Gönderen Konu: FB - Anderlecht  (Okunma sayısı 9801 defa)

Çevrimdışı XeLL

• Osc Yönetici
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 351
    • Profili Görüntüle
FB - Anderlecht
« Yanıtla #36 : 05 Ağustos 2007, 11:44:16 »
onlar hiç değilse avrupa devi dinamo kiev'ede dünya devi diyemezsin  ;D ;D ;D

Çevrimdışı -Qlv-

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1008
  • Wasp
    • Profili Görüntüle
    • YOK A...Q
FB - Anderlecht
« Yanıtla #37 : 05 Ağustos 2007, 14:06:46 »
Arkadaşlar,
Bence Fenerbahçem Kazanacaktır...Gs liler sizlere sesleniom  kusura bakmayaın ya 6 tane attık diye bize kızdınız.6 sıfır için özür dilerim :)

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
FB - Anderlecht
« Yanıtla #38 : 05 Ağustos 2007, 14:19:15 »
Sen niye msnde Slaven adını bilmediğim takımına başarılar diyon bende Anderletch dilerim wede fenerden daha çok potansiyale sahip

yerim potansiyelini sen önce türk takımlarına avrupada sahip çık kötü sonuçlar alındığı taktirde bu senede ş.ligine tek takım gidicek hatta 2. ön elemeden başlaya bilme olasılığı var bunları göz önünde bulundurarak konuşsan taraf tutmasan güsl şeler ortaya çıkıcak ama türk insanı işte böyle oluyor ingiltereye baktığında ligte arsenal m.united birbirerine rakip ama avrupada oynarken birbirlerini destekliyolar bu bizde yok buyüzden kaybediyoruz işte yazık romada gs olanları avrupada daha bi çok haksızlığı ne çabuk unuttun ama ben italyada gs yapılanları hala unutmadım buyüzdende isterse gs olsun avrupada bütün türk takımlarını desteklemeye hazırım ayıptır yha yapmayın böle avrupada oynayan takımlarımızın hepsi bizim yapmayın böle yha tek taraflı davranmayın gerçekleri söyleyin biraz fenerbahçenin nekadr ii bi takım kurduğunu niye bukadr aksini söylüyosunuz anlamıyorum mazii tabii ezeli rekabet ama avrupada oynarken biraz unutun bu rekabetliği yenilmesini istediğiniz her takım yenildiği taktirde ş.ligine 1 takımla gidicez.

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
FB - Anderlecht
« Yanıtla #39 : 05 Ağustos 2007, 14:23:13 »
son yazılan msjlara baktımda ayıp arkaşlar kusura bakmayın ama ben çok ayıpladım yazık yane bi türk insanı olarak avrupad atakımlarımızı desteklememek hem kötü hem üzücüü nediimm

FENERBAHÇE , GALATASARAY , BEŞİKTAŞ VE ERCİYES SPORA BAŞARILAR...

Çevrimdışı XeLL

• Osc Yönetici
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 351
    • Profili Görüntüle
FB - Anderlecht
« Yanıtla #40 : 05 Ağustos 2007, 16:29:37 »
OLSUN 1 TAKIM GİTSİN FB WE BJK GİDEMEZ GS ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BAŞARILI OLUR AMETT ŞÜPHELENMENE GEREK YOQ BU QADAR  ;)

Çevrimiçi Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
FB - Anderlecht
« Yanıtla #41 : 05 Ağustos 2007, 16:31:31 »
son yazılan msjlara baktımda ayıp arkaşlar kusura bakmayın ama ben çok ayıpladım yazık yane bi türk insanı olarak avrupad atakımlarımızı desteklememek hem kötü hem üzücüü nediimm

FENERBAHÇE , GALATASARAY , BEŞİKTAŞ VE ERCİYES SPORA BAŞARILAR...

keşke herkes senin gibi düşünebilse . takımlarimizi avrupa maçlarinda desteklemeyi öğrenmeliyiz arkadaşlar . sonuçta bu takımlar ülkemizi temsil ediyor . ve alacaklari iyi ya da kötü skorlar ülke puanimiza etki edecek .

Çevrimdışı XeLL

• Osc Yönetici
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 351
    • Profili Görüntüle
FB - Anderlecht
« Yanıtla #42 : 05 Ağustos 2007, 16:33:13 »
Tek gitsin Gs gitsin ;D ;D .Tabi şaka onların alcağı puanlar ilerde şampiyonlar ligine 4 takımın gidebileceği sinyallarini weriyor.2 takım Uefa birde kupada final oynayan weya kupayı kazanan.1 takımda İnter Toto ;)

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
FB - Anderlecht
« Yanıtla #43 : 05 Ağustos 2007, 16:55:53 »
fb inşallah kazanır

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
FB - Anderlecht
« Yanıtla #44 : 05 Ağustos 2007, 18:52:50 »
Tek gitsin Gs gitsin ;D ;D .Tabi şaka onların alcağı puanlar ilerde şampiyonlar ligine 4 takımın gidebileceği sinyallarini weriyor.2 takım Uefa birde kupada final oynayan weya kupayı kazanan.1 takımda İnter Toto ;)

sana ALLAH fikir versin diyorum..

fb inşallah kazanır

seni gönülden tebrik ediyorum...

İŞTE SİTE İÇERSİNDE ÜYELERİN KALİTELERİ FARKLARI
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
FB - Anderlecht
« Yanıtla #45 : 05 Ağustos 2007, 20:17:01 »
OLSUN 1 TAKIM GİTSİN FB WE BJK GİDEMEZ GS ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BAŞARILI OLUR AMETT ŞÜPHELENMENE GEREK YOQ BU QADAR  ;)

6s kaçyıldır ş.ligine katılamıyo sence artık katılabilirmi bunuda göz önünde bulundur biraz tek takım olursa zor artık 6snin ş.ligine gitmesi

sana matadorun dediği gibi allah akıl fikir versin

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
FB - Anderlecht
« Yanıtla #46 : 05 Ağustos 2007, 20:22:58 »

4 takım zor biraz ama geçen yıllardaki olduğumuz yerde olsak şuan 1. ş.ligine direk katılıcaktı 2. ise ön eleme oynucaktı 3. uefaya direk 4.de eleme oynucaktı şimdi tabi avrupada şuan 5 takımımız olucaktı trabzon yine aldattı bizi keşke oda elenmeseydii  :( elemeleri tüm takımalrımız geçer gruplara kalır inş. çünkü gruplarda kazanılacak puanlar ülkemiz adına süper olucak

Çevrimdışı C3MALAKKo

• Osc Çizik Üye

• 1. SINIF ÜYE
  • *
  • Puan 3
    • Profili Görüntüle
FB - Anderlecht
« Yanıtla #47 : 05 Ağustos 2007, 20:29:16 »
BEYLER BELKI SIZE SACMA GELEBILR AMA GECEN RUYAMDA FENERBAHCENIN UEFADA FINALE KALDIGINI GORDUM :D    ( ANCA ORDA GOREBILIRDIM ZATEN ) AMA GENEDE GUZEL BI DUYGUYDU BI TURK TAKIMININ FINALE KALMASI..!