Gönderen Konu: SOHBET & SORUN YERİ  (Okunma sayısı 36337 defa)

Çevrimdışı mert961

• 3. SINIF UYE
  • Puan 746
    • Profili Görüntüle
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #84 : 03 Nisan 2007, 21:50:49 »
arkadaşlar bu konu bu kadar büyücek bi konu diil bence yapsınlar 3 maç görelim kim daa ii ;)

Çevrimdışı sinyordemir

• 2. SINIF UYE
  • Puan 257
    • MSN Messenger - gurkandemir511@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #85 : 03 Nisan 2007, 21:53:20 »
arkadaşlar bu konu bu kadar büyücek bi konu diil bence yapsınlar 3 maç görelim kim daa ii ;)
bana uyar ;)

Çevrimdışı tehlikeli03

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 1
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #86 : 03 Nisan 2007, 22:22:11 »
www.fifazamani.com---Katılımcılar ve msn adresleri---

1-Karakartalemrah--- [email protected]

2-Darkachilles --- [email protected]

3-İskorpitx --- [email protected]

4-Güvenç --- [email protected]

5-Bigsexy --- [email protected]

HERKESE BASARILAR DİLERİZ.UMARIZ DOSTÇA BİR TURNUVA OLUR....

kardesim benim yerime baskasını bulun demiiştim.

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #87 : 03 Nisan 2007, 22:33:42 »
HAMZA LÜTFEN KAPATMA ANKETİ BEN BUNU HAKKIMI SAVUNMAK İÇİN AÇTIM KENDİMİ DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN DEĞİL ADALETİ DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN BİGDE BENDE UĞRAŞTIK İLK 5 İÇİN ANCAK BİG MAÇLARINI 2 GÜN EK SÜREYLE YAPTI BU EK SÜREDE YAPTIĞI MAÇLARDA RAKİPLERİNİN ELEMELERDE Bİ İDDASI KALMÖADIĞINDAN DÜZENSİZ VE RASTEGLE OYNADILAR BENCE MAÇLARINI BU YÜZDEN BİGE VERİLEN  EK SÜRENİN GEÇERSİZ SAYILMASINI İSTİYORUM

VE EN İYİSİNİN BU KONUDA KARARI SİTE DEKİ KULLANICILARIN VERMESİ OLACAĞINI DÜŞÜNDÜM HAMZA LÜTFEN KAPATMA ANKETİ

DİĞER ÜYELERİN FİKİRLERİNİ GÖRMEK İSTİYORUM TABİ SENİNDE GÖRMENİ İSTİYORUM HAMZA FAKAT SON SÖZ ADMİN OLARAK TABİKİDE SENİNDİR ;)

gürkan kardeşim sözlerime başlamadan önce sana şunu hatirlatmak istiyorum ki , siteler arasi fifa 07 turnuvasindaki oyunsiteniz.com katilimcilarinin kim olduklari beni kesinlikle ilgilendirmiyor . beni asıl ilgilendiren konu kimlerin oyunsitenizi bu büyük organizasyonda daha iyi temsil edebileceği .

puan durumuna bakacak olursak bigsexy oynamiş olduğu 15 karşılaşma da toplam 27 puan toplamiş , sen ise 15 karşılaşma da 25 puan toplamişsin . bu durumda sitemizi temsil edecek beşinci katilimcimizin bigsexy olmasi gerekiyor . fakat bigsexy ' ye diğer katilimcilarimizdan ayrı olarak beşincilik iddiası bulunmasindan ötürü kalan 4 maçini oynamasi için ek süre verdim . ve senin de söylemiş olduğun gibi bu ek süre içerisinde bigsexy ' nin oynadiği katilimcilarin herhangi bir iddiasi bulunmamasindan dolayi bu alınan skorlarin normal şartlar altinda alınamayabileceği şüphesini taşımaktayim .

