İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - FabregaS

1561
FENERBAHCE / Alex'e tele idman
« : 11 Temmuz 2007, 14:38:02 »
Sakatlığı nedeniyle Brezilya'ya giden Alex'e telefondan idman talimatı veriliyor.

KASIĞINDAKİ sakatlığı nedeniyle ülkesine giden Alex’e telefonda idman yaptırılıyor. Arthur Zico özel izin verdiği oyuncusunu sık sık arayarak durumunu öğreniyor. Sağlık ekibinden Michael de iğne tedavisi olan Alex’i yakın takibe aldı. Öte yandan kasık bölgesinde çift taraflı Osteitis Pubis olan Alex’in ülkesine gitmesi ise eleştiriliyor.

1562
FENERBAHCE / İdmanda Deivid şov
« : 11 Temmuz 2007, 14:37:26 »
Fenerbahçeli Deivid, takımın dünkü idmanında şov yaptı.

SEZON hazırlıklarını Tatzmannsdorf’da yapan F.Bahçe’nin dünkü antrenmanında kondisyon çalışmasının artından taktik ağırlıklı çift kale oynadı. Günün en etkili ismi Ali Bilgin ile Deivid de Souza’ydı. Bilgin şık hareketleriyle dikkati çekerken, Deivid attığı güzel gollerle alkışlandı. Antrenmanın son bölümü yağmur altında yapıldı.

1563
FENERBAHCE / Ali Bilgin'den Tuncay tepkisi
« : 11 Temmuz 2007, 14:36:54 »
Fenerbahçeli Ali Bilgin, Tuncay'la kıyaslanmak istemediğini söyledi.
Sarı-lacivertli ekibin yeni transferi Ali Bilgin, Tuncay'la kıyaslanmak istemediğini belirtti. Tuncay'ın Fenerbahçe'ye yaptığı katkıların ortada olduğunu söyleyen genç futbolcu, "Kıyaslanmamız doğru olmaz. Ben kendi futbolumla anılmak istiyorum" dedi.

Zorlu bir tempoda çalışmaların sürdüğünü kaydeden Ali Bilgin arkadaşlık ortamına alışmakta zorluk çekmediğini ve çok iyi karşılandığını söyledi. Fenerbahçe'ye yedek kalmak için gelmediğini de belirten genç futbolcu, "Çalışırsam formayı alırım"
açıklamasını yaptı.

Geçen sene Antalyaspor'da özellikle sağ kanatta oynadığını belirten Ali Bilgin, "Zico bana nerede görev verirse orada futbol oynarım" ifadesini kullandı.
Zico için, "Geleli yedi gün oldu. Şimdilik birşey söylemek zor. Ama ileriki günlerde daha iyi olacak. İdmanlarda belli. İyi hoca" yorumunda bulunan genç yıldız, milli takımda oynamak istediğini, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda çıkacağı ilk maçı da iple çektiğini belirtti.

1564
FENERBAHCE / Appiah kampta
« : 11 Temmuz 2007, 14:35:09 »


Sakatlığı nedeniyle takımla çalışamayan Appiah, dün kampa katıldı.

Sakatlığı nedeniyle takım çalışmalarına katılamayan Fenerbahçe'nin Ganalı yıldızı Stephen Appiah dün kampa katıldı. Teknik Direktör Zico'dan bir gün izin alan ve İtalya'ya giden tecrübeli oyuncuya özel bir program uygulanacak. Bu arada dün yapılan antrenmana ise sakatlıkları bulunan Kerim ile Tümer çıkmadı. İki futbolcu havuzda çalıştılar.

1565
FENERBAHCE / Fenerbahçe'den kulüplere red
« : 11 Temmuz 2007, 14:30:53 »
Avusturya'da kamp yapan Fenerbahçe, büyük kulüplerin hazırlık maçı tekliflerini geri çevirdi.

Avusturya'da hazırlık kampında bulunan Fenerbahçe, Liverpool ile Olympiakos'un özel karşılaşma isteklerini geri çevirdi. İki kulübün istediği tarihleri uygun görmeyen sarı - lacivertliler, kendileri gibi aynı bölgeye gelecek olan Real Madrid'in oynama isteğine ise olumlu yanıt verdi. Ancak iki kulübün kamp tarihleri çakışmadığından bu maç da iptal edildi.

1566
FENERBAHCE / Fenerbahçe'de neler oluyor ?
« : 11 Temmuz 2007, 14:16:50 »
Sakatlığı muammaya dönen Fenerbahçeli Alex'in son durumu ne ?

Fenerbahçe’de herkes Alex’i konuşuyor. Brezilyalı sakat mı, değil mi? Sorunu yoksa, İstanbul’a geldikten 3-4 gün sonra neden hazırlık kampı öncesi bireysel doktoru Eurico ile tedavi için ülkesine gitti.

