Gönderen Konu: 3. HAFTA MAÇLARI VE MAÇ SONUÇLARI (Maçlar Tamamlandı)  (Okunma sayısı 13080 defa)

Çevrimdışı vuducini

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 4
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: 3. HAFTA MAÇLARI VE MAÇ SONUÇLARI
« Yanıtla #60 : 29 Kasım 2006, 20:45:29 »
hakan bjk macını seyretmeye gidiyorum devre arasında gelicem.. gelirsen yapalım macımızı kardeş..

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #61 : 29 Kasım 2006, 21:16:57 »
kardeş 4.hafta ne zaman açılancak bu iş çok sarktı ??? ???
MY GAME İS FAİR PLAYYY !

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #62 : 29 Kasım 2006, 21:18:14 »
kardeş 4.hafta ne zaman açılancak bu iş çok sarktı ??? ???

3.hafta maçlari için verilen son gün perşembe imiş harun kardeşim . cmylmzz kardeşim yarın akşam 4. haftayi yayınlar sanirim

Çevrimdışı gfb_sero

• MODERATÖR
  • 4.SINIF UYE
  • Puan -150
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #63 : 29 Kasım 2006, 21:19:47 »
kim geliyor kim geliyor sero gelio sero gelio :D

sero ne işin war olm ödülü alamayacağını anlayınca kaçıonmu :D

dön dön dön bir kere dön geri nolurr :))

sero bizi bırakmasss :)

Kardeşim Nolcak ya . Ben ödülü zaten alıcaktım kesindi ama  böle oldu bu seferlik . Senide masraftan kurtardım aga işte fenamı . Hadi k.i.b . Fazla bütçeni zorlama  :)

Çevrimdışı vuducini

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 4
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #64 : 29 Kasım 2006, 22:03:46 »
vuducini 5 - 2 hakan1989

güzel maçtı hakan kardeşim.. eline saglık..

Çevrimdışı vuducini

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 4
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #65 : 29 Kasım 2006, 22:08:56 »
birde şu puan durumunun altındaki uyarılar bölümünde benim ismimin neden oldugunu biri izah ederse sevinirim...

Çevrimdışı Appiah_4

• 2. SINIF UYE
  • Puan 58
    • MSN Messenger - appiah4_17@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #66 : 30 Kasım 2006, 13:53:55 »
perşembe gününe kadar zaman var ama adam salı gününden ihtar çekiyo anlamadım valla ama artık önemli değil çekildim.

perşembeye kadar sürenin olduğunu bilmiyordum melih . bilseydim böyle demezdim zaten . fakat madem bu kadar işin var . çekilmek istiyorsan çekil . ben burada sadece turnuvamızın statüsüne göre maçlarini zamaninda yapmayan herkese ihtar vermek mecburiyetindeyim . şu an içinde bulunduğun yoğun iş temposu sebebiyle maçlarini zamaninda yapamayabilirsin.bana neden kızıp sitem ediyorsun anlamadim . sana yanliş hiç bir şey söylemedim . sadece turnuvamızın statüsüne göre son gün dolmadan önce maçinizi yapmaniz gerektiğini söyledim . son gününde perşembe olmasindan ötürü bir gün daha süreniz varmiş . eğer turnuvamıza devam edebileceğine inaniyorsan devam etmeni öneriirm kardeşim . senin gibi birini ligimizde görmek istiyoruz . fakat yetiştiremem diyorsan sen bilirsin .

ben devam ederdim ama böyle perşembe günü son dionuz sonra salı günü ihtar veriliyo ben böyle şeylere gelemem hiç kimsenin birbirinden haberi yok

İSTANBULLU DEĞİLİZKİ ALTIMIZDA PORSCHE OLSUN,ANTALYALI DEĞİLİZKİ KOLUMUZDA RUS KIZI OLSUN;BİZ TEKİRDAĞLIYIZ BIRAKIN KAFAMIZ İYİ OLSUN

Çevrimdışı gfb_sero

• MODERATÖR
  • 4.SINIF UYE
  • Puan -150
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #67 : 30 Kasım 2006, 15:26:37 »
perşembe gününe kadar zaman var ama adam salı gününden ihtar çekiyo anlamadım valla ama artık önemli değil çekildim.