bu sebeple oyunsiteniz.com ' u temsil edecek son katilimcimizin sen mi yoksa bigsexy mi olacağini aranızda 3 karşılaşma oynatarak belirlemeyi daha uygun buluyorum . bu karşılaşmalar sonunda kim daha çok puan ve avaraj toplarsa o katilimcimizi siteler arasi fifa 07 turnuvasinda oyunsiteniz katilimcilari listesine ekliyeceğim .

bu karari vermeden önce uzun süre düşündüm .  fakat vermiş olduğum kararin oldukça adil olduğu kanısındayim . bazılariniz bigsexy ' nin masumtilkiyi puan olarak geçmesinden ötürü bigsexy ' yi oyunsiteniz adına yarişacaklar listesine eklememin daha doğru olacağini düşünürken , bir kısmınız ise oyunsiteniz.com ev sahipliğinde düzenlenecek olan siteler arasi fifa 07 turnuvasinda sitemiz adına yarişacak 5 katilimcimizi belirlemek üzere oynanan eleme karşılaşmalari için verilen son sürenin dolmasina rağmen bigsexy nickli katilimcimiza maçlarini oynamasi için verilen ek sürenin diğer katilimcilarimiza haksizliğa yol açabileceğini düşünebilir . bu durumda verilebilecek en doğru karar , oyunsiteniz.com ' u bu zorlu organizasyonda temsil edecek son katilimcimizi belirlemek için bigsexy ile masumtilki arasinda 3 adet karşılaşma oynattirmak olsa gerek .

sözlerimi , her şeyden önce burada sadece bir oyun oynadiğimizi hatirlatarak bitirmek istiyorum . lütfen sadece bir oyun için birbirmizi kırıp üzmeyelim .

saygilarimla

Çevrimdışı yilmazb

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 10
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #88 : 03 Nisan 2007, 22:37:01 »
Arkadaşlar katılımı kabul edilen siteleri ayrı bir yerde yayınlayın.

Sitemizde ve sitenizde yasaklı olan üyelerin turnuvaya girmesi durumunda Bestfifa.com olarak kayıt olmayacağımızı önemle belirtmek isterim. ayrıca şuan faaliyette olan siteleri alınız free siteler fake kayıt yaptırıyorlar. Bence onlarda alınmamalı.

Elimden gelen yardımı yapacağımı zaten biliyorsunuz. Söylememe gerek yok ;)

Çevrimdışı mert961

• 3. SINIF UYE
  • Puan 746
    • Profili Görüntüle
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #89 : 03 Nisan 2007, 22:40:02 »
HAMZA LÜTFEN KAPATMA ANKETİ BEN BUNU HAKKIMI SAVUNMAK İÇİN AÇTIM KENDİMİ DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN DEĞİL ADALETİ DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN BİGDE BENDE UĞRAŞTIK İLK 5 İÇİN ANCAK BİG MAÇLARINI 2 GÜN EK SÜREYLE YAPTI BU EK SÜREDE YAPTIĞI MAÇLARDA RAKİPLERİNİN ELEMELERDE Bİ İDDASI KALMÖADIĞINDAN DÜZENSİZ VE RASTEGLE OYNADILAR BENCE MAÇLARINI BU YÜZDEN BİGE VERİLEN  EK SÜRENİN GEÇERSİZ SAYILMASINI İSTİYORUM

VE EN İYİSİNİN BU KONUDA KARARI SİTE DEKİ KULLANICILARIN VERMESİ OLACAĞINI DÜŞÜNDÜM HAMZA LÜTFEN KAPATMA ANKETİ

DİĞER ÜYELERİN FİKİRLERİNİ GÖRMEK İSTİYORUM TABİ SENİNDE GÖRMENİ İSTİYORUM HAMZA FAKAT SON SÖZ ADMİN OLARAK TABİKİDE SENİNDİR ;)

gürkan kardeşim sözlerime başlamadan önce sana şunu hatirlatmak istiyorum ki , siteler arasi fifa 07 turnuvasindaki oyunsiteniz.com katilimcilarinin kim olduklari beni kesinlikle ilgilendirmiyor . beni asıl ilgilendiren konu kimlerin oyunsitenizi bu büyük organizasyonda daha iyi temsil edebileceği .

