Gönderen Konu: SOHBET & SORUN YERİ  (Okunma sayısı 36380 defa)

Çevrimdışı sinyordemir

• 2. SINIF UYE
  • Puan 257
    • MSN Messenger - gurkandemir511@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #288 : 10 Mayıs 2007, 16:58:58 »
NE BU YA BEYLER BÖYLE BİŞEYİN OLMASI ÜZÜCÜ AMA BÖLE TARTIŞMALAR HEP OLUYO OLAĞAN ŞEYLER OLMAMASINI İSTERİZ AMA ELİMİZDE DEĞİL BENDE GİRİYORUM BÖYLE TARTIŞMALARA AMA SONRA HEP PİŞMAN OLUYORUM NEDENLERİ;

1. Bİ OYUN İÇİN SİNİRLERİNİZİ YIPRATIYORSUNUZ. SAATLERCE DÜŞÜNÜYOSUNUZ ELİNİZE NE GEÇİYO. PARAMI ? ZEVK Mİ ?

2. BU SONUÇTA Bİ OYUN BU KADAR ÜSTÜNE OLMAYIN KENDİNİZİ SOSYAL HAYATA VERİN BİRAZ.

3. BİRİSİ SİZE KÜFÜR ETMİŞ OLABİLİR. ŞİMDİ BİRİ SİZE O.Ç. DEYİNCE SİZ O.Ç.Mİ OLACAKSINIZKİ SİNİRLENİYONUZ.

Çevrimdışı sinyordemir

• 2. SINIF UYE
  • Puan 257
    • MSN Messenger - gurkandemir511@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #289 : 10 Mayıs 2007, 17:02:30 »
OLAYLARA YORUMUM İSE ŞU ŞEKİLDE

BEN GÜVENÇİN BU PRİNTLERDEKİ KADAR KÜFÜR ETTİĞİNİ HİÇ GÖRMEDİM VE EDECEĞİNEDE İNANMAM

CEMAL PHOTOSHOPTAN ANLAMIYOM DEMİŞ O ZAMAN İMZALARINDAKİ O RESİMLERİ FALAN NASIL YAPTI ?

MANYAKTURKUN CEMALE YAPTIĞI O İĞRENÇ TUZAK NEDENİYLE HEM BU SİTEDEN HEMDE FİFAZAMANINDAN BANLAMASI GEREKİR. BÖYLE LAMERLERİ TÜM FİFA SİTELERİNDEN BANLASANIZ DAHA İYİ SİLELİM BUNLARI BU ALEMDEN

EĞER CEMAL GERÇEKTENDE GÜVENÇLE İLGİLİ PRİNTLERİNDEKİ YAZILARI PHOTOSHOPLA YAPMIŞ OLSA BİLE O KADAR GERÇEK OLMASI ÇOK ZOR.

LÜTFEN YORUMLARIMI DİKKATLE DÜŞÜNÜN VE GERÇEK SUÇLUYU BULUN.

BU OLAY BU KADAR BASİT BİRŞEY DEĞİLDİR.

Çevrimdışı MaviAtes78

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 3477
  • Kişiliğinizi sakın kaybetmeyin !
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #290 : 10 Mayıs 2007, 17:47:08 »
aga cemal nerde kufreetii onu goremedim ???

Çevrimdışı gazel

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -2
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #291 : 10 Mayıs 2007, 17:53:01 »

BEN GÜVENÇİN BU PRİNTLERDEKİ KADAR KÜFÜR ETTİĞİNİ HİÇ GÖRMEDİM VE EDECEĞİNEDE İNANMAM

CEMAL PHOTOSHOPTAN ANLAMIYOM DEMİŞ O ZAMAN İMZALARINDAKİ O RESİMLERİ FALAN NASIL YAPTI ?

MANYAKTURKUN CEMALE YAPTIĞI O İĞRENÇ TUZAK NEDENİYLE HEM BU SİTEDEN HEMDE FİFAZAMANINDAN BANLAMASI GEREKİR. BÖYLE LAMERLERİ TÜM FİFA SİTELERİNDEN BANLASANIZ DAHA İYİ SİLELİM BUNLARI BU ALEMDEN

EĞER CEMAL GERÇEKTENDE GÜVENÇLE İLGİLİ PRİNTLERİNDEKİ YAZILARI PHOTOSHOPLA YAPMIŞ OLSA BİLE O KADAR GERÇEK OLMASI ÇOK ZOR.

1. ALLAH BELAMI VERSİNKİ YARINA ÇIKIŞIM OLMASINKI O PRINTLERI POTOSHOPTAN YAPMADIM ..100%100 GERÇEK.

2. İMZAMDAKİ RESMI POWER POINTTEN YAPTIM POTOSHOP KURULU BILE DEIL BENIM PC DE ..

BANLANMAM ICIN HICBIR SEBEB YOKKEN BURDA HAKSIZ DURUMA BEN DUSTUM ...!!

