Alıntı yapılan: мєтє∂ιηнσ - 28 Kasım 2006, 18:50:48appiah abi gelsede yapsak ama hiç msnde online olmıyo bu aralar appiah online şu anda mete . seni engellemiş sanirim
appiah abi gelsede yapsak ama hiç msnde online olmıyo bu aralar
abi yarın yapalım diyo nolcak
abi benim yapacağim bişe yok rakip yapmıyo dedim işin acil mi diye daha cvp vermedi bi msnye gelirmisin abi
oke abi bi msnye gelsene
Alıntı yapılan: мєтє∂ιηнσ - 28 Kasım 2006, 21:19:16abi benim yapacağim bişe yok rakip yapmıyo dedim işin acil mi diye daha cvp vermedi bi msnye gelirmisin abi tamam mete bu durumda ihtari sen değil , appiah_4 kullanicisi alacaktir . buradan belirtmen iyi oldu . biz gerekeni yapariz
Alıntı yapılan: Hamza - 28 Kasım 2006, 21:24:22Alıntı yapılan: мєтє∂ιηнσ - 28 Kasım 2006, 21:19:16abi benim yapacağim bişe yok rakip yapmıyo dedim işin acil mi diye daha cvp vermedi bi msnye gelirmisin abi tamam mete bu durumda ihtari sen değil , appiah_4 kullanicisi alacaktir . buradan belirtmen iyi oldu . biz gerekeni yapariz Aga bırak ver ikinci ihtarı at beni lan anasını satayım sabahtan akşama kadar bankada işlerle ugraşıyoruz sonra eve iş ile gelioruz iki tane maç yapıyoruz işleri yapamıyoruz tam işlere kalkıyoruz mete gelio sonra işimiz var dioruz ikinci ihtar veriliyo istemiom aga ben bırakıyorum turnuvayı sizin ihtar vermenize gerek yok BIRAKTIM oke