puan durumuna bakacak olursak bigsexy oynamiş olduğu 15 karşılaşma da toplam 27 puan toplamiş , sen ise 15 karşılaşma da 25 puan toplamişsin . bu durumda sitemizi temsil edecek beşinci katilimcimizin bigsexy olmasi gerekiyor . fakat bigsexy ' ye diğer katilimcilarimizdan ayrı olarak beşincilik iddiası bulunmasindan ötürü kalan 4 maçini oynamasi için ek süre verdim . ve senin de söylemiş olduğun gibi bu ek süre içerisinde bigsexy ' nin oynadiği katilimcilarin herhangi bir iddiasi bulunmamasindan dolayi bu alınan skorlarin normal şartlar altinda alınamayabileceği şüphesini taşımaktayim .

bu sebeple oyunsiteniz.com ' u temsil edecek son katilimcimizin sen mi yoksa bigsexy mi olacağini aranızda 3 karşılaşma oynatarak belirlemeyi daha uygun buluyorum . bu karşılaşmalar sonunda kim daha çok puan ve avaraj toplarsa o katilimcimizi siteler arasi fifa 07 turnuvasinda oyunsiteniz katilimcilari listesine ekliyeceğim .

bu karari vermeden önce uzun süre düşündüm .  fakat vermiş olduğum kararin oldukça adil olduğu kanısındayim . bazılariniz bigsexy ' nin masumtilkiyi puan olarak geçmesinden ötürü bigsexy ' yi oyunsiteniz adına yarişacaklar listesine eklememin daha doğru olacağini düşünürken , bir kısmınız ise oyunsiteniz.com ev sahipliğinde düzenlenecek olan siteler arasi fifa 07 turnuvasinda sitemiz adına yarişacak 5 katilimcimizi belirlemek üzere oynanan eleme karşılaşmalari için verilen son sürenin dolmasina rağmen bigsexy nickli katilimcimiza maçlarini oynamasi için verilen ek sürenin diğer katilimcilarimiza haksizliğa yol açabileceğini düşünebilir . bu durumda verilebilecek en doğru karar , oyunsiteniz.com ' u bu zorlu organizasyonda temsil edecek son katilimcimizi belirlemek için bigsexy ile masumtilki arasinda 3 adet karşılaşma oynattirmak olsa gerek .

sözlerimi , her şeyden önce burada sadece bir oyun oynadiğimizi hatirlatarak bitirmek istiyorum . lütfen sadece bir oyun için birbirmizi kırıp üzmeyelim .

saygilarimla

katılıyorum hamza bakalım kim ii se o gitsin oyunsiteniz adına ;)

Çevrimdışı sinyordemir

• 2. SINIF UYE
  • Puan 257
    • Profili Görüntüle
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #90 : 03 Nisan 2007, 22:46:19 »

bu karari vermeden önce uzun süre düşündüm .  fakat vermiş olduğum kararin oldukça adil olduğu kanısındayim . bazılariniz bigsexy ' nin masumtilkiyi puan olarak geçmesinden ötürü bigsexy ' yi oyunsiteniz adına yarişacaklar listesine eklememin daha doğru olacağini düşünürken , bir kısmınız ise oyunsiteniz.com ev sahipliğinde düzenlenecek olan siteler arasi fifa 07 turnuvasinda sitemiz adına yarişacak 5 katilimcimizi belirlemek üzere oynanan eleme karşılaşmalari için verilen son sürenin dolmasina rağmen bigsexy nickli katilimcimiza maçlarini oynamasi için verilen ek sürenin diğer katilimcilarimiza haksizliğa yol açabileceğini düşünebilir . bu durumda verilebilecek en doğru karar , oyunsiteniz.com ' u bu zorlu organizasyonda temsil edecek son katilimcimizi belirlemek için bigsexy ile masumtilki arasinda 3 adet karşılaşma oynattirmak olsa gerek .

