Alıntı yapılan: sony_harun - 28 Ocak 2007, 17:35:07hamza gel 45 dakka daha oynayalım 45 dakka gene berabere bitrse 45 dakkansonra ikinci yarı ilk golü atana kazansınAga bence napın biliyomsunuz 2 minse ayarlayın bırakın öle gol atmadan pen altılara kadar gider zaten hmn sonra pen altılar sonuca kim kazandıysa o yazzsın buraya tekrar maç yapmk filan uzun iş
hamza gel 45 dakka daha oynayalım 45 dakka gene berabere bitrse 45 dakkansonra ikinci yarı ilk golü atana kazansın
hamza bu sitedekilerin bazılarına çoq sinirlenmeye başladım yakarım bu siteyi baq akıllı olun allahıma çoq kötü olur hamza
Alıntı yapılan: gfb_sero - 28 Ocak 2007, 17:36:32Alıntı yapılan: sony_harun - 28 Ocak 2007, 17:35:07hamza gel 45 dakka daha oynayalım 45 dakka gene berabere bitrse 45 dakkansonra ikinci yarı ilk golü atana kazansınAga bence napın biliyomsunuz 2 minse ayarlayın bırakın öle gol atmadan pen altılara kadar gider zaten hmn sonra pen altılar sonuca kim kazandıysa o yazzsın buraya tekrar maç yapmk filan uzun iş evet bencede güzel fikir , zaten 145 dakka sonunda beraberlik bozulmadi . en iyisi seronun dediği gibi süreyi 2 mins ' e ayarliyip hiç bir tuşa dokunmadan penaltılara gidelim , oke
Alıntı yapılan: nadir - 28 Ocak 2007, 17:38:01hamza bu sitedekilerin bazılarına çoq sinirlenmeye başladım yakarım bu siteyi baq akıllı olun allahıma çoq kötü olur hamza ne diyorsun nadir , yakarım bu siteyi ne demek . kendine gel
tamam hamza msneye gel hemen girelim daha ffc açıcaz çünki sırf yarı final 1 ffc sürdü
Alıntı yapılan: sony_harun - 28 Ocak 2007, 17:38:57tamam hamza msneye gel hemen girelim daha ffc açıcaz çünki sırf yarı final 1 ffc sürdü beckham ' in forumlarasi turnuva hakkında açtiği topice bakayim , geliyorum kardeşim oke
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: Hamza - 28 Ocak 2007, 17:39:06Alıntı yapılan: nadir - 28 Ocak 2007, 17:38:01hamza bu sitedekilerin bazılarına çoq sinirlenmeye başladım yakarım bu siteyi baq akıllı olun allahıma çoq kötü olur hamza ne diyorsun nadir , yakarım bu siteyi ne demek . kendine gel kardeş baq özellikle bir kişi canımı çoq sıkıo 1 kişi yüzünden aramız açılmasını istemem ama sabrımı çoq zorluyor yemin ederim kötü olcaq
ama gerçekten çoq sinir oldum