Alıntı yapılan: masumtilki - 04 Şubat 2007, 12:50:28ÇEYREK FİNAL BİTTİHAMZA SEN ARTIK GİREMİYON TURNUVAYA Bİ DAHAKİNE İNŞALLAH SEN İZLEMEYE DEVAM ET TURNUVAYI ZEVKLİ Bİ TURNVUA OLCAK GİBİsağlik olsun kardeşim . önemli değil . finalin adı belli olunca yeni ffc mizi açariz . ona gelirm inşallah
ÇEYREK FİNAL BİTTİHAMZA SEN ARTIK GİREMİYON TURNUVAYA Bİ DAHAKİNE İNŞALLAH SEN İZLEMEYE DEVAM ET TURNUVAYI ZEVKLİ Bİ TURNVUA OLCAK GİBİ
macımızı yaptık hamza üzgünüm bundan so :)nra bi ffc daaha acarız sorundeil [/i]
Alıntı yapılan: sony_harun - 04 Şubat 2007, 12:48:36sony_harun:1 respectmare:1uatmalarsony_harun:3 respectmare:2arkaası dunku ff cde 7-1 cıvarı bı skorla yenmeme ragmen bugn gercekten cok orlu mac oldu78 de 1-1 yaptım yoksa yeniliorrdm kardesim ellerine saglık cok zorlu mac tı vezevkli mactıtebrikler harun . bayaği uzun sürdü maçiniz
sony_harun:1 respectmare:1uatmalarsony_harun:3 respectmare:2arkaası dunku ff cde 7-1 cıvarı bı skorla yenmeme ragmen bugn gercekten cok orlu mac oldu78 de 1-1 yaptım yoksa yeniliorrdm kardesim ellerine saglık cok zorlu mac tı vezevkli mactı
Alıntı yapılan: Hamza - 04 Şubat 2007, 12:52:16Alıntı yapılan: masumtilki - 04 Şubat 2007, 12:50:28ÇEYREK FİNAL BİTTİHAMZA SEN ARTIK GİREMİYON TURNUVAYA Bİ DAHAKİNE İNŞALLAH SEN İZLEMEYE DEVAM ET TURNUVAYI ZEVKLİ Bİ TURNVUA OLCAK GİBİsağlik olsun kardeşim . önemli değil . finalin adı belli olunca yeni ffc mizi açariz . ona gelirm inşallah tamamdır hamza bugün güzel bi ffc günü olacak gibi
Alıntı yapılan: sony_harun - 04 Şubat 2007, 12:52:46macımızı yaptık hamza üzgünüm bundan so :)nra bi ffc daaha acarız sorundeil [/i]önemli değil kardeşim , sağlik olsun . benim yerime şampiyon olursun inşallah . yolun açık olsun
hamza geldin mi msn ye benim msn çalışmıyo öbürüne girdim.
yarı finaller ne zaman ceklilior beyler