betmen olcak bide olsa olsa öküz olur o
Alıntı yapılan: XeLL - 05 Ağustos 2007, 22:06:38Carlosun hatasıyla yediler golü edu ne yapsın sol kanat bomboş zavallı edu kapatırken yediniz golü.Övünmeyin Carlosunuzla.ne makarasın sen yaa sen okula gidiyon mu (aklından şüpheliyimde orda alakası yok edu değil carlos diyor)
Carlosun hatasıyla yediler golü edu ne yapsın sol kanat bomboş zavallı edu kapatırken yediniz golü.Övünmeyin Carlosunuzla.
Osc Çizik Üye
len olum kendi aklınıza bakın adam haklı bişeyden çaktığınız yok konuşmayın adamın demek istediği şu,edunun sol kanatta ne işi var orayı carlos kapatmalıydı,tamam edu çok hatalı ama adam o yönden bakmış olaya neymiş efendim okula filan gittinmi,fikirlere biraz objektif bakın
OKULA GITMEYLE NE ALAKASI VAR A..Q SAÇMALAMAYIN LANN
Alıntı yapılan: Big sexy - 06 Ağustos 2007, 01:08:16len olum kendi aklınıza bakın adam haklı bişeyden çaktığınız yok konuşmayın adamın demek istediği şu,edunun sol kanatta ne işi var orayı carlos kapatmalıydı,tamam edu çok hatalı ama adam o yönden bakmış olaya neymiş efendim okula filan gittinmi,fikirlere biraz objektif bakın bırak hocam yha alakası bile yok nerede oynamasıyla o pozisyonun profesyonel bi oyuncunu yapması gereken şey bumuydu riske etmeyip taça atması gerekirdi ama o topu uzaklaştırmak iseyip mehmete çarptırdı ve gol oldu sonuçta defans oyuncusu hanghi mevkide olursa olsun gerekeni yapmak zorunda carlosun hatasıymış carlosmu git al topu dedi sanki ona carlos hucumu seven futbolcu gerektiğinde ileri gidip geliyo ve onun durduğu mevkiyide biri kapamak zorunda birazda böyle bakın olaya
bi gsliyle dalga geçmek hoşuma gidiyo kardeşim bide bu açıdan bak anlamışsındır umarım benim yapım bu kardeşim ok zaman böyle artık
Alıntı yapılan: amett - 06 Ağustos 2007, 16:26:15bi gsliyle dalga geçmek hoşuma gidiyo kardeşim bide bu açıdan bak anlamışsındır umarım benim yapım bu kardeşim ok zaman böyle artıkLAN SENLE BI DALGA GECERSEM SITEYI TERK EDERSIN GAYBAHÇELİ DÜMBÜK AKILLI OL