Alıntı yapılan: burakhan91 - 04 Şubat 2007, 12:44:31Alıntı yapılan: Hamza - 04 Şubat 2007, 12:43:01Alıntı yapılan: masumtilki - 04 Şubat 2007, 12:38:56tebrikler burak hamza bu durumda sen ve bedmun giremiyonuz turnuvaya ama harunla erspectmareden haber yok belki onların yerine üst tura sen çıkarsın hamzaharunla respectmare büyük ihtimalle maçtalardir . çeyrek final eşleşmeleri topicinin ilk iki mesajini onlar gönderdiler ve sonrasinda offline oldular . sanirim bu sefer turnuvamıza dahil olamiyacağim . sağlik olsun diyelim nası macmıs ole ben 10 dk sora gırdım onlardan cıktım hala bıtmedı bende şimdi farkettim . bir saat önce mesajlarini yollamişlar . 5-10 dakika daha bekleyelim . gelmezlerse benle bedmun oynariz
Alıntı yapılan: Hamza - 04 Şubat 2007, 12:43:01Alıntı yapılan: masumtilki - 04 Şubat 2007, 12:38:56tebrikler burak hamza bu durumda sen ve bedmun giremiyonuz turnuvaya ama harunla erspectmareden haber yok belki onların yerine üst tura sen çıkarsın hamzaharunla respectmare büyük ihtimalle maçtalardir . çeyrek final eşleşmeleri topicinin ilk iki mesajini onlar gönderdiler ve sonrasinda offline oldular . sanirim bu sefer turnuvamıza dahil olamiyacağim . sağlik olsun diyelim nası macmıs ole ben 10 dk sora gırdım onlardan cıktım hala bıtmedı
Alıntı yapılan: masumtilki - 04 Şubat 2007, 12:38:56tebrikler burak hamza bu durumda sen ve bedmun giremiyonuz turnuvaya ama harunla erspectmareden haber yok belki onların yerine üst tura sen çıkarsın hamzaharunla respectmare büyük ihtimalle maçtalardir . çeyrek final eşleşmeleri topicinin ilk iki mesajini onlar gönderdiler ve sonrasinda offline oldular . sanirim bu sefer turnuvamıza dahil olamiyacağim . sağlik olsun diyelim
tebrikler burak hamza bu durumda sen ve bedmun giremiyonuz turnuvaya ama harunla erspectmareden haber yok belki onların yerine üst tura sen çıkarsın hamza
hamza burak doğru diyo ilk mesaj onların ama hala gelmediler hakanla messinin maçı bitip sonuçlarını yazana kadar bekleyelim eğer o zamanda harunların maçı bitmemişse yarı finale harun-respectmare galibinin yerine seni alacağım
sony_harun:1 respectmare:1uatmalarsony_harun:3 respectmare:2arkaası dunku ff cde 7-1 cıvarı bı skorla yenmeme ragmen bugn gercekten cok orlu mac oldu78 de 1-1 yaptım yoksa yeniliorrdm kardesim ellerine saglık cok zorlu mac tı vezevkli mactı
hakan1989 3-2 messi
hamza bi gelsene msn şimdi
ÇEYREK FİNAL BİTTİHAMZA SEN ARTIK GİREMİYON TURNUVAYA Bİ DAHAKİNE İNŞALLAH SEN İZLEMEYE DEVAM ET TURNUVAYI ZEVKLİ Bİ TURNVUA OLCAK GİBİ