kızmayın ama bu turnuva başka bir bahara kaldı.Yeniden düzenlense iyi olur...Bütün her şey karmakarışık oldu.Bu siteyi de önüne gelen,canı sıkılan hackledi.Değiştirin şu temayı derim.İnş bir çare bulursunuz yoksa daha çok hacklicekler gibi gözüküyor.
ya hamza kardeş çeyrek finaller ne zmn açıklancak bugün dionda bi saat verir misin ona göre ayarlayayım kendimi maçımı yaparım hmn
Alıntı yapılan: izmirli2 - 25 Nisan 2007, 16:40:57ya hamza kardeş çeyrek finaller ne zmn açıklancak bugün dionda bi saat verir misin ona göre ayarlayayım kendimi maçımı yaparım hmnkorsan 06 bu gün içerisinde bir üst tura yükselen siteleri duyurup çeyrek final eşleşmelerini belirleyecek kardeşim fakat eşleşmelerin tam olarak hangi saatte belirleneceğini malesef bilmiyorum
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: www.fifazamani.com - 06 Mayıs 2007, 21:15:55evet hakkımızı bulduk sonunda fifazamani finalde!!!!turkboi27-8 samuray-4+1 averajla fifazamani adını finale yazdırıyo..fifazamanı sitesi katilimcilarini adını finale yazdirarak göstermiş olduklari yüksek performanstan ötürü teker teker tebrik ediyorum . final müsabakalari korsan 06 tarafindan bu gece veya yarın sabah belirlenecektir . izlemede kalin
evet hakkımızı bulduk sonunda fifazamani finalde!!!!turkboi27-8 samuray-4+1 averajla fifazamani adını finale yazdırıyo..
hamza omffc maçımız var msnye gelde yapalım
Alıntı yapılan: BALLACK - 06 Mayıs 2007, 21:30:11Alıntı yapılan: www.fifazamani.com - 06 Mayıs 2007, 21:15:55evet hakkımızı bulduk sonunda fifazamani finalde!!!!turkboi27-8 samuray-4+1 averajla fifazamani adını finale yazdırıyo..fifazamanı sitesi katilimcilarini adını finale yazdirarak göstermiş olduklari yüksek performanstan ötürü teker teker tebrik ediyorum . final müsabakalari korsan 06 tarafindan bu gece veya yarın sabah belirlenecektir . izlemede kalin YA HAMZA MACIN BITTIYSE GELSENE HADI HAMACHIYE
Alıntı yapılan: masumtilki - 06 Mayıs 2007, 21:31:32hamza omffc maçımız var msnye gelde yapalımtamam kardeşim geliyorum hemen
Alıntı yapılan: BALLACK - 06 Mayıs 2007, 21:38:53Alıntı yapılan: masumtilki - 06 Mayıs 2007, 21:31:32hamza omffc maçımız var msnye gelde yapalımtamam kardeşim geliyorum hemen hadi hamza acele et bak evdekiler baskı yapıyo kapat kapat diye çabuk ol lütfen