İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - FabregaS

1441
GALATASARAY / Başkanı görünce coştu
« : 27 Temmuz 2007, 12:36:41 »
Çiçeği burnunda Galatasaraylı Lincoln, idmandaki şık hareketleriyle Canaydın'dan alkış aldı.

5 maçlık seyircisiz oynama cezasına alışmak için çareler arayan Galatasaray, dün iki takım halinde Atatürk Olimpiyat Stadı’nda taraftara kapalı gerçekleşen idmanda, çift kale maç yaptı.

Başkan Özhan Canaydın ile diğer yöneticilerin de izlediği karşılaşmada tam anlamıyla Lincoln fırtınası esti. Yeşil takımın, kırmızı takımı 7-2 yendiği maçta, Brezilyalı star attığı 3 gol yanı sıra yaptığı asistlerle klasını konuşturdu. Lincoln’ün ilk golünü Canaydın ve yöneticiler ayakta alkışlarken, yeşil takımın diğer sayılarını Song, Serkan ve Ümit (2) kaydetti.

1442
GALATASARAY / Polat sorumluluğu aldı !
« : 27 Temmuz 2007, 12:35:26 »
G.Saray Asbaşkanı Adnan Polat, başarısızlık durumunda suçlunun kendisi olacağını söyledi.

G.Saray 2. Başkanı ve Futbol Şubesi Sorumlusu Adnan Polat, Alman hocaya tam destek verdi ve "Kalli'yi ben getirdim, başarılı olacağına eminim" dedi.

‘Türkiye’yi iyi tanıyor’

Galatasaray’da kesilen biletlerden sonra gözler yönetime çevrilirken, yönetim kararın teknik heyet tarafından verildiğini söyledi. Sarı-Kırmızılılar’ın başarılı yöneticisi Adnan Polat ise, hem alınan kararlarla hem de yeni sezonla ilgili FANATİK’e bomba gibi açıklamalar yaptı. Polat, “Biz hocamızın arkasındayız. Zaten Kalli, benim ısrarlarım üzerine takımın başına geldi. Türkiye’yi iyi tanıyor. Başarılı olacaktır. Ancak başarısız olursa sorumlusu benim” şeklinde konuştu.

‘Ayrılanlar özgür’

Yabancı transferi konusuna da açıklık getiren Polat, “Yabancı konusu herkesin düşündüğü kadar kolay gerçekleşmiyor. Bizim amacımız, Galatasaray’da direkt oynayabilecek, takıma katkısı olacak, kalitesi ve ismiyle camiamıza yakışan birini almak. Çalışmalarımız sürüyor. Belki şu anda bile bu golcüyü almış olabiliriz. Teknik heyet tarafından kadro dışı bırakılan oyuncular, istedikleri kulübe gidebilirler. Bizim hiçbir takımla problemimiz yok. Yeter ki, ekonomik isteklerimizi yerine getirsinler” ifadesini kullandı.

‘Değişim risk ama...’

Teknik heyetin verdiği karara saygılı olduklarını da belirten başarılı futbol adamı, “Takım içerisinde bazı futbolcuların performansları camiamızı ve taraftarımızı tatmin etmiyordu. Biz de onların sesine kulak verdik. Ayrılan oyuncularımıza şimdiye dek kulübümüze verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz. Hocamızın da dediği gibi bu kadrodaki azalma devam edecek. Ancak bir sezonda bu kadar kadro değişimi bir risktir. Biz onu göze alıyoruz. Çünkü Galatasaray’da ihtiyaç olan yerlere de takviye yapmalıyız” diye konuştu.

‘Taraftarlarla sorun yok’

Fenerbahçe derbisinde yaşananlar sonrası taraftar hakkındaki sözlerine açıklık getiren Adnan Polat, “Evet, ‘Çapulcular’ dedim... Ancak ben bu sözü bizi sürekli destekleyen ve Sami Yen’de yanımızda olan sadık taraftarımız için söylemedim. Ellili, yüzlü gruplarla güvenlik görevlilerini aşarak stada girenler için söyledim. Bu grup stada girer girmez, koltukları söktü ve sahaya attı. Kimse unutmasın ki, Türkiye’de çağdaş taraftarlığı Türk futboluna taşıyan Galatasaray taraftarıdır” diyerek sözlerine son verdi.

1443
FENERBAHCE / Fatih Gökşen'in acı günü
« : 27 Temmuz 2007, 12:33:35 »
Galatasaray yöneticisi Fatih Gökşen'in babası M. Nurettin Gökşen, vefat etti.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gökşen'in babası M. Nurettin Gökşen, vefat etti.

