İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - haaruun

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
37
BEŞİKTAŞ / Nobre Ameliyat Oldu
« : 21 Haziran 2007, 13:27:34 »
Nobre Ameliyat Oldu
16.06.2007 22:24

Yıldız futbolcumuz Mert Nobre, Brezilya'da sağ diz dış menisküsünden ameliyat oldu. 
Kulüp Doktorumuz Ayhan Optur, Mert Nobre'nin tedavisinin yaklaşık 1 ay süreceğini ve sezon başı idmanlarında takımla birlikte çalışmalara başlayacağını söyledi.

38
BEŞİKTAŞ / Rüştü Reçber’den Açıklama
« : 21 Haziran 2007, 13:26:45 »
Rüştü Reçber’den Açıklama
19.06.2007 12:37

Kalecimiz Rüştü Reçber, bugün Sabah Gazetesi’nde yer alan, “Fenerbahçeli Kalacağım” başlıklı haberi yalanladı. Rüştü Reçber’in açıklaması: 
“Beşiktaş’a transfer olduğum günden itibaren hiçbir medya kuruluşu ile röportaj yapmadığım halde, bugün Sabah Gazetesi’nde ismim kullanılarak, asla söylemediğim ifadelere yer verilmiştir.

Fenerbahçeli bir yazarın imzası ile yayınlanan bu hayali röportajın, beni ve Beşiktaş’ı yıpratma amacı taşıdığına inanıyorum. O gazetecinin, Beşiktaş’a imzayı attığım ilk günden itibaren yıpratma çabası içinde olmasını da maksatlı buluyorum.

Milli Takımımız’ın kalecisi olarak Türk Sporu’nda örnek ve etik davranmaya her zaman önem verdiğimi, profesyonelliğin gereği olarak formasını giydiğim takımın ruhuyla hareket eden bir oyuncu olduğumu, Beşiktaş’a transferim gerçekleştiği andan itibaren Beşiktaş ruhuna ve Beşiktaşlı duruşuna uygun olarak davrandığımı tüm kamuoyunun bilmesini isterim.

Beni ve Beşiktaş’ı yıpratmaya çalışanları kınıyor, Beşiktaş Camiası’ndan ve taraftarından bu tarz asılsız haberleri ciddiye almamalarını rica ediyorum.

Kalesini koruyacağım takımımdaki arkadaşlarım ile birlikte, Beşiktaş’ı büyük başarılara taşıyacağımıza inanıyorum.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım,”

Rüştü Reçber
 

39
BEŞİKTAŞ / Kulübümüz’den Açıklama
« : 21 Haziran 2007, 13:26:12 »
Kulübümüz’den Açıklama
19.06.2007 15:50

Bir süredir bazı basın-yayın organlarında yer alan, Kulübümüz'ün Real Madrid'li futbolcu Ivan Helguera'yı transfer etmek istediği şeklindeki haberler tamamen asılsızdır. 
Kulübümüz, Helguera ile hiçbir şekilde ilgilenmediği gibi bu oyuncunun transferine yönelik bir girişimde de bulunmamıştır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

BEŞİKTAŞ JK
 

40
“Nokta Transferler Yapıyoruz”
19.06.2007 16:59

Teknik Direktörümüz Sayın Ertuğrul Sağlam, BJK TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Transfer çalışmalarına değinerek, doğru yerlere doğru isimler aldıklarını belirten Sayın Sağlam, “Rüştü ve Mehmet Yozgatlı’nın transferleri için Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz’e teşekkür ediyorum” dedi. 
Futbol Takımımız’ı geçtiğimiz sezon takip ettiğini belirterek sözlerine başlayan Teknik Direktörümüz, “Çeşitli olumsuzluklara rağmen, genel anlamda sezonu değerlendirirsek, kazanılan bir Türkiye Kupası ve ligdeki ikincilik neticesinde de Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkımız var. Ben öncelikle geçtiğimiz sezonki teknik ekibimize ve kadromuzdaki bütün arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Takımımız’ı tanımasına karşın göreve gelir gelmez kadromuzu yakından inceleyerek gerekli analizleri yaptıklarını ve eksik mevkileri belirlediklerini ifade eden Sayın Sağlam, “Bu eksik mevkilerimizle ilgili çalışmalarımıza hemen başladık. İlk olarak Sporting Lisbon takımında forma giyen Tello alındı. Ben göreve başladığım sırada Tello’nun transferinde belirli bir aşamaya gelinmişti. Ben de kendisinin 4-5 karşılaşmasını izleyerek, bize katkı sağlayacak bir oyuncu olduğunu belirttim ve transferine onay verdim” şeklinde konuştu.