PEKI BUNLARDAMI SAHTE HEEEEEE ..!!! BASKA BIR MACTA CINAVARA SOLEDIGI KUFURLER BAKIN  BAKALIM ..! ::

Çevrimdışı gazel

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -2
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #292 : 10 Mayıs 2007, 17:59:49 »
Admın cemalakko pişman yaw onun banını kaldırın yaw ne olur adam çok üzgünnn

:( :( 8) 8) 8) 8) 8)  BOYLE BI DALAVEREYE UGRADIGIM ICIN EVET ÇOK ÜZGÜNÜM..!

Çevrimdışı bestgamer

• 3. SINIF UYE
  • Puan 1810
    • Profili Görüntüle
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #293 : 10 Mayıs 2007, 18:34:25 »

1. ALLAH BELAMI VERSİNKİ YARINA ÇIKIŞIM OLMASINKI O PRINTLERI POTOSHOPTAN YAPMADIM ..100%100 GERÇEK.

2. İMZAMDAKİ RESMI POWER POINTTEN YAPTIM POTOSHOP KURULU BILE DEIL BENIM PC DE ..

BANLANMAM ICIN HICBIR SEBEB YOKKEN BURDA HAKSIZ DURUMA BEN DUSTUM ...!!

PEKI BUNLARDAMI SAHTE HEEEEEE ..!!! BASKA BIR MACTA CINAVARA SOLEDIGI KUFURLER BAKIN  BAKALIM ..! ::

YORUM YOK .........!!!!! aynisini bana da yapti 
yakamozzz

Çevrimdışı www.fifazamani.com

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -7
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #294 : 10 Mayıs 2007, 18:40:08 »
Darkachilles ,masımtilki ve hakan abinin dediği gibi ben bu kadar küfürü ben  hayatımda etmedim,kalmışki bir oyun için edem gülüyorum sadece:Dİsteyene istediği gibi böyle print de yapabilir.Bunu yapmada bişiy yok.Hakan abi de belirtti zaten cemal ve bestgamer ın nasıl biri oldugunu.Bakın cümle alem bestgamer da dondugunu biliyor adam hala allahın üzerine yemin ediyor.Nasıl bir müslüman toplum olmusuz ki adamlar böle ufak ve yalan birşey için yemin edebiliyorlar.Gerçekten çok yazık.Banlanması doru bir karar.

Çevrimdışı www.fifazamani.com

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -7
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #295 : 10 Mayıs 2007, 18:41:54 »
Darkachilles ,masımtilki ve hakan abinin dediği gibi ben bu kadar küfürü ben  hayatımda etmedim,kalmışki bir oyun için edem gülüyorum sadece:Dİsteyene istediği gibi böyle print  yapabilirim.Bunu yapmada bişiy yok.Hakan abi de belirtti zaten cemal ve bestgamer ın nasıl biri oldugunu.Bakın cümle alem bestgamer da dondugunu biliyor adam hala allahın üzerine yemin ediyor.Nasıl bir müslüman toplum olmusuz ki adamlar böle ufak ve yalan birşey için yemin edebiliyorlar.Gerçekten çok yazık.Banlanması doru bir karar.

Çevrimdışı gazel

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -2
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #296 : 10 Mayıs 2007, 18:52:51 »
Darkachilles ,masımtilki ve hakan abinin dediği gibi ben bu kadar küfürü ben  hayatımda etmedim,kalmışki bir oyun için edem gülüyorum sadece:Dİsteyene istediği gibi böyle print de yapabilir.Bunu yapmada bişiy yok.Hakan abi de belirtti zaten cemal ve bestgamer ın nasıl biri oldugunu.Bakın cümle alem bestgamer da dondugunu biliyor adam hala allahın üzerine yemin ediyor.Nasıl bir müslüman toplum olmusuz ki adamlar böle ufak ve yalan birşey için yemin edebiliyorlar.Gerçekten çok yazık.Banlanması doru bir karar.

ALLAH BELANI VERSİN ..

Çevrimdışı gazel

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -2
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #297 : 10 Mayıs 2007, 18:53:53 »
YAZIKLAR OLSUN BIDE INKAR EDIYO BEN BOLE BI ADILIK SANAL DUNYADA ILK KEZ YASIYORUM DICEK LAF .. !

Çevrimdışı hakantr

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -1
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #298 : 10 Mayıs 2007, 19:02:09 »
ole dayı gıbı sıtenın ordasında mılelte kufur yagdırdıkdan sonra pısmanım demesı cok sacma geldı bana acıkcası ben soledım banlanacagını ve gereken yapıldı o msnden yapılanları tercume ederek hala hakaret ıceren yazıların sıteye yazılması ayrı bır hata lutfen onu edıtleyın arkadaslar
unutmaıyn mac yada oyun bırbırımızı kırmaya uzmeye kufur etmeye hıc hemde hıc hakkımız yok bu sekılde kufur edenlerı aranızda barındırmayın karsılıklı saygı en onemlıs erdemdır!!!

Çevrimdışı gazel

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -2
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #299 : 10 Mayıs 2007, 19:04:26 »

BUDAMI YALAN GUVENCCCCCCCC  BENI FIFAZAMANINDA BANLADIGINDA GIRIS YAPTIGIMDA BENIM KARSIMA BU YAzI CIKTI ......!! GELIN SIFREMI VERIM SIZDE GORUN