İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - haaruun

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
85
BEŞİKTAŞ / son bomba luciano
« : 30 Ağustos 2006, 17:53:56 »
Beşiktaş’ın son bombası Luciano 
 
Beşiktaş Yönetimi'nin, Fenerbahçe’nin gözden çıkardığı Brezilyalı oyuncu Luciano ile söz kestiği öğrenildi. 
30.08.2006
 
Tigana tarafından da onaylanan Luciano transferinin bir kaç gün içinde resmiyet kazanması bekleniyor...

Dönüş garantisi verdi
Boumsong’u Juventus’a kaptırınca rotayı Arsenal’in Fransız yıldızı Pascal Cygan’a çeviren Kara Kartal’da sürpriz gelişme... Geçirdiği ağır sakatlığın ardından Fenerbahçe’nin gözden çıkardığı Fabio Luciano, dün Siyah-Beyazlı yöneticilerle masaya oturup, prensip anlaşmasına vardı. 3 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Luciano’nun, “1.5 ay sonra sahaya çıkarım” garantisini verdiği, bunun üzerine teknik direktör Jean Tigana’nın da bu transferi onayladığı öğrenildi.

Nobre’nin rolü büyük
Luciano’nun bir kaç gün içinde Beşiktaş ile sözleşme imzalaması beklenirken, Nobre’nin bu transferde büyük rol oynadığı belirtildi. Diğer yandan Luciano’nun Kara Kartal ile masaya oturmadan önce Villarreal ile imza aşamasına geldiği ancak sakatlığını gizlediği için işin son anda bozulduğu öne sürüldü. Nihat’ın da formasını giydiği İspanyol kulübüne, “Sakatlığım yok, bonservisim de elimde” dediği iddia edilen Luciano, sağlık kontrolünü geçemedi!

86
ewt ya japonlar bastırmışş ee 3 milyon nüfus kolay değill

88
BEŞİKTAŞ / Sambacı ve Tangocu fuarda
« : 27 Ağustos 2006, 12:34:51 »
Beşiktaş’ın yıldız oyuncuları Ricardinho ve Delgado dün 'SporİST 2006' fuarını gezdi. 
27.08.2006
 
Ricardinho fuarda bütün standlara giderken, ColaTurka standını ziyaret eden Delgado’nun BJK Store ve BEFAM standlarına gitmesine Ülker firmasının yetkililerinin izin vermemesi şaşkınlıkla karşılandı. Ülker yetkilileri, Arjantinli futbolcuyu kendileri transfer ettiği için böyle bir uygulamaya gittiklerini ifade etti. Delgado ise CSKA Sofya eşleşmesi için yaptığı değerlendirmede, UEFA’da finali hedeflediklerini, ancak Bulgar ekibinin de hafife alınmaması gerektiğini belirtti. Yıldız futbolcu ayrıca, kendisinin Ricardinho ile anlaşmasının değil, takımın iyi anlaşmasının önemli olduğunu söyledi.

Diğer Haberler
Formaya hücum
Beşiktaş’ın resmi ürünlerinin satıldığı BJK STORE önceki gün taraftarların hücumuna uğradı. Konyaspor maçı öncesi Siyah-Beyazlılar’ın akın ettiği mağazada, ilk kez 100 milyarı aşan satış yaptı. Yıldız transferlerin ardından stoklarda az sayıda forma kaldığı öğrenilirken, malzemeleri üreten Umbro firmasının yeni sezon formalarını yetiştirememesi skandal yarattı. 20 Temmuz tarinde tanıtılan ürünlerden şimdiye kadar 20 bin tane satılmasına rağmen Umbro taleplere cevap veremiyor. Yönetim bu sorun için çözüm ararken, firma ancak Eylül ayının sonuna formaları yetiştireceğini bildirdi.

