İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - FabregaS

1525
GALATASARAY / Feldkamp'ın mutluluğu
« : 13 Temmuz 2007, 15:25:07 »
Galatasaray'ın Hocası Feldkamp, ikinci hazırlık maçından da galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşıyor.

Teknik Direktör Feldkamp, ikinci hazırlık maçından da galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşıyor. Karşılaşmadan sonra bir açıklama yapan tecrübeli çalıştırıcı, “Topla yaptığımız kondisyon çalışmalarının karşılığını gördük. Benim için önemli olan, topla beraber çabuk olabilmek ve çok koşmak. Oyuncularımın hepsinden çok memnunum” diye konuştu. Bir gazetecinin “ilk 11’i oynaya oynaya mı belirleyeceksiniz?” sorusu üzerine Alman teknik adam, “Zaten ilk onbiri oynattım” şeklinde karşılık verdi.

1526
GALATASARAY / Lincoln'e övgüler
« : 13 Temmuz 2007, 15:24:12 »
Galatasaray'ın yeni transferi Lincoln'e övgüler devam ediyor.

Almanya’nın güçlü takımlarından Borussia Dortmund’da forma giyen orta saha oyuncusu Leonardo de Deus “Dede”, Schalke’nin Lincoln’ü satarak kalbini kaybettiğini söyledi.

Bild gazetesine konuşan Dede, Lincoln’ün çok kaliteli bir oyuncu olduğunu vurgulayarak, “Schalke, Lincoln ile birlikte kalbini de kaybetti” şeklinde konuştu.

O ÇOK FARKLI BİRİ

Kendisinin oynadığı mevki ve futbol becerisi bakımından Lincoln’e benzetilmesi üzerine ise Brezilyalı futbolcu, “Oynadığımız yerler aynı olabilir fakat Lincoln yine de farklı ve özellikleri olan biri. Ayrıca Lincoln giderken Schalke’nin kalbini de kırdı. Schalke, bu durumda kaybeden taraf oldu” dedi.

1527
GALATASARAY / Galatasaray'da kaleci sıkıntısı
« : 13 Temmuz 2007, 15:22:57 »
Galatasaray'ın file bekçisi Aykut'un sakatlanması teknik heyeti endişelendirdi.

Galatasaray’ın bu sezon kaleyi teslim etmeye hazırlandığı Aykut’un daha ilk hazırlık maçında sakatlanması askıya alınan yeni kaleci arayışlarını yeniden gündeme getirdi.

Yabancı kontenjanını kalede kullanmamak için Aykut- Orkun ikilisi ile devam etmek isteyen Sarı-Kırmızılı yönetim, bu nedenle Almanya kampı dönüşü teknik direktör Kalli’nin vereceği raporu bekliyor.

Aykut’un müzmin sakatlığının bulunduğunu belirtenler ise Galatasaray’ın Aykut-Orkun ikilisi ile yola devam etmesini riskli buluyor.

1528
GALATASARAY / Lincoln neden oynamadı ?
« : 13 Temmuz 2007, 15:21:58 »
Sakat olduğu iddiaları gündeme gelen Lincoln, dün gece neden oynamadı ?

Florya’da yapılan son idmanlara yorgunluk nedeniyle çıkarılmayan ve İsviçre’deki maçlarda oynatılmayan Lincoln bilmecesi devam ediyor. Bern Stadı’nın çimlerinin suni olması ve Hakan’ın da bu sahada sakatlanmasından sonra Feldkamp’ın, dizinde ve baldırında sorunlar olan bu oyuncuyu riske atmamak için burada oynatmak istemediği öğrenildi. Ancak antrenmanlarda gayet iyi oyan Brezilyalı’nın, maçlarda forma giymemesi üzerine, kulübün yayıncı kuruluş ile problemler yaşadığı gelen haberler arasında. Bu arada İsviçre’de Jung Frdu dağında çığ düşmesi sonucu ölen 8 kişi anısına maç öncesi saygı duruşu yapıldı. Cim Bom bugün İsviçre’den ayrılıp Almanya’ya geçecek. Öte yandan Anderleth maçında sakatlanan Hakan Şükür’de ödem oluştuğu 3 hafta takımla çalışamayacağı bildirildi. Kral, Kalli’nin isteğiyle kampta kalmaya devam edecek.

