İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - XeLL

361
GALATASARAY / Galatasaray'a ihanet etmiştir
« : 03 Haziran 2008, 08:52:08 »
EMRE'nin Fener'e gitmesinse G.Saray taraftarı tepkili. webaslan.com'daki ankette "Bir sözcükle Emre'nin Fener'e transferini nasıl değerlendirirsiniz" sorusuna taraftarlar yüzde 41 oranında "ihanet" yanıtı verdiler.



362
GALATASARAY / Tomasson'da fren
« : 03 Haziran 2008, 08:51:35 »
CİMBOM, menajerlerin teklif ettiği John Tomasson'un transferini yeni hoca belirleninceye kadar beklemeye aldı. Danimarkalı golcü için kararı yeni teknik direktör verecek. 32 yaşındaki yıldız, Villarreal'de 30 maçta 10 gol attı.

363
GALATASARAY / Ay-yıldıziçin izin çıkmadı
« : 03 Haziran 2008, 08:50:23 »
ASLAN'ın anlaştığı Önder'in A Milli Takım'da oynama isteği reddedildi. FIFA, gurbetçi yıldızın Belçika Milli Takımı'nda forma giyeceğini açıkladı. Önder'in menajeri, "Başvuru 2 gün önce yapılsa Önder, ay-yıldızlı formayı giyecekti. Üzgünüz" dedi.


364
GALATASARAY / Performansını 2'ye katlayacak
« : 03 Haziran 2008, 08:49:24 »
İLK 11'in değişmez oyuncusu olan Barış Özbek, yeni sezon öncesi iddialı konuştu. Sarı- kırmızılı oyuncu, "Yeni sezonda başarı çıtamı daha da yükselteceğim. Bunun için de çok çalışacağım. Taraftarımızın içi rahat olsun" diye konuştu.

365
GALATASARAY / Linderoth'un morali bozuldu
« : 03 Haziran 2008, 08:48:42 »
İSVEÇ'in Ukrayna ile oynadığı ve 1-0 kaybettiği hazırlık karşılaşmasında 56 dakika sahada kalan Linderoth çizdiği grafikle hayal kırıklığına neden oldu. Tecrübeli futbolcu, iyi bir performans ortaya koyamayınca oyundan alındı.

366
GALATASARAY / Tuncay: Emre G.Saraylı
« : 03 Haziran 2008, 08:47:57 »
İNGİLTERE'nin Middlesbrough takımında forma giyen Tuncay Şanlı, "Emre çok sıkı bir Galatasaraylı" dedi. Milli oyuncu, Emre'nin Fener ile anlaşmadan önce Tamsaha'ya verdiği röportajda, "Ben de aynı derecede Fenerliyim. Ama İngiltere'de çok güzel bir dostluk kurduk" dedi.

367
GALATASARAY / Ferdi Elmas artık G.Saraylı
« : 03 Haziran 2008, 08:47:16 »
G.Saray, Çaykur Rizesporlu Ferdi Elmas'ın transferini bitirdi. Genç oyuncunun dün ön sözleşme imzaladığı öğrenilirken, bu transfere karşılık Karadeniz ekibine Uğur Akdemir ile ismi daha sonra belirlenecek genç bir futbolcunun verileceği bildirildi. Ajax'ta yetişen 23 yaşındaki Ferdi, geçen sezon Rize'de üç maç oynarken, kiralık gittiği Ankaraspor'da
ise 9 maçta forma giyip, 1 gol attı.

368
GALATASARAY / Biz amatörüz!
« : 03 Haziran 2008, 08:46:27 »
Galatasaray forması altında çok büyük başarılara imza atan Ergün Penbe de Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe ile anlaşmasına imalı laflarla göndermede bulundu. Tecrübeli oyuncu, "Demek ki biz yıllarca bu işi amatörce yapmışız. Emre Belözoğlu profesyonelliğin gereği çerçevesinde Fenerbahçe ile anlaştı" ifadelerini kullandı.