Galatasaray Kulübü, resmi internet sitesi aracılıyla yayınladığı başsağlığı mesajında, vefat haberini üzüntüyle öğrendiklerini vurgulayarak, "Merhuma Tanrı'dan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verdi.

1444
FENERBAHCE / Fenerbahçe FIFA'ya gitti !
« : 27 Temmuz 2007, 12:32:29 »
Fenerbahçe Kulübü, Schalke 04'ü Bundesliga takımlarından Schalke 04'ü FIFA'ya şikayet etti.

Fenerbahçe Kulübü, sözleşmesi devam eden Ganalı oyuncusu Appiah ile anlaştıklarını açıklayan Bundesliga takımlarından Schalke 04'ü FIFA'ya şikayet etti.

Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın da Ganalı oyuncunun menajeri Pagani'yi İstanbul'a çağırdığı ve kulüp binasında Appiah konusunu masaya yatıracağı öğrenildi.

1445
FENERBAHCE / Appiah nereye gidecek ?
« : 27 Temmuz 2007, 12:31:35 »
Appiah'ın menaceri, Gana'lı hakkında tüm gerçekleri BBC'ye açıkladı.

Appiah yeni sezonda hangi takımda forma giyecek... Ganalı yıldız hakkında iddialar ortalıkta uçuşurken sessizliğe bürünen menajer Frank Trimboli, BBC'ye konuştu.

Fenerbahçe camiası iki aydır Stephen Appiah’ın transfer haberleri ile çalkalanıyor. Sadece Fenerbahçe olsa iyi, Schalke’de de gündemin birinci maddesi Appiah.

Hatta Alman kulübü resmi internet sitesinden Menajeri Andreas Müller’in ağzıyla “Appiah’ı Schalke’ye getirmek için her türlü çabayı harcayacağız” açıklamasını bile yaptı. Appiah da Türkiye’de başka konuşsa da Avrupa basınına “Schalke ile anlaştım” diye demeç verdi.

Buna karşılık Fenerbahçe yönetiminin tavrı netti: “Getirsin 15 milyon euroyu istediği takıma gitsin”. Bu gerilimli süreçte ağzını bıçak açmayan bir kişi vardı. O da Fenerbahçe yönetiminin Schalke’ye gitmesi için Appiah’ın kafasını karıştırmakla suçladığı menajeri Frank Trimboli.

Her kafadan bir ses çıkarken, Trimboli hiç konuşmadı, hep suskun kaldı ve perde arkasından gelişmeleri izlemekle yetindi. Biliyordu ki eğer Schalke, Appiah’la Fenerbahçe’nin bilgisi ve isteği dışında görüşüp anlaşırsa bu ağır bir suçtu ve FIFA böyle bir suçu işleyen hiçkimseyi affetmezdi.

FIFA menajerlik lisansını kaybetmeyi göze alamayan Trimboli, nihayet su yüzüne çıktı ve suskunluğunu BBC’ye bozdu.

Dananın kuyruğu kopuyor
Ancak Trimboli öyle şeyler söyledi ki Fenerbahçeliler sevinsin mi üzülsün mü belli değil. Ünlü menajer, önce Appiah’ın tüm iddiaların aksine Schalke ile anlaşmadığını söyledi ve “Bu doğru değil. Appiah’ın Schalke ile anlaştığı şeklindeki haberleri izliyorum ve bu konuda söyleyebileceğim tek şey kesinlikle anlaşma yok” dedi.

Bu iyi haber. Fenerbahçeliler’e bir de kötü haberi olan Trimboli, “Schalke, Appiah’la yakından ilgilenen kulüplerden sadece bir tanesi. Ama öncelikle Fenerbahçe ile anlaşmaya varmak zorundalar” diye konuştu.

BBC, Appiah’ı İngiliz Arsenal ve West Ham’ın yanı sıra İskoç Celtic’in de ısrarla istediğine dikkat çekti. Appiah konusu bugün netleşecek. Fenerbahçe yönetimi, Trimboli’ye bugün için randevu verdi.

Sarı-Lacivertli yönetim, Trimboli’ye “Eğer Appiah Fenerbahçe’den ayrılmak istiyorsa bunun bir bedeli var. 15 milyon euro getirirseniz istediği kulübe gidebilir” diyecek.