saygilarimla

HAMZA SENİN EN ÇOK NEDEN SEVİYORUM BİLİYOMUSUN HARİKA CÜMLELER KURUYOSUN YA ;)

ayrıca verdiğin kararda bence en adil olanı şunu söylemek isterimki direkt olarak beni seçcenydin bile üzülecektim bu daha adil oldu inanmazsanız merte sorun az önce onunla bi maç yaptık maçtan önce söyledim bunu ona bende yalan yok :D ;)

big msnye gelde yapalım hemen şu maçları bitisn bu iş ;)

Çevrimdışı sinyordemir

• 2. SINIF UYE
  • Puan 257
    • Profili Görüntüle
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #91 : 03 Nisan 2007, 22:48:11 »

Sitemizde ve sitenizde yasaklı olan üyelerin turnuvaya girmesi durumunda Bestfifa.com olarak kayıt olmayacağımızı önemle belirtmek isterim. ayrıca şuan faaliyette olan siteleri alınız free siteler fake kayıt yaptırıyorlar. Bence onlarda alınmamalı.

umarım bu cümlelerden herhangibirisinin ucu bana dokunmuyordur ;)

hamza sen anladın ne demek istediğimi ;)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #92 : 03 Nisan 2007, 22:49:15 »

bu gün içerisinde yeterince online olma fırsatim olmadi malesef ve kayit topicine henüz bakabildim . şu anda sitemizde yasaklı olan üyelerimizin hiç birinin oyunsiteniz.com ev sahipliğinde düzenlenecek olan fifa 07 turnuvasina dahil olamiyacağini önemle duyurmak istiyorum . kayitlari geçerli olan siteler ve katilimci isimleri topicini de birazdan açacağim .

yaptırılan free site kayitlarinin tümünü geçerli kılmayi düşünmüyorum elbette . fake kayitin önüne geçmek için free sitelerin içeriklerine bakip , sadece siteler arasi fifa 07 turnuvasina katimak için açilmiş olup olmadiklarini kontrol edeceğiz

sizleri de en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz 

saygılarimi sunarim

Çevrimdışı sinyordemir

• 2. SINIF UYE
  • Puan 257
    • Profili Görüntüle
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #93 : 03 Nisan 2007, 22:51:00 »
HAMZA VALLAHA ÖNEMLİ BİŞEY KONUŞCAM KONUŞCAĞIM KONULAR KESİNLİKLE BİGLE YADA BAŞKA Bİ ÜYEMİZLE İLGİLİ DEĞİL LÜTFEN GEL

Çevrimdışı t-jey

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 8
    • MSN Messenger - pasali_panterler@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • H@sReTFoRuM
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #94 : 04 Nisan 2007, 03:52:28 »
Her İki Arkadaşımıza'da ßaşarılar Dilerim Ama Gönlüm MasumTilkinin Kazanmasından Yana İnşallah Kazanıp OyunSiteniz'i Temsil Edersin Sonucu Çok Merakla Bekliyorum...

Saygılar Soft İnternet Hizmetleri Sahibi

Emre Yiğit

Bu kadar uzak olup, Kalbimde uyuman ne tuhaf!...

Çevrimdışı t-jey

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 8
    • MSN Messenger - pasali_panterler@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • H@sReTFoRuM
SOHBET & SORUN YERİ
« Yanıtla #95 : 04 Nisan 2007, 03:55:17 »
Hamza Soft-Oyun Katılıp Katılmayacağı Belli Değil Sitede Ufak Bir Sorun Olduğundan Sanırım Katılamıcaz Ama Eğer Yetişebilirsek Katılcaz ...

Bu Arada Turnuvaya Katılacak Olan Bütün Sitelere Başarılar Dilerim Hakeden Kazansın...

Saygılar Soft-Oyun Sahibi
Emre Yiğit

Bu kadar uzak olup, Kalbimde uyuman ne tuhaf!...