Gönderen Konu: SOHBET & SORUN YERİ  (Okunma sayısı 36345 defa)

Çevrimdışı hakantr

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -1
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #276 : 10 Mayıs 2007, 15:04:45 »
suraya bak ın ya yazık cemal arkadasımız nedense kufurlerı sıtenın orta yerıne yazmıs buranın sahıbı kısme ıhrac edılecek adam cemalokkodur butun herkesın okudugu bır yerde nasıl kufur edebılıyor zaten bu cemalokko bızımsıteden banlıdır sebebıde kufur ve baglantısının cok kotu olmasıdır bestgamer kardesımıde severım ama  malesef onundabaglantısı cok kotu butun sıte sıkayet ettıgı ıcın onu turnuvaalrdan men ettık ama cemal denılen sahsıyet bazı seylerı hakmetmemektedır sahsen onun turnuvadan hatta sıtedne ıhracı sarttır kufur eden bırı oalrak kımsın sen akrdesım adamlara kufur edıyorsun yasın ne basın ne terbıyesız ınsan cemalokko ıcın gereken yapılarak sıteden banlanması saglanacaktır kımsenın suphesı olmasın bestsende kasmadı dıye nolur ıdda etme sende normal olabılrı ama akrsı taraf oynuyamıyor anket acsak kasmıyor dıyen cıkmas heralde neyse soleyeckelerım bu kdar

Çevrimdışı Nightmare

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2709
    • Profili Görüntüle
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #277 : 10 Mayıs 2007, 15:07:37 »
CEMALAKKO 5 - 1 MANYAKTURK

MAC SONUNDA BANA DEMEDIGINI BIRAKMADI HELAL OLSUN NE DIYIM..!
>:(

tbrkler cemal ;)

Çevrimdışı www.fifazamani.com

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -7
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #278 : 10 Mayıs 2007, 15:07:59 »
Hakan abi özetlemiş zaten konuyu saolun abi.Hamzada gerekeni yapacaktır.Böyle terbiyesiz ve seyiyesiz insanların bu site işi olamaz ve olmamalıdır.

Çevrimdışı hakantr

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -1
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #279 : 10 Mayıs 2007, 15:11:46 »
bı nokta daha var olabılır adam belkı kufur etmıstır ama senın admın olarka sıtede kufur etmen cok yanlıs

Çevrimdışı C3MALAKKo

• Osc Çizik Üye

• 1. SINIF ÜYE
  • *
  • Puan 3
    • Profili Görüntüle
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #280 : 10 Mayıs 2007, 15:11:54 »
HAKAN SANADA BOYLE LAFLAR GELSE SITEDE SENDE TUTAMAZDIN KENDINI DAYANAMAYIP KOYUYORUM PRINTLERI >:( >:( >:( >:(

ALIN BUDA FİFAZAMANINDAKI MANYAKTURKUN LAMERLIK YAPARAK BENİ HACKLEMEYE CALISTIGI GORUNTU:  >:( >:(

VE CINEVARADA AYNI SEYI YAPMIS FAKAT PRINTLERI KOYMAMI ISTEMEDI KENDISI AKSAMA HAMZAYA MSN DEN YOLLICAM ONLARIDA ..! YETER ARTIK..
   >:( >:(

Çevrimdışı C3MALAKKo

• Osc Çizik Üye

• 1. SINIF ÜYE
  • *
  • Puan 3
    • Profili Görüntüle
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #281 : 10 Mayıs 2007, 15:14:51 »
BEN ONA TEK BIR KUFUR ETMEDIM GEREK HAMACHIDEN GEREK MSN DEN SITEDE DAYANAMAYIP KENDIMI TUTAMADIGUM ICIN OLE SOYLEDIM ZATEN GUVENC GORDUKTEN SONRA EDITLEDIM YAZIYI .. SON KARAR HAMZANIN..!

Çevrimdışı www.fifazamani.com

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -7
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #282 : 10 Mayıs 2007, 15:36:10 »
Güzel photshop çalışması yapmış arkadaş . bunlarla uğraşcagına adam olmayı dene bence. yerinde bir karar banlamanız.Size de bu yakışırdı saolun.Bi oyun için anayı karıştırmayız.Gerçekten yazık sana.Bu kadar çirkin bir iftira atılır ancak.Senle biz hamachiden konustuk orda ettiğin küfürleri yayınlarım ama burası uygun diil.

Çevrimdışı mertfenerim

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 5
  • ..::^^^мєят ¢αη ρσℓαт^^^::..
    • MSN Messenger - mertfenerim@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #283 : 10 Mayıs 2007, 15:57:04 »
Sayın adminler değerli arkdaşlar ve abilerim az önce bir olay oldu üzücü bir olay cemal abi az önce banlandı vede CEMAL ABİ MSNDE ŞUNLARI YOLLADIĞINI BELİRTTİ

CEMALAKKO====

ORDAKI PRINTLERIN HEPSI SONUNA KADAR GERCEK ZATEN POTOSHOPTANDA CAKMADIGIMI SITEDEKILER BILIR .. BUKADARINA PES DIYORUM BUNU BILE KABUL ETMIYIP IFTIRA DIYOSUN.... SANA TEK SOZUM ALLAH BELANI VERSIN ..!

BEN DEMİYORUM CEMAL ABİ DEDİ

Çevrimdışı darkachilles

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 5
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #284 : 10 Mayıs 2007, 16:03:36 »
5 kuruşluk oyun için bu kdr küfür bu kdr tartışmanın oldukça gereksiz olduğunu düşündüğüm hiç yorum yapmak istemiyorum ve nightmare kardeşimden eğer müsaitse bu akşam maç için msne gelmesini rica ediorum...

Çevrimdışı mertfenerim

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 5
  • ..::^^^мєят ¢αη ρσℓαт^^^::..
    • MSN Messenger - mertfenerim@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #285 : 10 Mayıs 2007, 16:05:05 »
5 kuruşluk oyun için bu kdr küfür bu kdr tartışmanın oldukça gereksiz olduğunu düşündüğüm hiç yorum yapmak istemiyorum ve nightmare kardeşimden eğer müsaitse bu akşam maç için msne gelmesini rica ediorum...

KATILIYORUM

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #286 : 10 Mayıs 2007, 16:12:39 »
yha ev sahibi olarak bizim sitede böle şeylerin olması üzücü bir olay ne diim bi fifa için yapılcak şeyler degil

bestgamer de kasıyor oyun bu malum bişi onunla eşleştigim maçlara lanet ediorm çok dandikten geçior

bu arada cemal i kim banladı  :)
MY GAME İS FAİR PLAYYY !

Çevrimdışı Fehmi1903

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 2
    • MSN Messenger - Ricardinho_17_47@Hotmail.CoM
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #287 : 10 Mayıs 2007, 16:27:48 »
Admın cemalakko pişman yaw onun banını kaldırın yaw ne olur adam çok üzgünnn