İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - FabregaS

1729
SİTE TANITIMLARI / Program Download Siteleri
« : 16 Haziran 2007, 18:26:40 »


                 
***www.oyunsiteniz.com***



1730
ANKETLER / DUNYANIN EN İYİ FORVET
« : 16 Haziran 2007, 15:29:46 »
bana gore henry :)

1731
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Sheva yuvaya doğru
« : 16 Haziran 2007, 15:04:15 »
AC Milan’ın başkanı Silvio Berlusconi, eski golcüleri Shevchenko’yu takıma yeniden transfer etmek istediklerini söyledi.



İtalya eski başbakanı Berlusconi, FC Barcelona’nın yıldızı Samuel Eto’o yerine San Siro’da Shevchenko’yu görmek istediğini kaydetti.
"Eto’o’yu seviyorum. O genç biri ama ben romantik bir adamım, Shevchenko’yu tercih ederim" diyen Berlusconi, Ukraynalı futbolcunun da takıma katılmak istediğini belirtti. Berlusconi, "Shevchenko’nun takıma dönmek için büyük arzusu var ve ücretiyle ilgili bir sıkıntı da yok. Andriy’in AC Milan’a dönüşü yüzde 80 halledildi" dedi.

1732
İSPANYA LİGİ HABERLERİ / Real`den 100 milyon Euro
« : 16 Haziran 2007, 14:57:56 »
R.Madrid, Kaka için Milan'a 100 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı iddia edildi.



La Liga’da şampiyonluğa en yakın takım olan Real Madrid, Brezilyalı yıldız Kaka için Milan’a 100 milyon Euro’luk bir teklif yaptığı iddia edildi. Daha önce yaklaşık 70 milyon Euro’ya Zinedine Zidane’ı kadrosuna katarak ‘Dünyanın en pahalı transferi’ sıralamasında hâlâ ilk sırada yer alan Real’in, Kaka’nın babasıyla görüştüğü öğrenildi. Öte yandan İngiliz futbolcu David Beckham’ın, yarın oynanacak olan Mallorca maçında takımdaki yerini alacağı öğrenildi.

***********************
Bert Van Marwijk Feyenoord’da
Hollanda’nın Feyenoord ekibi, Borussia Dortmund’dan ayrılan eski teknik direktörü Bert Van Marwijk’le anlaştı. Almanya’da başarısız bir sezon geçiren Marwijk, tekrar ait olduğu yere döndüğü için mutlu olduğunu söyledi. 55 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı 2 yıllık anlaşmaya imza attı.

***********************
Henry Antchouet’e 1 yıl men cezasıYunanistan Ligi’ni onuncu sırada bitiren Larissa’nın forvet oyuncusu Henry Antchouet, doping kullandığı gerekçesiyle futbol federasyonu tarafından 1 yıl men cezası aldı. Larissa, geçen ay lig kupasında Panathinaikos’u finalde 2-1 yenmiş ve takımına galibiyeti getiren golü de 28 yaşındaki oyuncu kaydetmişti.

1733
FENERBAHCE / Coca Cola çocuğu
« : 16 Haziran 2007, 14:52:35 »
Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Colin Kazım Richards, bir taraftarın Coca Cola'dan kazandığı paranın kullanımıyla Brighton'a transfer olunca bu lakabı aldı ..



Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın elinden kaptığı "Coca Cola Çocuğu" lakaplı Colin Kazım Richards, 26 Ağustos 1986'da Londra'da dünyaya geldi. Antigualı bir baba ile Kuzey Kıbrıs Türk'ü bir annenin çocuğu olan Colin Kazım, küçük yaşlardan itibaren futbola ilgi duymaya başladı. Division 1 (O zamanki adı Division 2) takımlarından Bury'de profesyonel olduğunda 18 yaşındaydı. 2004-2005'te Bury formasıyla 31 maçta 3 gol atarak dikkat çekti. Buradaki performansıyla Championship (O zamanki ismi Division 1) ekiplerinden Brighton'a transfer oldu. Colin Kazım'ın Brighton'a transfer öyküsü ise onun "Coca Cola Çocuğu" lakabını almasına neden oldu. Koyu bir Brighton taraftarı olan Aaron Berry, ligin sponsoru olan Coca Cola tarafından yapılan bir çekiliş sonucunda 250 bin sterlinlik para ödülünü kazandı.

