abi naptınız siz ya!!!harun gittiğinde ben hep msndeydim.onu bekledim yoktu bende maça girdim.nolnuş hemen atmışsınız ya...
hamza özel msj attım bakmadın galiba bi msne rica etsme gleirmisin aga önemli işey konuşucamda
bigsexy=2 sony_harun=3hamza şimdi ben fiamldeyim dimi sero ile hakan la yapıcam dimi
eyw hamza saolasıngün fast cup varmı varsa erkenden açın bence çünki erkenden çarsanız yapalım hemende yarına sarkmasın yinede en iisii sen bilrisn
Alıntı yapılan: sony_harun - 16 Aralık 2006, 13:34:11eyw hamza saolasıngün fast cup varmı varsa erkenden açın bence çünki erkenden çarsanız yapalım hemende yarına sarkmasın yinede en iisii sen bilrisn birazdan açacağim harun kardeşim . eğer erkenden bitirirsek akşama başka bir ffc daha açabiliriz . iki ffc mizede bekliorm mutlaka
Alıntı yapılan: Hamza - 16 Aralık 2006, 13:36:16Alıntı yapılan: sony_harun - 16 Aralık 2006, 13:34:11eyw hamza saolasıngün fast cup varmı varsa erkenden açın bence çünki erkenden çarsanız yapalım hemende yarına sarkmasın yinede en iisii sen bilrisn birazdan açacağim harun kardeşim . eğer erkenden bitirirsek akşama başka bir ffc daha açabiliriz . iki ffc mizede bekliorm mutlaka ikisinede gelicem hamzacım ondan diorum ztane o7 de birçok turnuvaya katılmama ragmen daha şampiyonluk nasip olmadı bakalım bugün olrm inş gelicem katılcam olmasa bile sırf sen dedigin için katırlrım gene