“Milli Takım formasını giyen Hakan Arıkan da eksik mevkilerimizden biri olan kaleye yaptığımız isabetli bir transfer oldu” diye konuşmasını sürdüren Sayın Ertuğrul Sağlam, “Daha sonraki süreçte önümüze bir Runje problemi çıkınca, biz de kaleci pozisyonunda yeni alternatiflere yöneldik. Kendisinin Türkiye’de futbol oynamak istemediğini bize belirtmesi neticesinde, biz de futbolcunun istemediği ortamda katkı sağlayamayacağını bildiğimiz için kendisi ile yollarımızı ayırdık ve Rüştü ile anlaştık. Bu transfer bizim açımızdan yabancı kontenjanımızı boşaltmak açısından da çok faydalı oldu. Şu an itibariyle kadromuzu iki Milli kaleciyle güçlendirmiş oluyoruz. Rüştü, tecrübesi, kişiliği ve karakteri itibariyle takım arkadaşlarına katkı sağlayıp, örnek olabilecek bir insan. Ben, hem Rüştü hem de Mehmet Yozgatlı transferleri nedeniyle Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören’e ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz’e teşekkür ediyorum. Bu transferleri geçtiğimiz sezondan kalan eksiklikleri gidermek açısından yapılmış; yerinde ve tabiri caiz ise nokta transferler olarak değerlendirebiliriz. Bundan sonraki dönemde de transfer çalışmalarımız büyük bir özen ve titizlikle devam edecek” dedi. 

Taraftarımızı sadece ismi ile değil, takıma yapacağı katkıyla ve önümüzdeki sene bizi ulaşmak istediğimiz hedeflere taşıyabilecek kapasitesi ile mutlu edecek iki kaliteli ismi daha kadromuza katmanın çalışmalarını sürdürdüklerini açıklayan Sayın Sağlam, “Herkes şundan emin olsun ki biz bu sene çok transfer yapmadan, doğru yerlere doğru isimleri alarak, hem Kulübümüz’ün bütçesini fazla zorlamadan hem de eksik olan bölgelerimize transferler yaparak Takımımız’a katkı sağlamak niyetindeyiz. Şu aşamada yurtiçinden transfer düşünmüyoruz. Hedefimiz bir çok kulvarda mücadele edeceğimiz yeni sezonda alternatifli bir kadro oluşturmak. Çalışmalarımız da bu yönde devam ediyor. Bu güne kadar yapılan transferler de bu hedef doğrultusunda yapılmış çok önemli transferlerdir” ifadelerini kullandı.

Mevcut kadromuzdaki futbolcularımız ve yeni transferlerimiz ile birlikte altyapılarımızda bulunan genç oyuncularımızı ve geçen yıl kiralık olarak farklı takımlarda forma giyen ve gelişme kaydeden oyuncularımızı Pazartesi günü başlayacak olan ilk kamp döneminde görüp, değerlendireceklerini söyleyen Teknik Direktörümüz, “Biz misyonumuz gereği, yarışırken üretmek, üretirken de geleceğe yatırım yapan anlayışımız ile genç kardeşlerimizden de kadromuza mutlaka oyuncu katmak istiyoruz. Sezon içerisinde de bu oyunculara yavaş yavaş forma şansı verip, hem Beşiktaşımız’a katkıda bulunmalarını sağlamak hem de Türk futboluna yeni oyuncular yetiştirmek arzusundayız” dedi.

Sayın Ertuğrul Sağlam sözlerine şöyle devam etti:

“Altyapı ile ilgili olarak hedefimiz, geçmiş dönemlerde Türk futboluna çok sayıda oyuncu hediye eden öz kaynaklarımızı zirveye çıkarmak ve buradan, Beşiktaşımız vasıtasıyla Türk futboluna oyuncu kazandırmak. Ben bu kaynağın altyapımızda olduğuna inanıyorum. Sadece biraz ilgi ve alakanın yanısıra, yeri gelince gerekli şans da verilirse ben buradan çok büyük faydalar sağlayabileceğimize inanıyorum.”