Fransız hoca Sofya yolcusu
UEFA Kupası 1. turunda CSKA Sofya takımı ile eşleşen Beşiktaş’ta, Jean Tigana bugün Sofya’ya gidiyor. Lige hızlı başlayan ve oynadığı ilk 3 maçını kazanarak liderliğe yerleşen Bulgar temsilcisi, Türkiye saatiyle 20.00’de Spartak Varna ile karşılaşacak. CSKA forvetleri bu sezonki lig karşılaşmalarında 6 kez fileleri havalandırırken, Kırmızı-Beyazlı ekip kalesinde henüz gol görmedi. Yardımcısı Guy Stope ile birlikte rakibi mercek altına alacak olan Fransız teknik adam, aynı gün yurda dönecek.

Tigana’dan 2 gün kafa izni
Beşiktaş, Trabzonspor maçı hazırlıklarına yarın akşam yapılacak tek idmanla başlayacak. Futbolculara iki gün izin veren Jean Tigana, Konyaspor maçından sonra yaptığı toplantıda, zor bir döneme girdiklerini belirtti. Bu nedenle tatili iyi değerlendirmelerini isteyen Fransız hoca, “Önümüzde Trabzon, UEFA Kupası’nda oynayacağımız 2 maç ve Galatasaray derbisi var. İki gün herkesin iyi dinlenip, boş bir kafayla tesislere gelmesini istiyorum dedi.

89
BEŞİKTAŞ / Beşiktaş’ta kritik gün!
« : 27 Ağustos 2006, 12:34:09 »
Transferin bitmesine sayılı günler kala Tigana son yabancı için bastırırken, yönetim ise Fransız teknik adama yeni bir alternatif sunacak 
27.08.2006
 
Yarın karar veriliyor
Son olarak Ricardinho’yu renklerine bağlayan Beşiktaş’ta, 6. yabancı için karar yarın veriliyor. Tigana’nın ısrarla istediği Boumsong’un gelmek istememesi, ardından Edmilson’un yüksek maliyeti nedeniyle rotayı Arsenalli oyuncu Pascal Cygan’a çeviren Kara Kartal’da, karar yarın verilecek. Yönetimin pazartesi günü yapacağı toplantıda transfer konusunu masaya yatıracağı ve bir sonuca bağlamaya çalışacağı ileri sürüldü. Adaylar içindeki en kuvetti isim ise Fransız yıldız Pascal.

Tigana’ya yeni teklif
Beşiktaş yönetimi 6. yabancı hakkını bonservisi elinde olan oyuncudan yana kullanmak isterken, bir yandan da ısrarla transfer isteyen teknik heyete yeni alternatifler de sunuyor. Son isim konusunda Fransız hocayla ufak çaplı bir kriz yaşayan idari heyet, yarın Tigana’ya transferin Ocak ayına bırakılmasını teklif edecek. UEFA Kupası’nda yola devam edilmesi halinde devre arasında bir yıldız sözü vermeye hazırlanan yönetime, Jean Tigana’nın vereceği cevap da merak konusu.

90
BEŞİKTAŞ / Güler misin, ağlar mısın?
« : 27 Ağustos 2006, 12:33:04 »
İngiltere Hakem Komitesi Başkanı Keith Hackett, maçlarda yaptıkları hata nedeniyle iki hakemini görevden aldı. Türkiye’de ise düdük skandalları yaşanmaya devam ediyor 
27.08.2006
 
Değişen birşey yok
Geçtiğimiz yıla damgasını vuran hakem hataları hala konuşulurken, 2006-2007 sezonu da farklı başlamadı. Turkcell Süper Lig’de geride kalan 3 haftada yine en çok öne çıkan isimler Süper Lig hakemleriydi. Kadıköy’de oynanan Erciyesspor maçı ile başlayan isyan dalgası, sırayla 4 büyük kulübü de sardı. Manisa maçından sonra Trabzon, Ankaraspor maçının ardından da Galatasaray’ın çileden çıkmasına en son cuma gecesi Siyah-Beyazlılar da katıldı.

