İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - XeLL

913
BEŞİKTAŞ / Seçmeler devam ediyor
« : 26 Mayıs 2008, 21:19:40 »
BEŞİKTAŞ altyapı futbolcu seçmeleri Fulya Tesisleri'nde tüm hızıyla sürüyor. Seçmelerin yapıldığı tesislerde gençlerin coşkusu adeta karnaval havası yaratıyor. Altyapı sorumluları, gösterilen ilgiden çok, memnun olduklarını dile getirdiler.

914
BEŞİKTAŞ / Murat Şahin'in durumu belirsiz
« : 26 Mayıs 2008, 21:19:16 »
Sağlam, tecrübeli file bekçisi için henüz kararını veremedi.


SAKATLIĞI nedeniyle Beşiktaş formasından uzak kalan ve iyileştikten sonra Gaziantepspor'a kiralık olarak gönderilen Murat Şahin'in durumu belirsizliğini koruyor. Tecrübeli file bekçisi ile birlikte 4 kalecinin olacağı Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın vereceği karar merakla bekleniyor.

915
BEŞİKTAŞ / Zan'ı asla göndermem
« : 26 Mayıs 2008, 21:18:53 »
SIK sık sakatlandığı için Beşiktaş'ta tartışma konusu olan Gökhan Zan'a kapılar açılıyor. Sözleşmesi biten ve imza attırılmadan Milli Takım'a giden Zan için teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yönetime raporunu verdi: "Baki gidiyor, Gordon gitti. Gökhan'ı asla göndermem." Yıldız futbolcunun Euro 2008 öncesi imza atması
bekleniyor.

916
BEŞİKTAŞ / Fahri geri dönüyor
« : 26 Mayıs 2008, 21:18:26 »
Geçen sene Rize'ye kiralanan siyah-beyazlı oyuncunun takımda kalmasına karar verildi.


Geçtiğimiz yıl Çaykur Rizespor'a kiralık olarak gönderilen Fahri Tatan'ın yeni sezonda Beşiktaş'ta kalmasına karar verildi. Ön libero mevkiinde görev yapan siyah-beyazlı futbolcu, geçen sezon Beşiktaş'ta istenilen futbolu ortaya koyamamıştı. Fahri, mavi- yeşilli takımda çizdiği grafikle Sağlam'ın gözüne girdi ve Kartal'a geri dönmeyi başardı.

917
BEŞİKTAŞ / Seric'i alan, bir kişi eksik oynar
« : 26 Mayıs 2008, 21:18:00 »
Hırvat futbolcunun Beşiktaş'la anlaşması Panathinaikos'lu taraftarları sevince boğdu. Yunan ekibinin taraftarlarının Seric için "Onu alan takım bir kişi eksik oynar" demesi Beşiktaş'ta kafaları karıştırdı.

***

Oh be kurtulduk!

"Seric, futbolcu değil. Solda büyük bir boşluğa ya da bir kişi eksik oynamanıza neden olur. O sadece karşı takım için iyidir!".

COŞKUYLA KARŞILANDI
Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı iddia edilen Anthony Seric'in takımdan ayrılışı Panathinaikos'un taraftar forumlarında coşkuyla karşılandı. Yunan takımının taraftarları, 'board.greenwebfans.com' isimli internet sitesinde Hırvat futbolcuyu yerden yere vururken, ondan kurtulacak olmanın sevincini
dile getirdiler. Yorumlar şöyle:

KÖTÜNÜN EN KÖTÜSÜ
"Seric futbolcu değil! Onu takımınıza katmanız bir kişi eksik oynamanıza neden olur." "Seric dünyanın en iyi futbolcusu ama karşı takımlar için." "Gerçekten iyi oyuncular vardır, bir de iyi oyuncular. Onlardan sonra izlemeye dayanabildiğiniz oyuncular gelir, ardından da gerçekten kötü oyuncular. Son olarak ise Seric vardır."

918
BEŞİKTAŞ / Delgado ve Bobo gidebilir
« : 26 Mayıs 2008, 21:17:35 »

Delgado ve Bobo gidebilir


Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Delgado ve Bobo'yu ancak astronomik bir teklif gelirse satacaklarını söyledi. Memleketi Zonguldak'ta stres atan Sağlam, alınan üç yabancının kendilerini büyük katkı sağlayacağını, iki de yerli oyuncu alacaklarını sözlerine ekledi.

