Alıntı yapılan: BALLACK - 18 Haziran 2007, 14:56:29Alıntı yapılan: Nightmare - 18 Haziran 2007, 14:52:58HAMZA AF GÜNÜ BUGÜN METEYİ DE AÇ kardeş metenin yaptiği hiçde küçümsenecek bir şey değil . hamachide resmen Allaha küfür ediyor . bunu daha öncede tekrarlamişti . ama yine de zimaptan ve tüm siteden özür dilerse ve zimap metenin banı açilsin der ise açarim HAMZA KARDEŞ METE 2 3 SAAT ÖNCEE HODRİ MEYDAN MAÇINDA İMZASINA MAÇTA YENDİM MAÇ SONUNDA ANAMA KÜFÜR ETTİ ..KANITIMDA VAR O VARSA BEN BU TURNUVADA YOKUM HAMZA KARDEŞ BENDEN BU KDAR
Alıntı yapılan: Nightmare - 18 Haziran 2007, 14:52:58HAMZA AF GÜNÜ BUGÜN METEYİ DE AÇ kardeş metenin yaptiği hiçde küçümsenecek bir şey değil . hamachide resmen Allaha küfür ediyor . bunu daha öncede tekrarlamişti . ama yine de zimaptan ve tüm siteden özür dilerse ve zimap metenin banı açilsin der ise açarim
HAMZA AF GÜNÜ BUGÜN METEYİ DE AÇ
Alıntı yapılan: ugur_ugur - 18 Haziran 2007, 15:06:56Alıntı yapılan: BALLACK - 18 Haziran 2007, 14:56:29Alıntı yapılan: Nightmare - 18 Haziran 2007, 14:52:58HAMZA AF GÜNÜ BUGÜN METEYİ DE AÇ kardeş metenin yaptiği hiçde küçümsenecek bir şey değil . hamachide resmen Allaha küfür ediyor . bunu daha öncede tekrarlamişti . ama yine de zimaptan ve tüm siteden özür dilerse ve zimap metenin banı açilsin der ise açarim HAMZA KARDEŞ METE 2 3 SAAT ÖNCEE HODRİ MEYDAN MAÇINDA İMZASINA MAÇTA YENDİM MAÇ SONUNDA ANAMA KÜFÜR ETTİ ..KANITIMDA VAR O VARSA BEN BU TURNUVADA YOKUM HAMZA KARDEŞ BENDEN BU KDAR uğur kardeşim , meteye uzun bir ban süresi verdim zaten . huzuru bozmaktan başka bir işe yaradiği yok adamın . bundan sonra kendisiyle maç fln da yapmaya kalkmayin . tüm turnuvalardan eleyeceğiz hükmen
Alıntı yapılan: BALLACK - 18 Haziran 2007, 15:12:23Alıntı yapılan: ugur_ugur - 18 Haziran 2007, 15:06:56Alıntı yapılan: BALLACK - 18 Haziran 2007, 14:56:29Alıntı yapılan: Nightmare - 18 Haziran 2007, 14:52:58HAMZA AF GÜNÜ BUGÜN METEYİ DE AÇ kardeş metenin yaptiği hiçde küçümsenecek bir şey değil . hamachide resmen Allaha küfür ediyor . bunu daha öncede tekrarlamişti . ama yine de zimaptan ve tüm siteden özür dilerse ve zimap metenin banı açilsin der ise açarim HAMZA KARDEŞ METE 2 3 SAAT ÖNCEE HODRİ MEYDAN MAÇINDA İMZASINA MAÇTA YENDİM MAÇ SONUNDA ANAMA KÜFÜR ETTİ ..KANITIMDA VAR O VARSA BEN BU TURNUVADA YOKUM HAMZA KARDEŞ BENDEN BU KDAR uğur kardeşim , meteye uzun bir ban süresi verdim zaten . huzuru bozmaktan başka bir işe yaradiği yok adamın . bundan sonra kendisiyle maç fln da yapmaya kalkmayin . tüm turnuvalardan eleyeceğiz hükmen ANLAYIŞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HAMZA ABİ .....ÇOK SAOLUN İNŞLLAH GÜZEL BİR TURNUVA YAPARIZ ELLERİNİZE SAĞLIK BAN İÇİN
HAMZA ABİ BATUGS?