Gönderen Konu: FB - Anderlecht  (Okunma sayısı 9777 defa)

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
FB - Anderlecht
« Yanıtla #12 : 03 Ağustos 2007, 19:27:42 »
FB TAKIMI İLE ARAM ÇOK İİ OLMAYA BİLİR ANCAK BİR TURK TAKIMI SONUNA KADAR DESTEKLEYECEGİM.UMARIM ALIR

Çevrimdışı ManSpider111

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1277
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen ÜyesiNİN BABASI ;D
    • Profili Görüntüle
FB - Anderlecht
« Yanıtla #13 : 03 Ağustos 2007, 19:32:26 »
fenerin yenmesini isterim  ;)
Seni Unutmadık Barış Akarsu

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
FB - Anderlecht
« Yanıtla #14 : 03 Ağustos 2007, 19:33:21 »

Çevrimdışı FeaRLeSs

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2731
    • MSN Messenger - tello_hazer1903@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
FB - Anderlecht
« Yanıtla #15 : 03 Ağustos 2007, 19:33:56 »
anderletch tabi

Çevrimdışı fbli_07

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 518
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
FB - Anderlecht
« Yanıtla #16 : 03 Ağustos 2007, 21:38:08 »
 ;)
Fener ALır!!! 8)
Defans adam giibi deil demişiniz ama R.Carlos Edu Lugano vs. bunlar ne
Ortasahada Güçlü Forvet Kezman Kazım ne oynuo bunlar ALıRıZ!

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
FB - Anderlecht
« Yanıtla #17 : 04 Ağustos 2007, 10:58:16 »
3 tnae rakip demişler bunlar gs lılardır kesin fb yi kıskananlar saonuç da türk takımı ama onlar rakibi tutuyorlar halbuki 2-3 sene sonra fb maçı kaybederse şampıyonlar ligine ülke puanı az olduğu için 1 takım gitcek bu nedenle fb nin alması şart tam altımzıda belçika var çünkü

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
FB - Anderlecht
« Yanıtla #18 : 04 Ağustos 2007, 11:23:42 »
anderlecthi herkes tanır belçikanın en iyi klübü club bruggeyle..

hazırlık maçında gs bu yaz1-0 yenmişti galiba..

bence bizde daha tecrübeli ve kaliteli oyuncular var turu oraya bırakmayız
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
FB - Anderlecht
« Yanıtla #19 : 04 Ağustos 2007, 11:39:17 »
bakın size anlatayım maçı..
anderlecht ilk maçta deplasmanda oynayacağı için mulak gol atmak isteyecek,zira ofansif bir takım olduklarından fenerbahçe gibi dandik bir defansı olan takıma rahatlıkla gol atacaklar.Bu tür rövanşlı maçlarda kendi sahasında gol yememek gerektiğini bilen fenerliler golü ve golleri yiyince demoralize olacaklar ve ilk maçta anderlecht avantajlı sonuç alacak ve kendi sahasında da işi bitirecek.Fenerbahçeyi favori gösterenlere anderlechtin şampiyonlar ligi tecrübesini gösteririm.Fb şampiyonlar liginde 3 sezon olduysa anderlecht her sene katılıyor.Bence anderlecht rahat eler.

big kardeşim anderlechtin avrupa kariyerini söylüyosun ama geçen yıl galatasarayın tromsö faciasını trabzonun anhortosis faciasını unutmayalım hadi trabzon neysede müzesinde uefa kupası bulunduran avrupa tecrübesi olan 6s'ye nedemelii çok rahat maçtan öncee bu takımı rahat geçeriz denmedimi takım hafife alınmadımı orda 1-0lık mağlubiyeti takmayıp burada 5 atarız denen takımla 1-1 kalındığını unutma avrupada kolay takım kalmadı biraz mantıklı konuşmaya çalış bana sadece anderlchti değil futbolcularını saysana sölesene biliyomusun bi madridin barçanın liverpoolun yıldızlarını bildiğin kadr bilmiyosun  tabi sadece avrupa tecrübesi ve ismini biliyosun anderlechtin emin ol ben öyle biliyorum avrupa tecrübesi var bu bi gerçek iyi hücum yapan bi takım ama uzaktan vuruşlara ve defansta bitakım zaafları olan bi takımmışş e onma bakarsan biizmde onlar kadr şansımız var kupaları aldığı yıllara bakarsan kaç seneler geçmiş şimdi ne yapabiliyor  birazda fenerbahçeyi göz önünde bulundur  r.carlos , kezman , alex , tümer , aurelio , lugano , uğur boral ,appiah sayamadığım ii oyuncular bu yabancılarıda ii tanırsın fenerbahçemi - anderlechtmi maç sonunda görücez bende skoru bilmiyorum ama herşey eşit diyebiliriz 