İstanbul’da isyan
Konyaspor’la oynanan 4. haftanın açılış maçında Beşiktaş’ın ilk dakikalarında attığı golde Burak’ın topu elle düzeltmesi Yeşil-Beyazlılar’ı deliye döndürdü. İbrahim Toraman’ın atılmasının ardından başlayan gerginlik, tribünlere de yansıdı. Karşılaşmanın başında kontrolünü kaybeden Zafer Önder İpek’e, üç oyuncuyu ihraç etmesinin ardından maçın sonunda iki takımdan da tepki vardı. Maç sonunda atılan 4 gol ve gösterilen 3 kırmızı karttan çok İpek’in ismi ön plandaydı.

İngilizler farklı
Futbolda aldıkları radikal kararlarla dünya futbolunda sıkça adından söz ettiren İngiltere’de yine emsal teşkil edecek bir olay yaşandı. İngiltere Hakem Komitesi Başkanı Keith Hackett bu sezon oynanan maçlarda hakemlerinin bariz hatalara imza atması üzerine, medyaya bir açıklama yaptı. Ligde mücadele eden takımlara karşı sorumlu olduğunu söyleyen Hackett, Rob Styles ve Peter Walten’ı görevden aldığını açıkladı. Başkan aynı zamanda iki ismi de ağır şekilde uyardı.

91
BEŞİKTAŞ / İnönü’ye bahar geldi
« : 27 Ağustos 2006, 12:32:06 »
Siyah-Beyazlılar’ın 29 puan kaybederek taraftarlarını kahrettiği geçen yılın ardından, İnönü’de bu sezon yüzler gülüyor... 
27.08.2006
 
Dolmabahçe’de oynadığı iki lig maçından da galibiyetle ayrılan Beşiktaş’ta, her iki karşılaşmada da birer oyuncusu kızardı

Evinde kaybı yok
Geçtiğimiz yıl Siyah-Beyazlılar’ın yüzünün çok az güldüğü İnönü, bu sezon şenlendi. Yaptığı flaş transferlere rağmen ilk maçında beklemediği bir yenilgi alan Kara Kartal, evindeki mücadelelerde yara sardı. Ligin 2. haftasında evinde Gaziantepspor’u 2-1 yenen Beşiktaş, son maçta ise Konyaspor’u da 3-1’lik skorla geçmesini bildi. Siyah-Beyazlı takım 2005-2006 sezonunda Dolmabahçe’de oynadığı 18 lig maçında 7 mağlubiyet, 4 beraberlik alarak 29 puan kaybetmişti. Avrupa serüveninde ise 4 karşılaşmanın 2’si berabere, 1’i mağlubiyetle sonuçlamıştı.

İki maç, iki kırmızı
Dolmabahçe’deki maç kaybetme fobisini yenen Beşiktaş’ın bu sezon da başı kırmızı kartlarla dertte. Geçtiğimiz yıl İnönü’de oynadıkları 18 lig maçında sadece 2 kırmızı kart gören Siyah-Beyazlılar’ın, yeni sezonda iki maçta da birer oyuncusu ihraç oldu. 2. hafta oynanan Gazinantep karşılaşmasında rakibine dirsek atan Nobre, gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kalmış ve 2 maç ceza almıştı. Cuma günü oynanan Konyaspor mücadelesinde de İbrahim Toraman, rakibine sert girdiği gerekçesi ile direk oyundan ihraç edilmişti.

92
BEŞİKTAŞ / ve goller
« : 26 Ağustos 2006, 14:58:56 »

93
FULL OYUNLAR / Ynt: VE İŞTEE LANGIRTT
« : 26 Ağustos 2006, 14:39:02 »
5 atan kazanırr :)

94
FULL OYUNLAR / Ynt: BUSH U TOKATLAMA
« : 26 Ağustos 2006, 14:35:57 »
 ;D ;D bu ne hırs hocam yaw ;D ;D

95
FULL OYUNLAR / Ynt: SARHOŞ ADAM OYUNU
« : 26 Ağustos 2006, 14:35:11 »
ben en son 60 yaptım daha fazla yapamıyom

96
FULL OYUNLAR / Ynt: BUSH U TOKATLAMA
« : 26 Ağustos 2006, 14:32:34 »
430 DA BEN YAPTIM ;D

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26