Alex’in kasık sorunu geçen yıldan biliniyordu. Çünkü yıldız oyuncu, neredeyse sezonun tamamını sakat olarak tamamlamış, çektiği ağrılar yüzünden verimi bir hayli düşmüştü. Eğer bir operasyon gerekiyorsa sezon bittikten sonra niçin yapılmadı? 1.5 aylık tatil süresince Alex, ameliyatı neden düşünmedi? Acaba ailesiyle tatil yapmak onun için, sakatlığından çok daha mı önemliydi?

Fenerbahçe yönetimi de bu konuda Alex’i uyarabilirdi, ancak onlar da atladı. Yaptığı yeni sözleşmeye göre Alex, Fenerbahçe’den yılda 3 milyon Euro alacak.

Maliyeti bu kadar yüksek bir futbolcu, bu dönem hazırlık kampında yok. Hazırlık aşamasını geçirmeyen bir futbolcunun sezon içinde sürekli sorun yaşadığı yadsınamaz bir gerçek. Sarı-Lacivertli camia artık Avrupa’da kesin başarı istiyor. Antrenman eksiği bulunan Alex’in, Fenerbahçe’ye katkısı ne boyutlarda olur bilinemez. Yılda 3 milyon Euro kazanan bir futbolcunun takımı için daha sorumlu olması gerekmez mi? Yabancı santrfor heyecanının yanısıra Alex’in oynayıp, oynamayacağı da gündemde.

Hatta camiada “Sakatsa keşke yeni sözleşme yapılmasaydı'' diyenler bile var. Görünen o ki, Alex, bu sezon yönetimin ve taraftarın kamburu olacak. Çünkü, tatil boyunca tedavi gördüğünü raporlarıyla kamuoyuna duyuran Alex’in 1.5 aylık süreçte düzelmemesi, sakatlık probleminin ciddi olduğunun göstergesidir. Öyle ya, sakatlığı ciddi değilse, 1.5 aylık tedaviyle iyileşmesi, ciddiyse doktorları dinleyip, bıçak altına yatması gerekirdi.

1567
BEŞİKTAŞ / Ali Eren'den Lucescu'ya şok sözler
« : 11 Temmuz 2007, 14:14:24 »
Erzurumspor'da oynayan Ali Eren, Lucescu dönemindeki Beşiktaş'ı anlattı.



BEŞİKTAŞ'ın eski milli futbolcusu Erzurumsporlu Ali Eren Beşerler, siyah beyazlı takımdan o dönem takımın başında olan Mircea Lucescu yüzünden ayrılmak zorunda kaldığı söyledi.

Erzurumspor'un 2 yıllığına renklerine bağladığı Ali Eren, Beşiktaş'ta çok güzel günler geçirdiğini, kulübün 100'üncü yılı olan 2003'te de şampiyonluk yaşadığını hatırlattı. Siyah beyazlı takıma 1996 yılında transfer olduğunu belirten Ali Eren, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“2003-2004 sezonuydu. Eşim, 1 hafta içinde 2 ameliyat geçirmişti. Trabzonspor deplasmanından önceki günlerde eşimin durumu kritikti. Günlerce hastanelerde kaldık. Bu nedenle Trabzonspor maçına gidemeyeceğimi de Lucescu'ya izah ettim ama beni anlamadı. Bu olaydan sonra oynamaya devam ettim. Ancak konu hiç unutulmamış. Sezon sonuna kadar yansıdı. Takımda o kadar problem varken, Lucescu beni problem etmeye devam etti. Hal böyle olunca, ben de ayrılmak zorunda kaldım.“ Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Çaykur Rizespor, Kocaelispor, Akçaabat Sebatspor, Altay ve Sivasspor'da oynayan Ali Eren, mavi beyazlı formayı giyeceği için mutlu olduğunu belirtti, “Şampiyonluk yaşamak istiyorum“ diye konuştu.

1568
BEŞİKTAŞ / 'Kayseri serveti tepti'
« : 11 Temmuz 2007, 14:11:47 »
Demirören, Gökhan ve Mehmet için Kayseri'ye 5 milyon euro ve 3 futbolcu teklif ettiklerini söyledi.

Demirören, “Gökhan ve Mehmet için 5 milyon euro ve 3 futbolcu teklif ettik. Ama Kayseri kabul etmedi” dedi.

Gökhan ve Mehmet''i çok istedik

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören Avusturya kampında basın mensuplarına verdiği yemekli sohbet toplantısında “Gökhan ve Mehmet 'i çok istedik. 5 milyon euro artı 3 futbolcu teklif ettik ancak Kayserispor vermedi. Porto gözümüzün önünde Gökhan'a 5 milyon euro verdi onlar da satmadılar” dedi.

1569
BEŞİKTAŞ / Delgado söz verdi
« : 11 Temmuz 2007, 14:10:55 »
Beklentileri karşılayamadığını söyleyen Arjantinli, gelecek sezon için söz verdi.