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
FB - Anderlecht
« Yanıtla #20 : 04 Ağustos 2007, 11:43:36 »
anderlecthi herkes tanır belçikanın en iyi klübü club bruggeyle..

hazırlık maçında gs bu yaz1-0 yenmişti galiba..

bence bizde daha tecrübeli ve kaliteli oyuncular var turu oraya bırakmayız

hazırlık maçları ve ş.ligi ayrı bir platform kardeşim neo lucağı belli olmaz ;)

beşiktaşın bu ilk elemedeki rakibini inş. geçer ver zürihle eşleşir tabi onuda yenebilirsek her 2 maçta ülke puanımız artıcak çünkü isviçrede altımızda gs desen artı bu takımıda küçümseyip turu gçeemzsee başak bi diyeceğim yok  ;D,  erciyesede alllah kolaylık versin sonuna kadr desteklicem  :D

Çevrimdışı fbli_07

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 518
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
FB - Anderlecht
« Yanıtla #21 : 04 Ağustos 2007, 13:26:05 »
aferin ;)

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
FB - Anderlecht
« Yanıtla #22 : 04 Ağustos 2007, 15:15:11 »
bakın size anlatayım maçı..
anderlecht ilk maçta deplasmanda oynayacağı için mulak gol atmak isteyecek,zira ofansif bir takım olduklarından fenerbahçe gibi dandik bir defansı olan takıma rahatlıkla gol atacaklar.Bu tür rövanşlı maçlarda kendi sahasında gol yememek gerektiğini bilen fenerliler golü ve golleri yiyince demoralize olacaklar ve ilk maçta anderlecht avantajlı sonuç alacak ve kendi sahasında da işi bitirecek.Fenerbahçeyi favori gösterenlere anderlechtin şampiyonlar ligi tecrübesini gösteririm.Fb şampiyonlar liginde 3 sezon olduysa anderlecht her sene katılıyor.Bence anderlecht rahat eler.

big kardeşim anderlechtin avrupa kariyerini söylüyosun ama geçen yıl galatasarayın tromsö faciasını trabzonun anhortosis faciasını unutmayalım hadi trabzon neysede müzesinde uefa kupası bulunduran avrupa tecrübesi olan 6s'ye nedemelii çok rahat maçtan öncee bu takımı rahat geçeriz denmedimi takım hafife alınmadımı orda 1-0lık mağlubiyeti takmayıp burada 5 atarız denen takımla 1-1 kalındığını unutma avrupada kolay takım kalmadı biraz mantıklı konuşmaya çalış bana sadece anderlchti değil futbolcularını saysana sölesene biliyomusun bi madridin barçanın liverpoolun yıldızlarını bildiğin kadr bilmiyosun  tabi sadece avrupa tecrübesi ve ismini biliyosun anderlechtin emin ol ben öyle biliyorum avrupa tecrübesi var bu bi gerçek iyi hücum yapan bi takım ama uzaktan vuruşlara ve defansta bitakım zaafları olan bi takımmışş e onma bakarsan biizmde onlar kadr şansımız var kupaları aldığı yıllara bakarsan kaç seneler geçmiş şimdi ne yapabiliyor  birazda fenerbahçeyi göz önünde bulundur  r.carlos , kezman , alex , tümer , aurelio , lugano , uğur boral ,appiah sayamadığım ii oyuncular bu yabancılarıda ii tanırsın fenerbahçemi - anderlechtmi maç sonunda görücez bende skoru bilmiyorum ama herşey eşit diyebiliriz 
ben fikrimi söyledim ben de fenerbahçenin çıkmasını istediğimi önceden söylemiştim ama fenerbahçenin favori gösterilmesi yanlış

Çevrimdışı El_NiNo

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 326
    • Profili Görüntüle
FB - Anderlecht
« Yanıtla #23 : 04 Ağustos 2007, 15:49:58 »
bence fenerbahce anderlecht den kat kat daha iyi ama geçen yılki kiev maçınıda hatırlıyorum oyüzden maçın ortada olacağını düşünüyorum İNŞALLAH fb kazanır  ;)
Şeytanın En Büyük Hilesi Dünya'ya kendinin var olmadığına inandırmakmış!