Appiah’tan gelecek bonservis bedelinin harcanağı yer de şimdiden hazır. Sarı-Lacivertliler, takımı iyi bir golcü ile takviye edecek.

1446
FENERBAHCE / Deivid'e yol göründü
« : 27 Temmuz 2007, 12:30:38 »
Fenerbahçe, Zico'nun prensi olarak adlandırılan Deivid'le yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de, teknik direktör Zico'nun 'prensi' olarak adlandırılan Deivid'e yol göründü. Brezilyalı teknik adamın destek çıkmasına karşın başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin bu oyuncuyu kesin olarak göndermek istedikleri öğrenildi. Yönetim Deivid'i gönderdikten sonra, Appiah'ın da satılması halinde forvete, ses getirecek bir yıldız transferi daha yapmayı planlıyor. Bunun için ilk hedef Schalkeli Kuranyi. Ancak transferi zor görünen Alman oyuncunun alınamaması ihtimaline karşılık alternatif isimler üzerinde de çalışmalar yapılıyor. Sarı-lacivertli kulübün ikinci adayı ise bir ara gündemine alıp görüşmeler yaptığı Racing Santander'in Sırp golcüsü Zigiç

1447
FENERBAHCE / 'Bir daha konuşanı yakarım !'
« : 27 Temmuz 2007, 12:29:33 »
Aziz Yıldırım, futbolcuları bir daha basına konuşmamaları konusunda sert bir dille uyardı.

Kanarya'da futbolcuların sürekli olarak, "Takımın forvete ihtiyacı yok" şeklinde açıklama yapmaları Aziz Yıldırım'ı çileden çıkardı. Başkan, Volkan Ballı aracılığıyla tüm oyuncuları sert bir dille uyardı.

En son İlhan konuşmuştu

Kanarya'da Başkan Aziz Yıldırım'dan tüm oyunculara sezon öncesi ilk uyarı. Sarı-Lacivertli futbolcuların büyük bir çoğunluğu gerek Avusturya, gerekse de İstanbul'daki kamp çalışmalarında sürekli olarak, "Takımın forvet oyuncusuna ihtiyacı yok" açıklamasını yaptılar. Son olarak da İlhan Parlak, önceki gün, aynı konuya değinerek takımdaki golcülerin yeterli olduğunu söyledi.

Herkes kendi işine baksın

Genç İlhan'ın son sözleri bardağı taşıran damla oldu. Başkan Aziz Yıldırım, oyuncuların sürekli bu konuya değinmesine büyük tepki gösterdi. İdari Menajer Volkan Ballı'yı arayan Başkan Yıldırım, "Bir daha futbolcuların bu tip açıklamalar yapmasını istemiyorum. Takıma neyin yeterli olup olmayacağına hoca ve biz karar veririz. Aynı konuşmaları tekrarlayanı yakarım. Bunu herkese ilet" dedi.

1448
FENERBAHCE / Eski defterler yeniden açılıyor
« : 27 Temmuz 2007, 12:26:15 »
Appiah için Arsenal'in tekrar devreye girmesiyle birlikte gözleri yine süperstarlara çevrildi.

Schalke'ye 'gitti, gidiyor' denilen Appiah için Arsenal tekrar devreye girdi. Ganalı, gönderilirse gözler Adriano ve Ronaldo'ya çevrilecek.

Yakından takip ettiler

Fenerbahçe’de transferin kilit adamı Appiah, gündemin ilk sırasındaki yerini korumaya devam ediyor. Schalke’nin Ganalı için ısrarı sürüyor ama Alman ekibi şu anda 12 milyon Euro’luk bonservis bedelini ödemeye sıcak bakmıyor. Günün bombası ise Arsenal. Ameliyat olmadan önce Appiah ile görüşüp, anlaşan İngilizler, yıldız oyuncunun sakatlığını yakından takip ettikten sonra bu transfer için tekrar devreye girdi.

Zico ‘hayır’ diyemiyor

Arsenal eğer Fenerbahçe’nin istediği yüksek bonservis bedelini karşılamaya razı olursa, Sarı-Lacivertli ekip de gözünü yeniden süper Brezilyalılar’a çevirecek. Appiah’ın gitmesi halinde savunma ağırlıklı bir oyuncu isteyen teknik direktör Zico’nun sadece Adriano ve Ronaldo isimlerine ‘hayır’ diyemediği belirtildi. Taraftarlar da yönetimden gelecek müjdeli haberleri dört gözle bekliyor.