1529
GALATASARAY / Kalli forvet istedi
« : 13 Temmuz 2007, 15:21:16 »
Galatasaray'ın Hocası Feldkamp, yönetimden forvet istedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, forvet isteğini yönetime bir kez daha iletti. Hakan Şükür'ün Anderlecht maçında sakatlanması üzerine forvet transferinin bir an önce gerçekleştirilmesini isteyen Alman teknik adam, "Hakan Şükür sakatlandı ve belki de ligin ilk haftasına yetişemeyecek. Başkan Özhan Canaydın ile görüştüm. Kendisiyle birlikte yaptığımız fikir alışverişinde acilen bir forvet alınmasına karar verdik. Bu işi bir an önce çözmek niyetindeyiz" ifadesini kullandı. Feldkamp'ın listesindeki ilk ismin Kevin Kuranyi olduğu biliniyor. Fakat Schalke Başkanı Josef Schnusenberg, kendisiyle medyada büyük bir tartışma yaşayan ve "Artık ikincilikten sıkıldım" yönünde bir açıklama yaparak ayrılmak istediğini belirten Kuranyi için tam 27 milyon euro bonservis bedeli belirledi.

LİSTEDE BAŞKALARI DA VAR

Her ne kadar Alman Milli Takımı'nda da görev yapan 25 yaşındaki forvet, Schalke'den arkadaşı Lincoln ile görüşerek Galatasaray hakkında bilgi toplasa da, 27 milyon euroluk bonservis bedeli Kuranyi'nin Florya'ya gelmesini imkansızlaştırıyor. Bu nedenle Galatasaray yönetimi, Feldkamp'ın talebi doğrultusunda forvet için alternatifler üretiyor.

1530
GALATASARAY / Formalarda damping !
« : 13 Temmuz 2007, 15:20:07 »
Galatasaray'ın 2006-2007 sezonu formalarında indirimli satışlar başladı. 4 farklı modelin uzun ve kısa kollu varyasyonlarıyla hazırlanan orijinal 2006-2007 sezonu formalarının, Galatasaray Store'larda satışa sunulduğu bildirildi. Daha önce forma ve baskı ücreti ile birlikte 87 YTL ve 82 YTL'den satılan formaların artık forma ve baskı ücreti dahil 62 YTL'ye satılacak.

1531
FENERBAHCE / Gerçeği Fenerbahçe açıkladı !
« : 13 Temmuz 2007, 15:18:59 »
Fenerbahçe, Appiah konusundaki spekülasyonlara son noktayı koydu

Stephan Appiah ile ilgili olarak son günlerde özellikle Alman Medyası kaynaklı birçok değişik haberler çıkması nedeni ile Fenerbahçe Kulübü bu konuda bir açıklama yapma gereği duydu. Kulüp, internet sitesinden yaptığı açıklamada Alman basınına konu olan haberler ilgili olarak yaşanan gelişmeler şöyle özetledi:

"Shalke 04 kulübünden Andreas Müller, oyuncumuz Stephan Appiah ile ilgili olarak kulübümüze telefonla başvurmuş ve görüşme talebini iletmiştir. Kulübümüzün kurumsal yapısı gereği bu tür başvuruların sözlü olarak değil yazılı olarak yapılması gerektiği ve bu nedenle söz konusu talebin kulübümüze yazılı olarak iletilmesi kendilerinden istenmiştir. Bunun üzerine Shalke04 yönetimi kulübümüze yazılı olarak başvurmuş ve oyuncumuz Stephan Appiah'ı transfer etmek istediklerini ve bonservis bedeli olarak 4 (dört)milyon euro önerdiklerini bildirmişlerdir. Shalke04'ün bu yazılı teklifine karşı, verilen resmi yanıtta kulübümüz Schalke04'ün oyuncularından Kevin Kuranyi ve Halil Altıntop ile ilgilendiğini ve transfer etme isteğini yazılı olarak iletmiştir. Kulübümüzün bu cevabının ardından Schalke04 yönetiminden Andreas Müller, Kevin Kuranyi'yi satmayı düşünmediklerini ancak kontratında yer alan maddeye göre 27 (yirmi yedi)milyon euro bedelle serbest kalacağını belirtmiştir.