BABASI GELMEK İSTEMEDİ
Aaron Berry bu parayı Kazım'ın transferi için Brighton'a bağışladı; Colin Kazım, Brighton'a geçti. Burada 44 maçta 6 gol kaydetti. Sheffield United'a karşı gösterdiği performans sonrasında teknik direktör Neil Warnock'un ısrarıyla bu takıma transfer oldu. Sheffield'da 29 maçta 1 gol attı. Fatih Terim'in öngörüsüyle Milli Takım'a kazandırıldı. Colin Kazım Richards'ın tek kardeşi de İngiltere 15 Yaş Altı Milli Takımı'nın aday kadrosuna çağrıldı. Kazım'ın ailesiyle ilgili bir yanlış anlaşılma da var. Kazım'ın babası Rodeny Richards sanılanın aksine kendisine Türkiye'de iş bulunmasını istemedi. Sadece oğlunun yanında olmak için İstanbul'a taşınmayı düşündü. Bu kararından da şimdilik vazgeçti.

1734
BEŞİKTAŞ / Yabancılara izin jesti
« : 16 Haziran 2007, 14:32:49 »
Beşiktaş’ın yeni sezon hazırlıkları 25 Haziran’da başlıyor...



Beşiktaş’ın yeni sezon hazırlıkları 25 Haziran’da başlıyor... Ancak teknik ekip, milli takıma giden oyuncular ile yabancı futbolculara ekstra izin verme kararı aldı. Bu uygulama çerçevesinde lejyonerler ay sonunda takıma katılacak. Milli takımda görev yapan isimler ise, istemeleri halinde ya takımla birlikte, ya da yabancı futbolcular gibi temmuz ayının başında topbaşı yapacaklar.

1735
BEŞİKTAŞ / Kartal`ın Makelele formülü
« : 16 Haziran 2007, 14:30:22 »
Ricardinho'ya Murcia’dan sonra Tottenham da teklif götürdü. Sambacı Ada'ya giderse, elde edilecek kaynak ile Makelele'nin transferi bitirilecek.



Paşa daha karar vermedi
Transferde sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş’a Brezilya’dan ilginç bir haber geldi... Ülkesinde bulunan Ricardinho’ya İspanyol Murcia’dan sonra İngiltere’nin Tottenham kulübü de talip oldu. Sambacı’nın transfer konusunda kararsız olduğu belirtildi. Beşiktaş ise 4 milyon Dolar ödenmesi halinde, Ricardinho’yu vereceklerinin altını çizdi. Kara Kartal, Rico Paşa’yı sezon başında 1.7 milyon Euro’ya Corinthians’tan transfer etmişti.

‘5 gün sonra görüşelim’
Ricardinho ile yolların ayrılması halinde, Sambacı’nın bonservisinden elde edilecek kaynak tamamen Makalele’nin transferine aktarılacak. Bilindiği gibi Fransız oyuncu ile parasal açıdan anlaşılamamış ve taraflar birbirlerine 5 gün süre vermişlerdi. Bu arada dün İstanbul’a dönen Beşiktaşlı yöneticiler Celal Kolot ile Mario Berk, temasların sürdüğünü ve önümüzdeki günlerde resmi imzanın atılacağını söylediler.

1736
BEŞİKTAŞ / Yine karavana!
« : 16 Haziran 2007, 14:26:08 »
İngiltere'den eli boş dönen Beşiktaş'a bir kötü haber de İtalya'dan geldi. Rimini'nin yıldızı Barusso, Roma ile anlaşmaya vardı.



Çıt çıkmıyor
Beşiktaş, transferde zor günler geçiriyor... Fenerbahçe Roberto Carlos, Colin Kazım; Galatasaray da Linderoth gibi önemli isimlerle anlaşmaya varırken, Kara Kartal’da yaprak kımıldamıyor. Sadece Tello ve Hakan Arıkan’ı renklerine bağlayan Siyah-Beyazlılar’ın 10 günlük İngiltere macerasından imza çıkmazken, italya ikinci Ligi’nde mücadele eden Rimini’nin orta saha oyuncusu Ahmed Barusso’nun transferi bile gerçekleştirilemedi.

Kazım elden kaçınca...
İtalyan basınında dün yayınlanan haberlerde, Barusso’nun Roma ile kesin olarak anlaşmaya vardığı ve resmi imzanın önümüzdeki günlerde atılacağı iddia edildi. Bu arada Colin Kazım transferi de Siyah-Beyazlı kulübü karıştırdı. Uzun süredir genç futbolcu için uğraş veren Beşiktaş, Kazım’ın Fenerbahçe’ye gitmesiyle şoka girdi. Yönetim bu transfer sonrasında strateji değiştirip, Kanarya’nın talip olduğu isimlerle görüşecek ve fiyat artıracak.

