Alıntı yapılan: BARUT - 08 Şubat 2007, 16:13:09BARUT : 1 - 0 :CRASHtebrikler barut
BARUT : 1 - 0 :CRASH
amett : 5 - 2 : sony_haruntebrikler harun ii maçtı ve benim açımdan oldukça heyecanlı ve gerilimliydi
sihirbaz kardeşimiz msnden cevap vermiyor...
hamza sihirbaz cevap vermiyomuş 1. yedek furkan dı deilmi
RESPECTMARE : 6 ERGİN67: 060.dakikada baglantı koptu arkadaş devam etmek istemedi bende anlayışla karşıladım
Alıntı yapılan: amett - 08 Şubat 2007, 16:15:59 amett : 5 - 2 : sony_haruntebrikler harun ii maçtı ve benim açımdan oldukça heyecanlı ve gerilimliydi tebrik ederim amet kardeşim . oldukça güzel bir başlangiç yaptin . bu gün formundasin sanirim
Alıntı yapılan: Hamza - 08 Şubat 2007, 16:16:56Alıntı yapılan: amett - 08 Şubat 2007, 16:15:59 amett : 5 - 2 : sony_haruntebrikler harun ii maçtı ve benim açımdan oldukça heyecanlı ve gerilimliydi tebrik ederim amet kardeşim . oldukça güzel bir başlangiç yaptin . bu gün formundasin sanirim sağol respectmare ve hazma kardeşim galiba bugün günümdeyim oldukça ii bir maç çıkardım çok attım bi okadarda kaçırdım harun kardşeimde aynı şekilde ii maç oldu inş. devamını getirririm