perşembeye kadar sürenin olduğunu bilmiyordum melih . bilseydim böyle demezdim zaten . fakat madem bu kadar işin var . çekilmek istiyorsan çekil . ben burada sadece turnuvamızın statüsüne göre maçlarini zamaninda yapmayan herkese ihtar vermek mecburiyetindeyim . şu an içinde bulunduğun yoğun iş temposu sebebiyle maçlarini zamaninda yapamayabilirsin.bana neden kızıp sitem ediyorsun anlamadim . sana yanliş hiç bir şey söylemedim . sadece turnuvamızın statüsüne göre son gün dolmadan önce maçinizi yapmaniz gerektiğini söyledim . son gününde perşembe olmasindan ötürü bir gün daha süreniz varmiş . eğer turnuvamıza devam edebileceğine inaniyorsan devam etmeni öneriirm kardeşim . senin gibi birini ligimizde görmek istiyoruz . fakat yetiştiremem diyorsan sen bilirsin .

ben devam ederdim ama böyle perşembe günü son dionuz sonra salı günü ihtar veriliyo ben böyle şeylere gelemem hiç kimsenin birbirinden haberi yok

Aga bırak ya . Atmak istiyomuş demekki . Takma sen . Ben ufak bi tablo yapar atarım msn den . İkimiz kurarız ligimizi .  :)

Çevrimdışı Appiah_4

• 2. SINIF UYE
  • Puan 58
    • MSN Messenger - appiah4_17@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #68 : 30 Kasım 2006, 15:46:27 »
tamam aga ;) biz kendi ligimizi yapalım sen hazırla tabloyu bekliom

İSTANBULLU DEĞİLİZKİ ALTIMIZDA PORSCHE OLSUN,ANTALYALI DEĞİLİZKİ KOLUMUZDA RUS KIZI OLSUN;BİZ TEKİRDAĞLIYIZ BIRAKIN KAFAMIZ İYİ OLSUN

Çevrimdışı gfb_sero

• MODERATÖR
  • 4.SINIF UYE
  • Puan -150
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #69 : 30 Kasım 2006, 17:19:44 »
tamam aga ;) biz kendi ligimizi yapalım sen hazırla tabloyu bekliom

Yaptım kanka gel . İlk maç bneim evimde  :)

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #70 : 30 Kasım 2006, 17:42:08 »
arkadaşlar 3 maç kalmış yapılmamış sanırım ben maçımı haftasonu tamamlıcam haberiniz olsun oke ;)

yaw turnuvayı düzenleyen kardeşim sana anlam veremiyorum yaw neden uyarılar arasında benim ismim var bunada anlam veremiyorum appiinin dediği gibi burada kimsenin kimseden haberi yok aslında bazı kişiler haber veriyo ama takan olmuyo gibi geliyo yukarıda yazdığım msj dikkate alınmamış sanırım bu lig çok saçma kurallarla yürütülüyo bence ve maçlar illa gününde oynansın isteniyo belki o arkadaş hafta içi okul olduğu için maçlarını hafta sonu yapıcak bunuda göz önünde bulundurum biraz turnuvada herkesin hafta içi zamanı olamaya biliyo haa bunu söleyin msj atın diyosanız yukarda msjım yazıyor bunu okuyabilir bana bi cevap yazabilirsiniz

9 TAKIMDAN FAZLA LİGLERİN SONU GELEMİYO  :(

Çevrimdışı cmylmzzz

• MODERATÖR
  • 5. SINIF UYE
  • Puan 2
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #71 : 30 Kasım 2006, 17:56:07 »
appiah sero ve amett :)
ligde hiç bir karışıklık yok anlasamamazlıkta yok
macların gününde oynaması gibi bir şartta yok

appiah ligi ben yapıyorum buna baglı olarak sero ile yapıyor idik
ama hamza kardes sonucta sitenin sahibi ve takip etmek istiyor koydugumuz kuralları hatırlatıyor
işin aslı sudurki macların oynanma süresi perşembeye uzamadı sadece appiah önceden bildirdiği için onun macı perşembeye kadar uzatıldı
amett konusunda gelince on kere yazıyorum oynamayanlar veya oynayanlar gününde işleri oldugunu bildirsin amc ertelensin uyarı almasın
ama sen günü salı olmasına ragmen bugün yazıyor uyarıyı bunun için aldın

normal oynanma süresi içinde bana bir bilgi gelmes ise uyarıyı alırsınız
appiah bana bildirdi süresi perşembeye uzadı ama hamza ile aralarında sorun yüzünden ligden ayrılmıs

sero ya gelince onunda ligden yana sorunu yok onunkidi kişisel hamza ile anlasamayıp ligi bırakmıs

yani turnuvada hiç bir sorun yok sadece hamza ile arkadasların kisisel sorunları oldugu için ligden ayrılamalar war

son kez yazıyorum zaten lig den bugün için ayrılmak istemeyenler bildirsin
ayrılanlar içinde yedek kayıttan ekleme yapıcam bugün..
Barça harici takımla turnuvaya yada maça davet etmeyin :)

EA'nın Resmi Fifa 07 Yaması (kurulum anlatimli) Tıkla :) http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=13835.0