1737


Sega, strateji oyunu Medieval II: Total War'ın genişleme paketi Kingdoms'un yeni videosunu ve ekran görüntülerini yayımladı. 2007'nin son çeyreğinde piyasaya sürülecek olan oyunun videosu ile sizleri baş başa bırakıyoruz.

VİDEO : http://www.gametrailers.com/downloadnew.php?id=20534&type=wmv&f=

Ekran Görüntüleri : http://www.worthplaying.com/article.php?sid=43581&mode=thread&order=0&thold=0

1738
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş'ta Serhat sürprizi
« : 16 Haziran 2007, 14:11:52 »
Anderlecht'e geri dönen Serhat için Beşiktaş devreye girdi.

CHRISTOPH Daum’un takımı Köln’de bir sezon kiralık oynadıktan sonra Anderlecht’e geri dönen Serhat Akın için Beşiktaş yönetimi devreye girdi. Serhat’ın, yöneticileri arayarak, ‘Beni mutlaka alın. Beşiktaş formasını giymek istiyorum’ dediği öğrenildi. Bunun üzerine Anderlecht ile temasa geçen yöneticiler, ‘yüksek bonservis’ bedeliyle karşılaşınca geri adım attı. Ancak Siyah-Beyazlılar’ın, Milli oyuncuyu kiralama yoluna gideceği ifade edildi.

1739
BEŞİKTAŞ / İşte Mansız gerçekleri
« : 16 Haziran 2007, 14:10:29 »
Futbolu bıraktığını açıklayan İlhan Mansız'ın sakatlığının arkasındaki gerçekler...



Atroskopi geçirdiği gün soluğu Laila'da aldı, ameliyat oldu araba kullandı.

Samsunspor’dan transferi de olaylı bir şekilde gerçekleşmişti İlhan Mansız’ın... Beşiktaş forması altında gol krallığına ulaşan yıldız oyuncu, 2002 Dünya Kupası’nda da milli takımın tartışmasız en büyük yıldızıydı. Senegal’e altın golü atan ve Ay-Yıldızlı ekibimizi yarı finale taşıyan ilhan, tüm dünyanın ilgisini üzerinde toplamıştı. Basın mensuplarıyla yıldızı bir türlü barışmayan Mansız’ın her yaptığı olay olurken hızlı gece yaşantısıyla da dikkat çekiyordu. Sağ dizinden atroskopi olduğu günün gecesinde bir gece kulübüne giden ilhan için ikinci ameliyat kaçınılmazdı. 19 Temmuz 2003’te FANATİK, İlhan Mansız’ın futbol yaşamını sürdürmesinin imkansız olduğunu yazmış ve muhabirlerimizin 3 ay Ümraniye’ye girişi yasaklanmıştı... Zaman gerçekleri su yüzüne çıkardığı gibi, İlhan Mansız gibi önemli bir yeteneği de futbol sahnesinden ayırdı... Hepimize geçmiş olsun

1740
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş'a genç yıldız
« : 16 Haziran 2007, 14:08:29 »
Ertuğrul Sağlam Beşiktaş'ın geçn yıldızı 16 yaşındaki Batuhan Karadeniz'i A takıma çağırdı.

Helguera ve Makelele gibi büyük yıldızlardan olumlu yanıt alamayan Beşiktaş, genç takımdan forvet Batuhan Karadeniz'i A takıma dahil etti. 1.90 boyundaki golcü oyuncu, 46 numara ayakkabı giyiyor.

Yeni sezonda Ertuğrul Sağlam yönetiminde şampiyon olmayı hedefleyen Beşiktaş, Ivan Helguera-Claude Makelele derken, genç takımdan Batuhan Karadeniz'i transfer etti. Bir ara İngiltere'nin Manchester City takımının da transfer listesinde bulunan 16 yaşındaki Batuhan'ın, Sağlam tarafından hazırlık kampının kadrosuna dahil edildiği öğrenildi.

"Türk futbolunun yeni Hakan Şükür'ü" olarak nitelendirilen 1.90 boyundaki Batuhan, 46 numara ayakkabı giyiyor. U-16 Milli Takımı'nda oynadığı 6 maçta 8 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Batuhan, 26 Haziran'da Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde işbaşı yapacak.

Ertuğrul Sağlam, genç Batuhan için, "Bizim misyonumuzda gençlerin A takıma kazandırılması da var. Batuhan da bu planımızın bir parçası olacak.