İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - XeLL

925
GALATASARAY / Al-Habsi de listeye girdi
« : 26 Mayıs 2008, 21:13:42 »
Isaksson ve Jaaskelainen ile ilgilenen ancak henüz bir sonuç alamayan Galatasaray rotasını Ali Al-Habsi'ye çevirdi. İngiliz Goal.com, Galatasaray'ın Ummanlı file bekçisine transfer teklifinde bulunduğunu yazdı. Gelecek sezon, Jaaskelainen'nin yedeği olması beklenen Al-Habsi'nin de bu yüzden Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı ve
Bolton ile süren sözleşmesini bitirerek Türkiye'ye gelmek istediği de haberde belirtildi. 26 yaşındaki Al-Habsi, bu sezon Premier Lig'de 10 maçta forma giydi.

926
GALATASARAY / G.Saray'da ipler koptu
« : 26 Mayıs 2008, 21:13:04 »
Bugün Necati, Okan, Song ve Bouzid'le ilişki kesilecek.


NECATİ'YE KOLAYLIK
Galatasaray'da bugün gidecek oyuncular belli olacak. Başta Necati olmak üzere Okan, Bouzid ve Song ile yollarını ayırmayı planlayan sarıkırmızılı ekip bu futbolculara gerekli tebligatı yapacak. Necati'ye bonservisinde kolaylık sağlayacak olan Cimbom, Okan'a ise jübile önerecek.

HAKAN İLE GÖRÜŞME
Tecrübeli
futbolcunun kabul etmemesi halinde ise başka bir takıma gitmesine izin verilecek. Galatasaray'da Hakan Şükür konusundaki belirsizlik ise sürüyor. Kral ile son bir görüşme yapıp düşüncelerini soracak olan yönetim, bu görüşmenin ardından nihai kararını verecek.

927
GALATASARAY / Yıldız'ı kaptı
« : 26 Mayıs 2008, 21:12:39 »
Sarı-kırmızılılar, geleceğin Tuncay'ı diye gösterilen Yaser Yıldız'ı kadrosuna kattı.


Galatasaray ilk transfer bombasını Yaser Yıldız'ı alarak patlattı. Geçen sezonun ilk yarısında Bank Asya 1. Lig'in yıldızlarından olan ama sözleşme yenilemediği için Kartal'ın kadro dışı bıraktığı golcü oyuncuyla Cimbom'un 4 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi. Yaser'in transferinin önümüzdeki günlerde açıklanacağı ifade edilirken, 20 yaşındaki oyuncu,
tekniği ve sürati nedeniyle Tuncay'a benzetiliyor.

928
GALATASARAY / Basinas aşkı
« : 26 Mayıs 2008, 21:12:15 »
tuttomercatoweb.com, Cimbom'un orta sahasını güçlendirmek için tecrübeli oyuncuyu istediğini iddia etti.


MALLORCA BOZDU
Güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Galatasaray, Angelos Basinas'ı yeniden gündemine aldı. Sarı-kırmızılı ekip, ara transferde tecrübeli futbolcuyu transfer etmek istemiş, oyuncu ile anlaşılmasına rağmen Mallorca ile bonservis bedelinde uzlaşılamadığı için bu transferden son anda vazgeçmişti. İtalyan
'tuttomercatoweb. com' dün Galatasaray'ın yeniden Basinas'ın peşinde olduğunu yazdı.

ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜ
Sitede yapılan haberde, Galatasaray'ın bonservisi artık elinde olan Basinas ile tekrar ilgilendiği ve orta sahasını güçlendirmek için Yunan oyuncuyu kadrosuna katmak istediği ifade edildi. Ara transferde Galatasaray'da oynamak istediğini ifade etmekten kaçınmayan ve transfer gerçekleşmeyince büyük üzüntü yaşayan Basinas'ın sarı-kırmızılı takıma maliyetinin 1 milyon euro'yu geçmeyeceği bildirildi.

