Hamza abi Tugkan katılamayacakmıs elemelere tatile gidecekmis baskasını alalım
bu kadro bence gsel ve yeterli
Alıntı yapılan: kArtAl EmRe - 18 Haziran 2007, 14:58:16Hamza abi Tugkan katılamayacakmıs elemelere tatile gidecekmis baskasını alalım Hmm tamam kardeşim . tanidiğiniz , güzel oynayan biri var mi acaba ? tugkan yerine yarişacak
Alıntı yapılan: Nightmare - 18 Haziran 2007, 14:52:58HAMZA AF GÜNÜ BUGÜN METEYİ DE AÇ kardeş metenin yaptiği hiçde küçümsenecek bir şey değil . hamachide resmen Allaha küfür ediyor . bunu daha öncede tekrarlamişti . ama yine de zimaptan ve tüm siteden özür dilerse ve zimap metenin banı açilsin der ise açarim
HAMZA AF GÜNÜ BUGÜN METEYİ DE AÇ
Alıntı yapılan: BALLACK - 18 Haziran 2007, 15:00:04Alıntı yapılan: kArtAl EmRe - 18 Haziran 2007, 14:58:16Hamza abi Tugkan katılamayacakmıs elemelere tatile gidecekmis baskasını alalım Hmm tamam kardeşim . tanidiğiniz , güzel oynayan biri var mi acaba ? tugkan yerine yarişacak su an sitede banlı senceru var o da iyi oynuo ama banlı ben maca giiriorum
Arkadaşlar ben Mete 'yi affetmiyorum hadi ben affetsem bile Allah'a böyle bir küfür ediyor....Şahsen bu benim ve birçok arkadaşın göürüşü