Alıntı yapılan: BALLACK13 - 15 Aralık 2006, 22:39:35Alıntı yapılan: Hamza - 15 Aralık 2006, 22:38:46Alıntı yapılan: sony_harun - 15 Aralık 2006, 22:35:53durun be gedlim bigsexy benim ama adam msnede yoktamam harun kardeşim böylesi daha iyi oldu . rakibin bigsexykn 15 dakika içerisinde gelmez ise hükmen mağlup olacaktir . bu gece en azindan ilk üç maçlarini duyurmak istiyorum aga benle yapmayacakmıydı sony_harun harunun rakibi bigsexykn idi . fakat kendisi şu anda ortalarda yok sanirim . eğer istersen bigsexyn yerine harun ile ikinci tur maçinizi yapabilirsiniz . kazanan ilk üçe girer
Alıntı yapılan: Hamza - 15 Aralık 2006, 22:38:46Alıntı yapılan: sony_harun - 15 Aralık 2006, 22:35:53durun be gedlim bigsexy benim ama adam msnede yoktamam harun kardeşim böylesi daha iyi oldu . rakibin bigsexykn 15 dakika içerisinde gelmez ise hükmen mağlup olacaktir . bu gece en azindan ilk üç maçlarini duyurmak istiyorum aga benle yapmayacakmıydı sony_harun
Alıntı yapılan: sony_harun - 15 Aralık 2006, 22:35:53durun be gedlim bigsexy benim ama adam msnede yoktamam harun kardeşim böylesi daha iyi oldu . rakibin bigsexykn 15 dakika içerisinde gelmez ise hükmen mağlup olacaktir . bu gece en azindan ilk üç maçlarini duyurmak istiyorum
durun be gedlim bigsexy benim ama adam msnede yok
GFB_SERO : 8 - 2 : TUGKANMaçı sonuna kadar tamamladığn için seni tebrik edrim kardeşim . Ç ok güzel bi maç oldu eline sağlık
SEROO BÜYÜK ADAY
Aga ben gidicem ya . Yarın devam etsek saat geç oldu
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: gfb_sero - 15 Aralık 2006, 22:50:24Aga ben gidicem ya . Yarın devam etsek saat geç oldu ANNEN Mİ KIZIYOR SEROO