Osc Çizik Üye
hamza kardeş de hadi iki dakka maç yapcaz zaten bekletirosn
seni anlıyorum ama o it deyim artık o mal bu sitede bana hiç sevmediğim ve en nefret ettiğim kelimeyi kullanıyor sen beni anlıyormusun
Alıntı yapılan: sony_harun - 28 Ocak 2007, 17:48:16hamza kardeş de hadi iki dakka maç yapcaz zaten bekletirosn harun kardeşim , ben bi yemek yiyip geliyorum . 5 dakkaya burada olurum . eğer acil işin varsa yemeği bekletebilirim . ne diyorsun ?
Alıntı yapılan: Hamza - 28 Ocak 2007, 17:49:28Alıntı yapılan: sony_harun - 28 Ocak 2007, 17:48:16hamza kardeş de hadi iki dakka maç yapcaz zaten bekletirosn harun kardeşim , ben bi yemek yiyip geliyorum . 5 dakkaya burada olurum . eğer acil işin varsa yemeği bekletebilirim . ne diyorsun ? acil derken sero bekliordu ve yeni ffc açıcaktık bunlar vardı ama sen beni bekledin kardeş yemek yerken ben seni beklemeazzmiyim hiç hadi çabuk ye gel afiyet olsun
Alıntı yapılan: sony_harun - 28 Ocak 2007, 17:50:46Alıntı yapılan: Hamza - 28 Ocak 2007, 17:49:28Alıntı yapılan: sony_harun - 28 Ocak 2007, 17:48:16hamza kardeş de hadi iki dakka maç yapcaz zaten bekletirosn harun kardeşim , ben bi yemek yiyip geliyorum . 5 dakkaya burada olurum . eğer acil işin varsa yemeği bekletebilirim . ne diyorsun ? acil derken sero bekliordu ve yeni ffc açıcaktık bunlar vardı ama sen beni bekledin kardeş yemek yerken ben seni beklemeazzmiyim hiç hadi çabuk ye gel afiyet olsun teşekkür ederim kardeşim , en geç 5-6 dakika içerisinde burada olacağim
Alıntı yapılan: Hamza - 28 Ocak 2007, 17:51:30Alıntı yapılan: sony_harun - 28 Ocak 2007, 17:50:46Alıntı yapılan: Hamza - 28 Ocak 2007, 17:49:28Alıntı yapılan: sony_harun - 28 Ocak 2007, 17:48:16hamza kardeş de hadi iki dakka maç yapcaz zaten bekletirosn harun kardeşim , ben bi yemek yiyip geliyorum . 5 dakkaya burada olurum . eğer acil işin varsa yemeği bekletebilirim . ne diyorsun ? acil derken sero bekliordu ve yeni ffc açıcaktık bunlar vardı ama sen beni bekledin kardeş yemek yerken ben seni beklemeazzmiyim hiç hadi çabuk ye gel afiyet olsun teşekkür ederim kardeşim , en geç 5-6 dakika içerisinde burada olacağim ok beklemedeyim hamza
tamam hamza özür dilerim kardeş