Kara Kartal’ın Arjantinli yıldızı, “Beklentileri karşılayamadım, biliyorum... Ancak size yeni sezonda başarı sözü veriyorum” dedi.

Yeni sezonda Beşiktaş’ın en büyük kozlarından biri olan Matias Delgado, yeni sezonu değerlendirdi. Yıldız oyuncu, “Aramıza yeni katılan isimler var. Ben Basel’deki ilk sezonumda 6 ay çok kötü oynamıştım. Beşiktaş’ta bu dönem daha uzun oldu. Futbol yaşantımda yaşamadığım sıkıntıları, Türkiye’de bir sezonda yaşadım. Bu sezon gerçek mevkiimde oynayıp, kendimi kanıtlayacağım. Ancak unutulmasın ki; ne ben, ne de bir başka oyuncu tek başına bir hiçtir. Futbol bir takım oyunudur ve biz bu sezon takım halinde iyi oynayacağız, şampiyonluğa ulaşacağız. Taraftarlar çok farklı bir Delgado ve çok farklı bir Beşiktaş izleyecekler” yorumunda bulundu.

Matias’a yakın markaj

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Matias Delgado’nun sıkı bir taraftarı var! Delgado’nun yakın arkadaşı ve aynı zamanda mesleği de gazetecilik olan Arjantinli, antrenmanlarda Tangocu’yu bir an olsun yalnız bırakmıyor. Siyah-Beyazlılar’ın Avusturya’daki kampını da takip eden Arjantinli gazeteci yoğun yağış altında geçen idmanlara rağmen, Matias’a desteğini esirgemiyor. Ayrıca 4 gündür bu ülkede kampta bulunan Kara Kartallar’a gurbetçi vatandaşlarımızın da yoğun ilgisi gözlendi.

1570
BEŞİKTAŞ / Demirören tarih verdi
« : 11 Temmuz 2007, 14:09:13 »
Demirören, Ertuğrul Sağlam zirvesinin ardından transferlerin 24 Temmuz'a kadar biteceğini söyledi.

Başkan Demirören, Avusturya kampında Ertuğrul Sağlam ve Celal Kolot'la yaklaşık 3 saatlik bir görüşme yaptı. Kolot, 6. yabancı hakkını stoperden yana kullanacaklarını, UEFA’ya liste verecekleri 24 Temmuz’a kadar işi bitireceklerini söyledi

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, takımın Avusturya kampında basın mensuplarıyla sohbet havasında geçen bir yemek yerken, önemli açıklamalarda bulundu. Kadrolarında 5 yabancı oyuncu bulunduğunu hatırlatan Kolot, 6. kontenjanı stoperden yana kullanacaklarını söyleyerek; “Bobo ve Nobre sakatlanırsa, yerlerine İbrahim Akın ve Burak var. Santrfor almak istemiyoruz. Defans oyuncusu almayı daha uygun buluyoruz” dedi.

İBRAHİM AKIN’DAN ÜMİTLİ

Şartları uygun gördükleri taktirde +1 için genç ve yetenekli bir futbolcu almayı düşündüklerini de vurgulayan Kolot, “Transferi 24 Temmuz’a kadar bitirmek istiyoruz. Çünkü o tarihte kadromuzu UEFA’ya bildireceğiz” şeklinde konuştu. Kolot, bu sezon İbrahim Akın’dan ümitli olduğunu, Tello transferinde erken davrandıklarını, F..Bahçe’nin ise Tuncay’ı çok arayacağını söyledi. Rüştü’nün ise doğru transfer olduğunu sözlerine ekledi.

1571
BEŞİKTAŞ / Üzülmez: 'Ben Beşiktaş'ı terk etmem'
« : 11 Temmuz 2007, 14:08:09 »


Sergen'in ardından gideceği konuşulan İbrahim Üzülmez, transfer dedikodularına son noktayı koydu.

Beşiktaş kafilesinin en neşeli isimlerinden biri olan Kaptan İbrahim Üzülmez ile gazeteciler arasında diyaloglar kampa farklı bir hava katıyor. Gazeteciler, kaptana, "Sergen, Eskişehirspor ile anlaştı. Sırada sen varmışsın" diye takıldı. Siyah - beyazlı oyuncu ise bu şakalara, "Ben Beşiktaş'ı çok seviyorum. Bu kulübü terk etmem" diye yanıt verdi.

1572
BEŞİKTAŞ / Kartal buz gibi
« : 11 Temmuz 2007, 14:03:21 »


Beşiktaş'ın kamp alanında havanın soğuk olması, futbolculara zor anlar yaşattı.

Seefeld bölgesinin, Alp Dağları'na yakın bir yerde bulunması nedeniyle havanın soğuk olması siyah - beyazlı kafileye adeta kış havası yaşatıyor. Kampın ilk gününden beri neredeyse sürekli yağış altında olan bölgedeki dağların zirvelerine önceki gün kar yağması, "İstanbul yanıyor, biz donuyoruz" esprilerine neden oldu.