1449
FENERBAHCE / Önder'in Milli hasreti
« : 27 Temmuz 2007, 12:25:08 »
Milli Takım'da oynaması için FIFA'dan izin çıkmayan Önder, 'benim için büyük yara' dedi.

FIFA’dan gerekli izni alamadığından dolayı Türk Milli Takımı yerine Belçika Milli Takımı’nın formasını giymek zorunda kalan F.Bahçeli Önder, ay yıldızlı formayı giyemenin üzüntüsünü yaşadığını belirterek, "Benim için büyük yara" dedi.

Her mevkinde oynayabileceğini kaydeden Önder, Süper Kupa’yı alacaklarını iddia etti.

1450
FENERBAHCE / Aslardan gol yağmuru
« : 27 Temmuz 2007, 12:24:16 »
Fenerbahçe'nin dünkü idmanında As Takım, yedeklerden oluşan takımı gol yağmuruna tuttu.

Aslardan yedeklere dersS.Donetsk provasına hazırlanan F.Bahçe’de, as takım, yedekleri 5-1 yendi.

SAMANDIRA’da hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, günü yaptığı çift idmanla tamamlarken, akşamki antrenmanda oynanan çift kale maçta as takım, yedek takıma gol yağdırdı: 5-1. İdeal 11’ini belirlemek için arayışta olan teknik direktör Zico, yarın karşılaşacakları Shakhtar Donetsk sınavı öncesi oyuncularının son durumlarını gördü.

Brezilyalı hoca, as takımı Serdar, Önder, Can, Edu, Roberto Carlos, Ali, Aurelio, Deniz, Uğur, Deivid ve Semih’ten oluştururken, ikinci yarıda forvette Semih’in yerine İlhan’a şans tanıdı. Kaptanlığa getirilen Alex, çift kale maçta yedek takımda oynarken, as takımın golleri Uğur, İlhan, Semih, Can ve Aurelio’dan gelirken, yedeklerin sayısını Selçuk kaydetti. Bu arada sabahki çalışmada yapılan çift kale maçta bir pozisyonda birbirlerine sert giren Edu ile Selçuk arasında gerilim yaşandı. Araya giren Roberto Carlos, olayın pozisyon gereği olduğunu Selçuk’a anlatarak kavganını büyümesini önledi.

1451
FENERBAHCE / Appiah'a alternatif aranıyor
« : 27 Temmuz 2007, 12:23:20 »
Fenerbahçe, Schalke ile temaslarını sürdüren Appiah'a alternatif arıyor.

Appiah giderse golcü alınacakF.Bahçe, Ganalı yıldızın bonservisi için 15 milyon Euro’da diretiyor. Schalke ise rakamı 8 milyon Euro’ya çıkardı.

Appiah’ın Schalke’ye gitmek istemesi üzerine yabancı bir santrfor alma hesapları yapan transfer komitesi, Şampiyonlar Lig’nde takımın yükünü taşıyabilecek kaliteli bir oyuncu arayışına girdi. Schalke’nin 8 milyon Euro’ya kadar çıktığı Appiah’ın bonservisi için F.Bahçe yönetiminin 15 milyon Euro’da direttiği öğrenildi. Menajerlerin de devreye girdiği bu transfer pazarlığının birkaç gün içinde netlik kazanacağı ileri sürüldü. Golcü konusunda Zico’nun da görüşlerine başvuran yönetim, ilk etapta Carew’i düşünüyor. Ayrıca Avrupa’nın üst düzey liglerinde oynayan birçok oyuncunun menajeriyle de bağlantı kuruldu. İsimleri sır gibi saklanan bu
oyunculardan biri, Appiah’ın satılması durumunda alınacak.

1452
BEŞİKTAŞ / Kartal listesini gönderdi
« : 27 Temmuz 2007, 12:17:53 »
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında oynatacağı kadronun listesini UEFA'ya gönderdi.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında oynatacağı futbolcu kadrosunu akşam geç saatlerde UEFA'ya iletmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na verdi.

Saat 22.00'ye kadar süren çalışma sonrası siyah beyazlılar, 25 kişilik listeyi Futbol Federasyonu yetkililerine teslim etti.

Son olarak Portekiz ile Türkiye arasındaki saat farkı sebebiyle Rodrigo Tello'nun lisansını son anda Federasyon'a veren Beşiktaş, oynayacağı iki ön eleme turunda da bu futbolcularla mücadele edecek. Siyah Beyazlılar eğer Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalırlarsa, yapacakları yeni transferleri kadrolarına ekleyebilecekler.