Gelinen son noktada kulübümüz Schalke04'e verdiği yanıtta Fenerbahçe ile 2010 yılına kadar sözleşmesi olan Stephan Appiah'ında Kevin Kuranyi kadar değerli bir oyuncu olduğunu kendilerine net bir şekilde belirtmiş ve K.Kuranyi'nin transferi için herhangi bir bedel teklif etmemiştir.

Bunların dışında yine basında yer alan bazı haberlerde oyuncumuz Stephen Appiah'ın İngiliz West Ham kulübü tarafından da istendiği iddia edilmektedir. Söz konusu haber kesinlikle doğru değildir. Bu kulüpten bizlere ulaşmış hiçbir talep yoktur."


1532
FENERBAHCE / Gökhan transferi UEFA'da
« : 13 Temmuz 2007, 14:52:51 »
Gökhan Gönül'ün Fener'e imza atması UEFA'nın sitesinde de yer aldı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Gökhan Gönül, UEFA'nın resmi internet sitesine konu oldu. Genç oyuncunun sözlerinin yer aldığı haberde, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi maçlarının yakında başlayacağı da kaydedildi.

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'den transfer ettiği genç oyuncu Gökhan Gönül, UEFA'nın resmi internet sitesi olan uefa.com'a haber oldu.

Uefa'nın resmi sitesinde yer alan haberde, 22 yaşındaki genç oyuncunun Fenerbahçe ile 4 yıllığına anlaşmaya vardığı ziyaretçilere duyuruldu.

Gökhan Gönül'ün geçen sezon 26 maçta 4 gol attığı ifade edilen haberde, genç oyuncunun şu sözlerine yer verildi:
"Tarihinde birçok kupa kazanma başarısı gösteren bir kulübe geldim. Bana verilen güvene en iyi şekilde layık olmaya çalışacağım."

Fenerbahçe'nin Gökhan Gönül ile birlikte geçtiğimiz hafta da Kayserispor'dan bir diğer genç oyuncu İlhan Parlak'ı transfer ettiğine de vurgu yapan UEFA editörleri, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi maçlarının önümüzdeki ay başlayacağını da duyurdu..

1533
FENERBAHCE / Yeni bir tartışma !
« : 13 Temmuz 2007, 14:52:17 »
Fenerbahçeli Yönetici Ali Koç, Federasyon'a göndermede bulundu.

Fenerbahçe'nin Asbaşkanı Ali Koç, gündemle ilgili çok çarpıcı ifadeler kullandı, eleştiri oklarını art arda yolladı.

'Geçen seneden daha çok problem olacağını düşünüyorum. Transfer önemli bir yatırımdır ve biz 1 ay kaybettik'.

Gündem belirleyecek

Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, son günlerdeki gelişmeler hakkında yine gündem belirleyecek açıklamalar yaptı... FBTV’ye konuşan Sarı-Lacivertli yönetici, gelinen noktadan duyduğu rahatsızlıkları dile getirirken, üstü kapalı olarak yine Futbol Federasyonu’nu eleştirdi. Kendilerini geçen sezona oranla daha sıkıntılı bir dönemin beklediğine değinen Ali Koç, problemlerin katlanarak artacağını, futbol sektörünü yönetenlerin yaşananlardan ders almadığını söyledi.