Sayın Sağlam, sezonun ilk kupası olması nedeniyle Süper Kupa’nın çok anlamlı olduğuna da değinirken, “Umarım geçen sezon olduğu gibi Süper Kupa’yı kazanarak taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz. Süper Kupa’yı aldıktan sonra Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak ilk plandaki hedeflerimiz” dedi.

Son olarak taraftarlarımıza seslenen Teknik Direktörümüz, “Önümüzdeki sezon Beşiktaş, çok koşan, mücadele eden, taraftarlarına ortaya koyacağı futbol anlayışıyla keyif veren, seyir zevki üst seviyede bir takım olacak. 90 dakika boyunca olumlu yönde heyecanlanan, gireceği bol pozisyonlarla taraftarlarını coşturan bu ekibin, saha sonuçlarını da olumlu alacağına inanıyorum” diye konuştu. 
 

41
BEŞİKTAŞ / Vedran Runje Lens’te
« : 21 Haziran 2007, 13:24:36 »
resmi sitemizden
Vedran Runje Lens’te
20.06.2007 10:42

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda Vedran Runje'nin Lens takımına satıldığını duyurdu. 
Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"Şirketimiz kalecisi Vedran Runje’nin transferi hususunda Racing Club De Lens ile yapılan görüşmeler neticesinde, 19.06.2007 tarihinde, 1.000.000.-EURO karşılığında satış sözleşmesi imzalanmıştır."
 
bu haberle acıklanmıstır

42
BEŞİKTAŞ / yine anket:)) unutamadığınız gol hangisi
« : 21 Haziran 2007, 13:08:33 »
ewt umarim bu senede boyle goller goruruz...

43
FIFA 2007 / FİFA 07 Full in 3 büyük taraftar sesleri
« : 21 Ocak 2007, 17:24:09 »
 ;D ;Dbide bunu buda uçmuş

44
FIFA 2007 / 3 Büyüklerin Stadyumu
« : 21 Ocak 2007, 17:22:21 »
buda bozulmuş bide bunu yenileseniz

45
link mort abi şunu yenileyinde yükleyelim bea

46
arkdaşlar bi kod yüzünden olmus sinirden bi sürü forum sitesine yazmıştım sagolsun bi arkadaş yardım etti şimdi sakın bişe yok demeyin ok konuyu kilitleyebilirsiniz

47
  ARKADAŞLAR YALVARIRIM Bİ YARDIM EDİN BENİM Bİ SİTEM VAR http://metallic.phpbb3.net VE BENİM BU SİTEYİ AÇINCA
http://www.atspace.com/index.html ADINDAKİ ADİ SİTEYE YÖNLENİYO DAHA ÖNCEDEN BÖLE Bİ
SİTENİN OLDUGUNU BİLE BİLMİYORDUM ACABA BİRİ HACKLEDİMİ YADA NEDEN BÖLE OLUR
YADA BU SİTENİN NE İŞE YARADIGINI BENİM SİTEMLE İLGİLENDİGİNİ SÖLEYEBİLİRMİSİNİZ LÜTFEN
yapabilirseniz bende sizin istediginiz bişeler yapabilirim

ÇOK ACİL ULAŞMAK İÇİN HARUN_SOYA@HOTMAİL.COM HSOYA@MYNET.COM **** YARDIM EDİN SİTEME GİREMİYORUM       

48
BEŞİKTAŞ / ÇARŞI nın anlamları:)
« : 14 Aralık 2006, 19:07:30 »
*> ÇARŞI, Kapalının ortasında sıralanan bir grup değildir.

*> ÇARŞI bir ruhtur. ÇARŞI, New York'da metro trenine yazılmış siyah beyaz bir grafitidir.

*> Prag'da duvara yazılmış bir yazıdır.

*> Erzincan'da bir dağın yamacına yazılmış sevgidir.

*> Adana'da bir rengi bozuk derneğin duvarlarına boyanmış "Siyah ve Beyazdır"

*> Galatasaray Lisesi duvarına yazılmış "ÇARŞI ulan" işaretidir.

