burak 7- 3 devıl 8 ı cok ıstedım ama olmadı
burakhan kardeşim , rakibin sana ne zaman reset atacağini söyledi ? 10 dakikadan fazla olmuşsa daha fazla beklemeyelim bence .
Alıntı yapılan: burakhan91 - 04 Şubat 2007, 12:32:39burak 7- 3 devıl 8 ı cok ıstedım ama olmadı tebrikler burak kardeşim
Alıntı yapılan: Hamza - 04 Şubat 2007, 12:20:36burakhan kardeşim , rakibin sana ne zaman reset atacağini söyledi ? 10 dakikadan fazla olmuşsa daha fazla beklemeyelim bence . evet bekledm bıraz sora geldı yaptık.keske snle yapsaydık
Alıntı yapılan: burakhan91 - 04 Şubat 2007, 12:34:47Alıntı yapılan: Hamza - 04 Şubat 2007, 12:20:36burakhan kardeşim , rakibin sana ne zaman reset atacağini söyledi ? 10 dakikadan fazla olmuşsa daha fazla beklemeyelim bence . evet bekledm bıraz sora geldı yaptık.keske snle yapsaydık sağlik olsun kardeşim. kısmet değilmiş . bir dahaki ffcye inşallah
tebrikler burak hamza bu durumda sen ve bedmun giremiyonuz turnuvaya ama harunla erspectmareden haber yok belki onların yerine üst tura sen çıkarsın hamza
Alıntı yapılan: masumtilki - 04 Şubat 2007, 12:38:56tebrikler burak hamza bu durumda sen ve bedmun giremiyonuz turnuvaya ama harunla erspectmareden haber yok belki onların yerine üst tura sen çıkarsın hamzaharunla respectmare büyük ihtimalle maçtalardir . çeyrek final eşleşmeleri topicinin ilk iki mesajini onlar gönderdiler ve sonrasinda offline oldular . sanirim bu sefer turnuvamıza dahil olamiyacağim . sağlik olsun diyelim
Alıntı yapılan: Hamza - 04 Şubat 2007, 12:43:01Alıntı yapılan: masumtilki - 04 Şubat 2007, 12:38:56tebrikler burak hamza bu durumda sen ve bedmun giremiyonuz turnuvaya ama harunla erspectmareden haber yok belki onların yerine üst tura sen çıkarsın hamzaharunla respectmare büyük ihtimalle maçtalardir . çeyrek final eşleşmeleri topicinin ilk iki mesajini onlar gönderdiler ve sonrasinda offline oldular . sanirim bu sefer turnuvamıza dahil olamiyacağim . sağlik olsun diyelim nası macmıs ole ben 10 dk sora gırdım onlardan cıktım hala bıtmedı