'Keyfi davranıyorlar’

Transferde yaşanan gecikmelerle ilgili olarak federasyona göndermelerde bulunan Fenerbahçe’nin asbaşkanı, konuyu örneklerle masaya yatırdı. Koç, “Bir şirket yönetimi gibi düşünürsek futbolda da yatırım transferdir. Transferi yapmak için 2 ay gibi bir dönemimiz var. Birileri keyiflerinin istediği gibi davranıyor. Yatırımlarımıza nasıl bir yön verebileceğimizi belirlememiz için bir ayımız geçti. Kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Ali Koç, takımla ilgili beklentilerini ise şöyle sıraladı:

‘Daha iyi hazırlanmalıyız’

“Geçen sene transferlerin ve hocanın hazır olmaması nedeniyle bilindiği gibi biraz sıkıntı yaşadık. Bizim için şimdilik rahat bir dönem. Ancak birkaç haftaya kadar yine stres başlayacak. Bu dönemin daha başarılı ve verimli geçmesi için daha iyi bir seviyede hazırlanmamız gerekiyor. Umarım sağlıklı, güzel bir kamp dönemi geçiririz. Ufak tefek sıkıntılarımız elbette ki var, ama bunlar olağan durumlardır. Yine Fenerbahçe camiası olarak güzel bir sezon olacağı kanaatindeyim. Hayırlısı olsun.”

1534
FENERBAHCE / Appiah ikili oynuyor
« : 13 Temmuz 2007, 14:51:13 »
Fenerbahçeli Appiah, yerli basına 'kalacağım' derken, yabancı basına 'gitmek istiyorum' diyerek kızdırdı.

Stephen Appiah'ın Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı hala muamma. Sarı-Lacivertliler'le 1 yıllık daha sözleşmesi olan Ganalı futbolcu, Türkiye'de yaptığı açıklamalarda kalacağını belirtip, taraftara mavi boncuk dağıtıyor ancak, yabancı basına verdiği demeçlerde, çocuklarının eğitimini gerekçe göstererek gitmek istediğini söylüyor.

İKİ TALİBİ VAR

Bundesliga'dan Schalke 04, İngiltere'den de West Ham'ın tekliflerinde ısrarcı olması F.Bahçe yönetimini de harekete getirdi. Ganalı futbolcunun sakatlığı nedeniyle halen takımdan ayrı çalışmasını da göz önünde tutan Sarı-Lacivertli yönetim, Appiah'ı satmaya sıcak bakıyor. Böylece yabancı kontenjanında bir boşluk olacak ve forvete yıldız bir isim alınabilecek.

1535
FENERBAHCE / 'Carlos’tan çok şey öğrenirim'
« : 13 Temmuz 2007, 14:50:15 »
Tecrübeli oyuncu Tümer Metin, Roberto Carlos'tan çok şey öğreneceğini söyledi.

Fenerbahçe’nin tecrübeli futbolcusu Tümer Metin, Roberto Carlos’un transferinin bütün takım için çok iyi olduğunu söyledi. Tümer, “Ondan öğreneceğimiz çok şey var. Bilgisinden ve deneyiminden çok şey öğreneceğim. Onunla aynı takımda oynamak, aynı atmosferin içinde yer almak, bir futbolcu için yaşayabileceği en güzel deneyimlerden biri” diye konuştu. Tecrübeli futbolcu, 100. yıldaki şampiyonluğun ardından futbolcuların bu sene daha keyifli olduğunu da sözlerine ekledi.

1536
FENERBAHCE / Fener'de kene paniği
« : 13 Temmuz 2007, 14:49:33 »
Fenerbahçe'nin idman sahasının tarlalarla çevrili olması doktorları endişelendirdi.

Fenerbahçe, Avusturya kampında sabahları otelin bir kilometre uzağındaki sahada kondisyon çalışması yapıyor. Sarı-Lacivertli futbolcular, etrafı buğday ve mısır tarlaları ile çevrili sahada çalışırken saha kenarında bir anda “Burada kene var” lafları dolaşmaya başladı. Bunun üzerine kulüp doktoru Pierre Arzuman tarlada araştırma yaptı. Arzuman kene olması endişesi üzerine hemen eczaneye giderek koruyucu ilaçlar aldı. Herhangi bir kene ısırma vakasında gerekli müdahale hemen yapılacak.