*> Bir tiyatro sahnesinde hiç bir dekora uymadan sırtında taşınan kutsal BEŞİKTAŞ formasındadır ÇARŞI.

*> Zonguldak'ta maden göçüğünden çıkarıldığında ilk nefesle sorulan "Maç kaç kaç?" sorusundadır ÇARŞI.

*> Hakeme kızdığında "Satanist Hakem" diye bağırıp gündemi takip edenlerdir.

*> ATATÜRK'e dil uzatan dönemin milletvekili Hasan Mezarcıya "Hasan Mezarcı'ya kafam girsin" diyen tezahüratıyla Cumhuriyetin KEMALİST çizgisindeki duruşunun ödünsüz sesidir.

*> "Ezik Civcivlerin" yalakalıklarına "Tek adam, Atam" yada "Bir pankart da Verhaugen'e aç, Avrupa şampiyonu ol Fener" diyen zekadır.

*> BEŞİKTAŞ aşkını pankartlarda, "Başka boyutların Tanrısı" diye ifade eden kalp dir.

*> Cezası(!) gereği boş kalmış tribünlere "Ruhumuz Yeter" yazan yüreklerdir.

*> Kaşınanı tesislerinde ziyaret eden yada ellerine verdikleri "Cobarde Gallina Ortega(korkak tavuk ortega)" pankartıyla maymun edenlerdir.

*> Erkek adam renkli takım tutmaz" deyip alemi dut yemiş bülbüle çevirenlerdir.

*> Işıklar söndüğü zaman tüm Fenerliler güzeldir" pankartıyla herkesi güldürenlerdir.

*> "Bizim taraftarımız daha fazla" diye böbürlenenlere "En fazla sinek, bokun üzerinde olur" cevabını yapıştıranlardır.

*> Futbolcusuna kızdığında "Aşkımız renklere, sizlere değil" diyen renk aşkıdır.

*> ÇARŞInın "A" sını, Anarşinin "A"sıyla yazan güce tapmayan isyankarlıktır.

*> 2 KM bayrak yapıp dünya rekoru kıran sevgidir; o bayrağın en arkasında hiç bırakmadan duran 72 yaşındaki teyzedir.

*> Bükreş maçında televizyonların gösterdiği, o soğukta, ayakta boynunda Siyah Beyaz kaşkoluyla titreyerek Karakartallarini seyreden ninedir.

*> Tribünde bir doktordur,işçidir,iş adamıdır,okuma-yazma bilmeyen bir sokak çocuğudur,profesördür. Omuz omuza zıplayıp "Beşiktaşım benim biricik sevgilim" diye gözünde yaş, gırtlağını yırtan solcusudur, sağcısıdır, Ateistidir, hacısıdır, Müslümanıdır, Ermenisidir, Yahudisidir, Hristiyanıdır.

*> Irak işgalinden önce savaşa karşı duran yurtseverlerin yanındaki ruhtur.

*> Mitinglerde "Beşiktaşliyiz, savaşa karşiyiz" tezahüratlarında, tribünde "Savaşa HAYIR", "Amerikan Sahinlerine karşı KARAKARTALLAR" pankartlarıyla tepkisini koyandır.

*> Bir F16 burnuna yapılmış KARTALDIR.

*> "Siyah-Beyaz, Ölüm-Yaşam" diyen felsefedir.

*> Holiganlığı kahpelik, delikanlılığıda hayat felsefesi olarak benimseyenlerdir.

*> Sevinmek için sevmeyendir, inadına inançla bağlı olandır.

*> Nazım Hikmetin "Aslolan hayattır" ına, tribünlerin Hacı Babasıyla "Hayatta BEŞİKTAŞ" diye ölümsüzleştirenlerdir.

*> "ÇARŞI, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK hariç herkese, hatta kendine de karşı" diyen aykırılıktır.

*> Tribüne boydan boya "Ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin; mezarıma Siyah-Beyaz güller atılacaksa, mezar taşıma BEŞİKTAŞ yazılacaksa, böyle ölüm hoşgelsin sefa gelsin..." yazan ölümsüz sevgidir.

*> ÇARŞI ruhu BEŞİKTAŞIN uslanmaz asi ruhudur, BEŞİKTAŞINI taparcasına seven çılgın aşığıdır.

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26