MANSIZ:5-4:BİG SEXYKN
yani diyecek bişey bulamıyorum.arkadaş 4-0 öndeydi 60ıncı dakikaya kadar.4 golün 3ü frikikten attı.88inci dakikada 4-4 yaptım.ama 90ıncı dakikada benim kale ağzında top benim adamdaydı uzaklaştırırken rakibe çarpti bi karambol oldu.ben faul kullanacağım diye beklerken hakem penaltı verdi ve maçı 5-4 kaybettim.
üçü frikikten olan yediğim 4 golden sonra 4-4 yaptım ama hakemin anlamadığım kararıyla son dk penaltısıyla yenildim.arkadaşın attığı 5 golün 3ü frikik 1i penaltı.benim gollerimin dışında 2 direkten dönen topum var.benim 18 arkadaşın 10 şutu var.ama duran toplar ve bi penaltı sayesinde hakettiğim maçı kaybettim.arkadaşımı yine de tebrik ediyorum.bu iş biraz da şans işi...
kardeş futbolda olur böle şanssızlıklar önemli olan maçtan zevk almaktır bugün bu turnuvada elenmiş olabilirsin ama yarın 13:00 veya 13:30 gibi ffc20 akşamda ffc21 düzenlenecek bu turnuvalardada sen şanslı olursun belki moralini bozma anladığım kadarıyla harika bi maç olmuş iki tarafıda tebrik ediyorum MANSİZ26S şampiyonluk yolunda önemli bi adım tebrikler
BİGSEXYKN sende moralini bozma
maçı tabloyua işledim
İKİ TARAFADA +1REP VERİYORUM TEBRİKLER
SİZLERDE BENİM +REPİMİ UNUTMAYIN