TUGKAN-GERARD-BURULLAH-VİRÜS
Alıntı yapılan: Diego - 18 Haziran 2007, 14:24:18TUGKAN-GERARD-BURULLAH-VİRÜSnurullah katilmayi çok istiyordu zaten . muhtemelen kabul eder davetimizi . virüs'e siteler arasi turnuva elemelerine davet edildiğine dair pm yolladim . ondan da cevap bekliyoruz . gerrard başka site adına katilabilir belki . tugkan da bizi reddetmez ama bu siralar biraz yoğun sanirim . biraz daha bekleyelim kayitlarimizin dolmasini . akşam olmadan eleme müsabakalarini başlatiriz inşallah
BENCE BAŞLATALIM VİRÜS DAHA YENİ ÜYE O NUN YERİNE NADİRİ YAZAYIM BAŞLATAYIM
GERARD & NADİRDEĞİŞİKLİĞİ YAPALIM O HALDE
Alıntı yapılan: BALLACK - 18 Haziran 2007, 14:29:53Alıntı yapılan: Diego - 18 Haziran 2007, 14:24:18TUGKAN-GERARD-BURULLAH-VİRÜSnurullah katilmayi çok istiyordu zaten . muhtemelen kabul eder davetimizi . virüs'e siteler arasi turnuva elemelerine davet edildiğine dair pm yolladim . ondan da cevap bekliyoruz . gerrard başka site adına katilabilir belki . tugkan da bizi reddetmez ama bu siralar biraz yoğun sanirim . biraz daha bekleyelim kayitlarimizin dolmasini . akşam olmadan eleme müsabakalarini başlatiriz inşallah bende gerrardın katılacağını sanmıyorum kendisi sitesinde katılır herhalde
HAMZA ABİ METE Bİ SAATTİR MSN DEN YALVARIYO BANIMI AÇSIN SİTELERARASINA KATILMAK İSTİYORUM DİO