Gönderen Konu: FB - Anderlecht  (Okunma sayısı 9808 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
FB - Anderlecht
« Yanıtla #84 : 05 Ağustos 2007, 23:38:51 »
;D ;D ;D betmen olcak bide olsa olsa öküz olur o  ;D ;D ;D

sizin şaban gibi olmasında
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
FB - Anderlecht
« Yanıtla #85 : 06 Ağustos 2007, 00:24:45 »
Carlosun hatasıyla yediler golü edu ne yapsın sol kanat bomboş zavallı edu kapatırken yediniz golü.Övünmeyin Carlosunuzla.

ne makarasın sen yaa sen okula gidiyon mu ??? ???(aklından şüpheliyimde orda alakası yok edu değil carlos diyor)

matador süpersin sen yha acayip güldüm kanka sen okula gidiyonmu yazıyo yha koptum yhaa  :D :D :D ;D ;D

xell harbi okula gidiyomusun kardeşim sen matadorun dediği gibi maçı nerenle serediyosun  ;D edu topu uzaklaştırim derken mehmet yozgatlıya çarptıı taça atsaydı daha ii olurduda nese mehmet yozgatlıya çarptıı top auta giderken aldıı sol yaptı bi orta bobo  ;D böle oldu kardeşim yordun benii illa benmi anlatim maçı sana izlemedinmi boşunamı verdi show tv  ;D :D unutmuşsundur maçı sen şimdi boşuna zman kaybıı  ;D :D ;D

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
FB - Anderlecht
« Yanıtla #86 : 06 Ağustos 2007, 01:08:16 »
len olum kendi aklınıza bakın adam haklı bişeyden çaktığınız yok konuşmayın adamın demek istediği şu,edunun sol kanatta ne işi var orayı carlos kapatmalıydı,tamam edu çok hatalı ama adam o yönden bakmış olaya neymiş efendim okula filan gittinmi,fikirlere biraz objektif bakın ;)

Çevrimdışı C3MALAKKo

• Osc Çizik Üye

• 1. SINIF ÜYE
  • *
  • Puan 3
    • Profili Görüntüle
FB - Anderlecht
« Yanıtla #87 : 06 Ağustos 2007, 12:48:42 »
OKULA GITMEYLE NE ALAKASI VAR A..Q SAÇMALAMAYIN LANN  ;D ;D

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
FB - Anderlecht
« Yanıtla #88 : 06 Ağustos 2007, 12:57:33 »
len olum kendi aklınıza bakın adam haklı bişeyden çaktığınız yok konuşmayın adamın demek istediği şu,edunun sol kanatta ne işi var orayı carlos kapatmalıydı,tamam edu çok hatalı ama adam o yönden bakmış olaya neymiş efendim okula filan gittinmi,fikirlere biraz objektif bakın ;)

bırak hocam yha alakası bile yok nerede oynamasıyla o pozisyonun profesyonel bi oyuncunu yapması gereken şey bumuydu riske etmeyip taça atması gerekirdi ama o topu uzaklaştırmak iseyip mehmete çarptırdı ve gol oldu sonuçta defans oyuncusu hanghi mevkide olursa olsun gerekeni yapmak zorunda carlosun hatasıymış carlosmu git al topu dedi sanki ona carlos hucumu seven futbolcu gerektiğinde ileri gidip geliyo ve onun durduğu mevkiyide biri kapamak zorunda birazda böyle bakın olaya

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
FB - Anderlecht
« Yanıtla #89 : 06 Ağustos 2007, 12:58:28 »
OKULA GITMEYLE NE ALAKASI VAR A..Q SAÇMALAMAYIN LANN  ;D ;D

;D ;D :D :D

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
FB - Anderlecht
« Yanıtla #90 : 06 Ağustos 2007, 14:31:05 »

bırak hocam yha alakası bile yok nerede oynamasıyla o pozisyonun profesyonel bi oyuncunu yapması gereken şey bumuydu riske etmeyip taça atması gerekirdi ama o topu uzaklaştırmak iseyip mehmete çarptırdı ve gol oldu sonuçta defans oyuncusu hanghi mevkide olursa olsun gerekeni yapmak zorunda carlosun hatasıymış carlosmu git al topu dedi sanki ona carlos hucumu seven futbolcu gerektiğinde ileri gidip geliyo ve onun durduğu mevkiyide biri kapamak zorunda birazda böyle bakın olaya
zaten bende 1. dereceden edu da hata buluyorum ama olaya o açıdan bakan birisiyle de dalga geçmek yanlış onu diyorum

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
FB - Anderlecht
« Yanıtla #91 : 06 Ağustos 2007, 16:26:15 »
bi gsliyle dalga geçmek hoşuma gidiyo kardeşim bide bu açıdan bak anlamışsındır umarım benim yapım bu kardeşim ok ;) zaman böyle artık

Çevrimdışı XeLL

• Osc Yönetici
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 351
    • Profili Görüntüle
FB - Anderlecht
« Yanıtla #92 : 06 Ağustos 2007, 20:12:31 »
bende fb ile dalga geçmeyi çok sewerim zıt yönlü insanlarız ayrı dünyaların insanıyız hadi sana by ;D ;D

Çevrimdışı C3MALAKKo

• Osc Çizik Üye

• 1. SINIF ÜYE
  • *
  • Puan 3
    • Profili Görüntüle
FB - Anderlecht
« Yanıtla #93 : 06 Ağustos 2007, 22:03:13 »
bi gsliyle dalga geçmek hoşuma gidiyo kardeşim bide bu açıdan bak anlamışsındır umarım benim yapım bu kardeşim ok ;) zaman böyle artık

LAN SENLE BI DALGA GECERSEM SITEYI TERK EDERSIN GAYBAHÇELİ DÜMBÜK AKILLI OL  ;D ;D ;D

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
FB - Anderlecht
« Yanıtla #94 : 06 Ağustos 2007, 22:06:21 »

LAN SENLE BI DALGA GECERSEM SITEYI TERK EDERSIN GAYBAHÇELİ DÜMBÜK AKILLI OL  ;D ;D ;D

OLM CEMAL ÇOK AZITMA BANI YİCEN WALLA
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
FB - Anderlecht
« Yanıtla #95 : 06 Ağustos 2007, 22:06:38 »
FOREWER FENERBAHÇE