369
GALATASARAY / Nikah kıydım
« : 03 Haziran 2008, 08:45:42 »
İngiliz takımlarının gözdesi olan Arda Turan, Tamsaha dergisine yaptığı açıklamada 2012'ye kadar sözleşmesinin olduğunu tekrarladı ve ekledi: "Bir yüzük aldım, içinde Adnan Polat yazıyor. Galatasaray ile nikâhlandım." Sarı-kırmızılı oyuncu, "Kulübüm ne isterse onu da yapmaya hazırım" dedi.

Arda, şampiyonluğun perde arkasını ise şöyle anlattı:
"OFTAŞ beraberliği sonrası otobüste ağabeylerim bana, 'Kendine dikkat et. Evden dışarı çıkma' dediler. Sabri'ye "Konuşma, işine bak" tavsiyesinde bulunuldu. Hakan ağabey, Ümit ve Hasan ağabey de uyarı aldı. Herkes özel yaşamına dikkat etti ve şampiyonluk da gelmiş oldu."



   

370
GALATASARAY / G.Saray'dan Önder Turacı misillemesi
« : 03 Haziran 2008, 08:44:42 »
Sarı-kırmızılı ekip, Emre Belözoğlu transferine, Fenerbahçe'den Önder Turacı'yı alarak karşılık verdi. Başarılı futbolcunun, bu hafta içinde G.Saray'a imza atması bekleniyor.

***

Önder golü

Cimbom, F.Bahçe ile sözleşmesi biten başarılı stoperle anlaştı. Resmi imza birkaç gün içinde.

RUSYA'YA GİTMİYOR
G.Saray'dan Emre Belözoğlu'nu alan F.Bahçe'ye Önder Turacı misillemesi... Sarı-kırmızılıların, Kanarya ile sözleşmesi biten başarılı defans oyuncusu ile anlaştığı bildirildi. Cimbom'un teklifini kabul eden Önder'in FK Moskova ile yaptığı ön protokolü tazminat ödeyerek iptal edeceği ve Aslan'a imza atacağı öğrenildi.

ZİCO
VARSA YOKUM
Önder, maraton.com.tr'ye dün, "G.Saray'la anlaştık. Moskova'ya gitmiyorum. Kariyerimi İstanbul'da sürdürmek istiyorum. Parasal konularda bir sıkıntı yok. Zico kalırsa G.Saray ile sözleşme imzalayabilirim" dedi. F.Bahçe'nin Zico ile devam etmesi halinde Turacı'nın birkaç gün içinde Cimbom'la sözleşme yapması bekleniyor.

371
GALATASARAY / Yaylım ateşi
« : 03 Haziran 2008, 08:44:09 »
Bülent Tulun: Emre Belözoğlu, F.Bahçe'ye layık bir oyuncu Fatih Gökşen: Bizde Emre'ler tükenmez. Altyapımız harika.


Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferi Galatasaray'da gündem oluşturmaya devam ediyor. Bir dönem sarıkırmızılı takımda oynayan kaleci Fevzi Elmas'ın düğününe Galatasaraylı eski iki yöneticinin açıklamaları damga vurdu. Bülent Tulun, futbol dünyasında her oyuncunun layık olduğu yere gidebileceğini
belirterek, "Demek Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye layıkmış. Ne diyelim, hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

DUYGUSALLIĞI KALMAMIŞ!
Fatih Gökşen ise milli oyuncunun, profesyonelce hareket ettiğini belirtti. Gökşen, "Avrupa'da uzun yıllar geçiren Emre, profesyonelliği iyice özümsemiş ve duygusallığı ikinci plana atmış. Bunlar dünyanın her yerinde olan şeyler. Bizim de normal karşılamamız lazım. Bakıp göreceğiz. Ama Galatasaray'da Emre'ler çok. Altyapımızdan çok Emre her zaman geliyor. Bizim için bu önemli bir olay değil. Her iki taraf için de hayırlı olsun" diye konuştu.

372
SORULAR VE SORUNLAR / OKUYUNUZ
« : 02 Haziran 2008, 22:17:04 »
evet hamza eksiksizwe süper