kardeş sen dün mansiz varken film izlemeye gittiğin için seni hükmen galip sayamamdünde mansizi hükmen galip saymadımbu nedenle maçınızı 0-0 berabere saydımşimdi yazıcam turnuvanın sonucunu
Alıntı yapılan: masumtilki - 23 Aralık 2006, 18:12:17kardeş sen dün mansiz varken film izlemeye gittiğin için seni hükmen galip sayamamdünde mansizi hükmen galip saymadımbu nedenle maçınızı 0-0 berabere saydımşimdi yazıcam turnuvanın sonucunugürkan kardeşim turnuvanın finalini kafana göre skor vererek yazman oldukça mantıksız . bu karşılaşmanın yapılmasini beklemek durumundayiz .
tamamdır hamza abi 1-1(hükmen) yazısını sildim beklemedeyiz maç oynanması için ama bugün oynanmaz büyük ihtimalle mansiz işe gitcekmiş akşam
Alıntı yapılan: masumtilki - 23 Aralık 2006, 18:52:41tamamdır hamza abi 1-1(hükmen) yazısını sildim beklemedeyiz maç oynanması için ama bugün oynanmaz büyük ihtimalle mansiz işe gitcekmiş akşamne olursa olsun turnuvamızın şampiyonunun belli olmasina bir karşılaşma kalmiş . yani bir final maçini kafana göre bir skorla yazmak gerçekten çok saçma . bu turnuvamızı bitmiş kabul ediorm ben . taraflar birbirlerini bulunca oynarlar zaten .
HAKAN KARDEŞ FFC 19 U PROTESTO ETTİĞİ İÇİN MAÇI YAPMADI VE 'SEN YENMİŞ OL' DEDİ BANA, O YUZDEN MAÇI YAPMADIK; BİLGİLERİNİZE KARAR SİZİNDİR