktu ve oynayamadım bugün ha bide çok acelecesin nadir kardeşim derdimi anlatıyorum ya anlamak istemiyosun yada anlamamazlıktan geliyosun nese böle sorunlar çıkıcaksa turnuvalara katılamıcam bu lafı duymak bile istemiyorum amet kardeşim . herkesin sıkışık olduğu anlar olabilir . bu gibi durumlarda dahi sen gelip buraya mesaj gönderiyor ve turnuvamiza bu kadar ilgi gösteriyorsan , seni alnından öpüyorum . senin gibi sorumluluk duygusuna sahib kimseleri görmek zor oluyor artik . ilginden ötürü teşekkür ederim . seni üzün bi msj gönderdiysem özür dilerim hamzacım ama benim demek istediğim şu turnuvalar oluyor hafta içi maçları oluyor ve hafta sonuda giremediğim için okadr maç yapıyom buraya kadr geliyom yarı finalde istemediğim bi şekilde eleniyorum bu insan koyuyo bea
Gfb_Sero : 5 - 4 : Hakan1989Hakan1989 : 1 - 3 : Gfb_seroEline sağlık hako güzel maçtı
arkadaşlar yarın buradayım iyi akşamlar herkese
Osc Çizik Üye
oke be aga sen iste bea varım yokum demedim ki nadir yarın 6da geliyosun galiba ozman ben açık oluyorum yapalım maçı ozaman olurmu çıkıcaksanda hakkınla çık yen beni öle çık olurmu kendimi anlatamıyosam eğer seni anlamıyorum aga dersen çık yarı finale nediim
Alıntı yapılan: amett - 16 Kasım 2006, 19:34:30oke be aga sen iste bea varım yokum demedim ki nadir yarın 6da geliyosun galiba ozman ben açık oluyorum yapalım maçı ozaman olurmu çıkıcaksanda hakkınla çık yen beni öle çık olurmu kendimi anlatamıyosam eğer seni anlamıyorum aga dersen çık yarı finale nediimtamam amett kardeş tabiiki hakkımla çıkmak istiyorum yarın saat 6 da burdayım oke herkese ii akşamlar