harunun yerine sizce kimi alalim ? yedeklerden birini almak doğru olmaz . birinci turda elenenler arasindan bigsexykn in rakibi olmak isteyenler varsa kendi aralarinda maç yapabilirler . kazanan bigsexykn in rakibi olsun birinci turda sero ya 4-3 yenildim ve çikan harunun yerine girmeye talibim . başka istekli varsa kapişabiliriz .
Alıntı yapılan: Hamza - 15 Aralık 2006, 22:18:24harunun yerine sizce kimi alalim ? yedeklerden birini almak doğru olmaz . birinci turda elenenler arasindan bigsexykn in rakibi olmak isteyenler varsa kendi aralarinda maç yapabilirler . kazanan bigsexykn in rakibi olsun birinci turda sero ya 4-3 yenildim ve çikan harunun yerine girmeye talibim . başka istekli varsa kapişabiliriz .ben varım
Alıntı yapılan: мєтєнαη - 15 Aralık 2006, 22:22:00Alıntı yapılan: Hamza - 15 Aralık 2006, 22:18:24harunun yerine sizce kimi alalim ? yedeklerden birini almak doğru olmaz . birinci turda elenenler arasindan bigsexykn in rakibi olmak isteyenler varsa kendi aralarinda maç yapabilirler . kazanan bigsexykn in rakibi olsun birinci turda sero ya 4-3 yenildim ve çikan harunun yerine girmeye talibim . başka istekli varsa kapişabiliriz .ben varım tamam metehan . senle bir maç yapalim . kazanan sony_harun yerine girsin ve bigsexyn in rakibi olsun .
Alıntı yapılan: Hamza - 15 Aralık 2006, 22:18:24harunun yerine sizce kimi alalim ? yedeklerden birini almak doğru olmaz . birinci turda elenenler arasindan bigsexykn in rakibi olmak isteyenler varsa kendi aralarinda maç yapabilirler . kazanan bigsexykn in rakibi olsun birinci turda sero ya 4-3 yenildim ve çikan harunun yerine girmeye talibim . başka istekli varsa kapişabiliriz .geç kaldım yaw ben olacaktım ama metehan daha hızlı davrandı
hamza ne diyon yarın devam edelim.
Alıntı yapılan: BALLACK13 - 15 Aralık 2006, 22:23:17Alıntı yapılan: Hamza - 15 Aralık 2006, 22:18:24harunun yerine sizce kimi alalim ? yedeklerden birini almak doğru olmaz . birinci turda elenenler arasindan bigsexykn in rakibi olmak isteyenler varsa kendi aralarinda maç yapabilirler . kazanan bigsexykn in rakibi olsun birinci turda sero ya 4-3 yenildim ve çikan harunun yerine girmeye talibim . başka istekli varsa kapişabiliriz .geç kaldım yaw ben olacaktım ama metehan daha hızlı davrandı[/quoteballack kardeşim istersen metehan ile siz yapın . ben yerimi sana bırakiyorum . meteyi yenersen bigsexykn in rakibi olacaksin . iyi şanslar sana oke hamza abi
Alıntı yapılan: Hamza - 15 Aralık 2006, 22:18:24harunun yerine sizce kimi alalim ? yedeklerden birini almak doğru olmaz . birinci turda elenenler arasindan bigsexykn in rakibi olmak isteyenler varsa kendi aralarinda maç yapabilirler . kazanan bigsexykn in rakibi olsun birinci turda sero ya 4-3 yenildim ve çikan harunun yerine girmeye talibim . başka istekli varsa kapişabiliriz .geç kaldım yaw ben olacaktım ama metehan daha hızlı davrandı[/quoteballack kardeşim istersen metehan ile siz yapın . ben yerimi sana bırakiyorum . meteyi yenersen bigsexykn in rakibi olacaksin . iyi şanslar sana
Alıntı yapılan: Hamza - 15 Aralık 2006, 22:24:52Alıntı yapılan: BALLACK13 - 15 Aralık 2006, 22:23:17Alıntı yapılan: Hamza - 15 Aralık 2006, 22:18:24harunun yerine sizce kimi alalim ? yedeklerden birini almak doğru olmaz . birinci turda elenenler arasindan bigsexykn in rakibi olmak isteyenler varsa kendi aralarinda maç yapabilirler . kazanan bigsexykn in rakibi olsun birinci turda sero ya 4-3 yenildim ve çikan harunun yerine girmeye talibim . başka istekli varsa kapişabiliriz .geç kaldım yaw ben olacaktım ama metehan daha hızlı davrandıballack kardeşim istersen metehan ile siz yapın . ben yerimi sana bırakiyorum . meteyi yenersen bigsexykn in rakibi olacaksin . iyi şanslar sana oke hamza abi
Alıntı yapılan: BALLACK13 - 15 Aralık 2006, 22:23:17Alıntı yapılan: Hamza - 15 Aralık 2006, 22:18:24harunun yerine sizce kimi alalim ? yedeklerden birini almak doğru olmaz . birinci turda elenenler arasindan bigsexykn in rakibi olmak isteyenler varsa kendi aralarinda maç yapabilirler . kazanan bigsexykn in rakibi olsun birinci turda sero ya 4-3 yenildim ve çikan harunun yerine girmeye talibim . başka istekli varsa kapişabiliriz .geç kaldım yaw ben olacaktım ama metehan daha hızlı davrandıballack kardeşim istersen metehan ile siz yapın . ben yerimi sana bırakiyorum . meteyi yenersen bigsexykn in rakibi olacaksin . iyi şanslar sana