929
"Adnan Polat, 6 Kasım'da; Hakan, Hasan, Carrusca, Sabri, M. Güven ve bir kaleciyi göndermemi istedi. Karşı çıktım"

***

O liste Polat'ın

G.Saray'daki görevinden ligin bitmesine 6 hafta kala istifa eden Feldkamp, Hakan Şükür'ü takımdan göndermek istediği iddialarını yalanladı. Zaman gazetesine konuşan Alman hoca, "Bu apaçık bir yalan. Aralarında Hakan Şükür, Hasan Şaş, Sabri, Mehmet Güven, Carrusca ve kalecilerden birinin bulunduğu listeyi Adnan Polat bana
verdi" dedi. Hakan'ı göndermeyi hiç düşünmediğini belirten Kalli'nin olay sözleri şöyle:

ARTIK SUSAMAM!
"G.Saray'a asla zarar vermek istemem. Ama ortada büyük bir yalan var. Susamam. Adnan Polat göndermek istedikleri ile ilgili listeyi 6 Kasım'da bana verdi. Bu listede Hakan Şükür, Hasan, Sabri, M. Güven, Carrusca ve iki kaleciden biri vardı. Ben, 'yerlerini dolduracak isimler almadan olmaz' dedim. 31 Ocak dolduğunda da daha iyilerini bulamadıklarını anladım."

930
GALATASARAY / Ynt: Galatasaray Spor Kulübü
« : 26 Mayıs 2008, 21:11:20 »
sağol

931
FENERBAHCE / Başkan Yıldırım yılın spor adamı
« : 26 Mayıs 2008, 21:10:30 »
AYDIN Üniversitesi'nin oylarıyla her yıl geleneksel olarak verilen iletişim ödüllerine Fenerbahçe damgasını vurdu. Başkan Aziz Yıldırım "Yılın Spor Adamı" seçilirken, Fenerbahçe Televizyonu öğrencilere verdiği destek nedeniyle teşekkür belgesine layık görüldü.

932
FENERBAHCE / Gökhan Gönül'e uyarı
« : 26 Mayıs 2008, 21:10:08 »
SAKATLIĞI nedeniyle Milli Takım kadrosundan çıkartılan ve Almanya kampını terk ederek Türkiye'ye dönen Gökhan Gönül, gözetim altında tutulacak. Sakatlığının ciddi boyutlara ulaşmasında sağlık heyetinin de kabahati olduğu yönünde spekülasyonlar yapılan genç oyuncuya yönetimden, "Kendine iyi bak" uyarıları yapıldı.

933
FENERBAHCE / 'Benden yana problem olmaz'
« : 26 Mayıs 2008, 21:09:42 »
KANARYA'nın Burak Yılmaz'la birlikte talip olduğu Manisaspor'un orta saha oyuncusu Selçuk İnan, bu transferde kendisi açısından bir sıkıntı yaşanmayacağını söyledi. Selçuk, "Manispor'la 2 yıllık daha sözleşmem var. Beni isteyen önce kulübümle anlaşmak zorunda" diye konuştu.

934
FENERBAHCE / Fener'e bir tesis daha
« : 26 Mayıs 2008, 21:09:18 »
ÖZEL Fenerbahçe Eğitim Kurumları, sosyal kültürel projelerle de göz dolduruyor. Fenerbahçe Anaokul Kampüsü içinde hizmet verecek olan Fenerbahçe Koleji Havuzu dün görkemli bir törenle hizmete girdi. Açılışa birçok yöneticinin yanı sıra öğrenci ve aileleri de katıldı.


935
FENERBAHCE / Fener'de sorun bir değil üç!
« : 26 Mayıs 2008, 21:08:55 »
HOCA kriziyle boğuşan Fenerbahçe'de, deyim yerindeyse sorun bir değil üç. Yönetimin planı, yeni yabancılara yol açmak için Maldonado, Appiah ve Kezman'ı satmak. Ancak Maldonado ve Kezman gitmek istemiyor. Appiah da henüz rengini belli etmedi. Özetle; durum iç açıcı değil.

936
FENERBAHCE / Ynt: ŞAMPIYONLAR LİGİ KRALI ALEX
« : 26 Mayıs 2008, 21:08:31 »
 ;D