HAMZA GELDİM İKMİZMİ YAPCAZ ŞİNMDİ NOLCAK ?
SİHİRBAZ 6 - 3 DEVİL
Alıntı yapılan: sihirbaz - 08 Şubat 2007, 16:57:55biz deville giriyoruz haberiniz olsun metehanlada 14 dk oynadık 2-0 öndeyim ama çok donuyo giremedik daha komşuya gittim ondada aynı oldu metelerde sorun var ne yapıcaz bilmiorm hamza bi çare bulalım ben maç giriyorum. metehanla oynarken görüntü malesef oldukça yavaş oluyor . sanirim modemi komşularıyla beraber kullaniyorlar . bu sorunuu çözebilmek için yapabileceğimiz bir şey bulunmuyor . kalan dakikalari oynamaya çalişin bir şekilde . olmazsa karşılıklı anlaşip en son kaldiğiniz skoru geçerli kılarsınız , mete de uygun görürse
biz deville giriyoruz haberiniz olsun metehanlada 14 dk oynadık 2-0 öndeyim ama çok donuyo giremedik daha komşuya gittim ondada aynı oldu metelerde sorun var ne yapıcaz bilmiorm hamza bi çare bulalım ben maç giriyorum.
Alıntı yapılan: masumtilki - 08 Şubat 2007, 17:18:37HAMZA GELDİM İKMİZMİ YAPCAZ ŞİNMDİ NOLCAK ?biz yapalim kardeşim , furkan yok sanirim . msne geliyorum birazdan
HAMZA İKİMİZ YAPCAZMI BAŞKA Bİ SİTEDE FFCYE GİRMİŞTİM ADAM MAÇI YAPALIM DİYO EĞER BİZ YAPCAKSAK ADAMA SEN HÜKMEN YEN DİCEM YAPMICAKSAK BEN ONLA MAÇA GİRCEM
Alıntı yapılan: masumtilki - 08 Şubat 2007, 17:20:56HAMZA İKİMİZ YAPCAZMI BAŞKA Bİ SİTEDE FFCYE GİRMİŞTİM ADAM MAÇI YAPALIM DİYO EĞER BİZ YAPCAKSAK ADAMA SEN HÜKMEN YEN DİCEM YAPMICAKSAK BEN ONLA MAÇA GİRCEMbenim için şimdi uygun kardeşim , istersen hemen yapalim
ben buradayımhamza abi yapmadıysa