İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - YuRY

1034
Fabregas - Barut 2. TUR KARŞILAŞMASİNİ SİZCE KİM KAZANİR ?

SKOR TAHMİNLERİNİZİ BEKLİYORUM

1035
Korsan06 - KaKa_22 2. TUR KARŞILAŞMASİNİ SİZCE KİM KAZANİR ?

SKOR TAHMİNLERİNİZİ BEKLİYORUM

1036
Devil - Sezerinho 2. TUR KARŞILAŞMASİNİ SİZCE KİM KAZANİR ?

SKOR TAHMİNLERİNİZİ BEKLİYORUM

1037
Reaper - Kirve  2. TUR KARŞILAŞMASİNİ SİZCE KİM KAZANİR ?

SKOR TAHMİNLERİNİZİ BEKLİYORUM

1038
Hamza - Kemal35 2. TUR KARŞILAŞMASİNİ SİZCE KİM KAZANİR ?

SKOR TAHMİNLERİNİZİ BEKLİYORUM

1039
Big_sexy - Bestgamer 2. TUR KARŞILAŞMASİNİ SİZCE KİM KAZANİR ?

SKOR TAHMİNLERİNİZİ BEKLİYORUM

1040
Nightmare - Mansiz26s 2. TUR KARŞILAŞMASİNİ SİZCE KİM KAZANİR ?

SKOR TAHMİNLERİNİZİ BEKLİYORUM

1041
Mert961 - Erdoğan 2. TUR KARŞILAŞMASİNİ SİZCE KİM KAZANİR ?

SKOR TAHMİNLERİNİZİ BEKLİYORUM

1042
OYUNSİTENİZ KNOCKOUT CUP TURNUVASİ İKİNCİ TUR EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM MAÇLAR RÖVANŞLI OYNANİP MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTINA YAZİLACAKTİR . İKİNCİ TUR EŞLEŞMELERİ İÇİN VERİLEN SON GÜN 4 MART PAZAR GECESİDİR.HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!!



1043
İTALYA LİGİ HABERLERİ / Nesta formasına kavuşuyor
« : 28 Şubat 2007, 06:12:05 »
Sakatlığı nedeniyle uzun süredir formasından uzak kalan AC Milan'ın yıldız futbolcusu Alessandro Nesta'nın 3 hafta içerisinde yeşil sahalara dönmesi bekleniyor.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan'da forma giyen 30 yaşındaki tecrübeli İtalyan savunma oyuncusu Nesta, uzun süren sakatlık döneminin ardından tekrar formasına kavuşuyor. Geçtiğimiz yaz İtalya Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda boy gösteren ancak sadece 3 gurup maçında oynayabilen Nesta, daha sonra ciddi bir şekilde sakatlanarak İtalyan'ların Dünya Kupası'na uzanan yolculuğunda sahadaki yerini alamamıştı. Bir süre İtalya'da tedavisini sürdüren Nesta, omzundan geçirdiği ameliyatın ardından ise, son 2 ayı Amerika Birleşik Devletleri'nde rehabilitasyon programına tabi tutularak geçirmişti.

Konuyla ilgili Gazzetta Dello Sport'un internet sitesine bir açıklama yapan Nesta, "Omzum tamamen iyileşti ve 3 hafta içerisinde sahalara döneceğimi ümit ediyorum. Antrenmanlara başladım. Teknik direktörüm 'oynayabilirsin' dediği zaman sahaya çıkacağım" dedi.


27.02.2007   

Kaynak : İHA

1044
GALATASARAY / "Çok fazla hata yaptık
« : 28 Şubat 2007, 06:09:44 »
Galatasaray-Kayseri Erciyesspor maçı sonrasında, Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, karşılaşmadan sonra düzenlediği basın toplantısında, kötü fubol oynadıkları için kupadan elendiklerini belirtti. Maçta taktik hatası yapmadıklarını da ifade eden Gerets, şöyle
konuştu:

"Önemli kupa maçında çok fazla hata yaptık. Topla çok fazla oynadık.
Kalemizde golü gördükten sonra işler daha da zorlaştı ve maalesef üzücü bir sonuç aldık. Bugünkü düşüncemiz, turu atlayıp, bu moralle derbiye hazırlanmaktı. Bunu başaramadık. Yarın uyandıktan sonra derbiye hazır olup, yolumuza devam etmeliyiz."