919
BEŞİKTAŞ / Kartal'da dev atak
« : 26 Mayıs 2008, 21:17:10 »
Beşiktaş, G.Saray ve F.Bahçe'nin de gündemine gelen Portekizli yıldız için sürpriz bir harekât başlattı. Ani bir operasyonla Avrupa'ya giden başkan Yıldırım Demirören'in, Barcelona'nın yıldızına yıllık 3.5 milyon euro teklif etmeyi planladığı öğrenildi.

***

Deco harekatı

Portekizli futbolcuya yıllık 3.5 milyon euro önerilecek. Siyah-beyazlı yönetim Deco'nun bonservisi için de 11 milyon euro'yu gözden çıkardı.

Transferin hızlı takımı Beşiktaş, şimdi de Deco'nun peşinde. Başkan Yıldırım Demirören'in, "İşim var" diyerek Divan toplantısını erken terk etmesinin arkasında transferin yattığı öğrenildi. Barcelona'nın gözden çıkardığı 31 yaşındaki oyuncu daha önce G.Saray ve F.Bahçe'nin de gündemine gelmişti. Menajerine, "İlk tercihlerim İtalya ya da İngiltere" talimatı
veren Brezilya asıllı Portekizli oyuncu Türkiye'ye de soğuk bakmıyor.

TÜRKİYE OLABİLİR
Deco'nun, "Belki de hayatımın son transferini yapacağım. Bu nedenle maddi konular ön planda gelir" şeklindeki sözleri Yıldırım Demirören'i harekete geçirdi. Demirören'in yakın çevresine, "Ne gerekiyorsa verip, Deco'yu alacağım" dediği de belirtiliyor. Deco, kendisiyle ilgilenen Manchester United ve İnter'in tekliflerini az bulduğunu söyledi. Barça, 2010 yılına kadar sözleşmesi olmasına rağmen Portekizli yıldızı satacağını açıklamıştı.

920
BEŞİKTAŞ / Ekrem ısrarı
« : 26 Mayıs 2008, 21:16:44 »
Ertuğrul Sağlam'ın "Mutlaka alınmalı" dediği Ekrem Dağ için yönetim, para artı takas önerisi yapmaya hazırlanıyor.


Yabancı transferinde 3 oyuncu ile el sıkışan Beşiktaş, gözünü yerli oyunculara çevirdi. Başarılı bir sezon geçiren ve 2008 Avrupa Şampiyonası'nda Avusturya Milli Takımı'nın formasını giyecek olan orta saha oyuncusu Ekrem Dağ'a talip olan siyah-beyazlı yönetim, Gaziantepspor'un kapısını para artı takas önerisi
ile çalmaya hazırlanıyor.

UĞUR ASKIYA ALINDI
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın ısrarla istediği Ekrem için bugün 2 kulübün yöneticilerinin bir araya gelmesi bekleniyor. Öte yandan siyahbeyazlıların Manisa'nın orta saha oyuncusu Uğur'un transferini askıya aldığı öğrenildi. Vestel'in bonservis olarak Beşiktaş'tan 2.5 milyon euro istemesi üzerine yönetimin geri adım attığı belirtildi.

EKREM DAĞ KiMDiR?
Doğum tarihi: 5 Aralık 1980
Takımı: Gaziantepspor
Mevki: Orta saha
Boy: 1.79
Kilo: 73
Sözleşme Bitiş Tarihi: 2009
Kariyeri: 1997-2005 Sturm Graz- 95 maçta 10 gol, 2005-2007Gaziantepspor - 71 maçta 7 gol
Sözleşme bitiş tarihi: 2011

921
GALATASARAY / Nonda haber bekliyor
« : 26 Mayıs 2008, 21:15:27 »
İTALYAN kulüplerin kıskacında olan Nonda, Galatasaray yönetimine kendisiyle ilgili düşüncelerini sordu. Sarı-kırmızılı ekipte kalıp kalmayacağını merak eden Kongolu, Galatasaray'ın kararına göre gideceği takımı şekillendirecek.

922
GALATASARAY / Valeri'ye sıkı takip
« : 26 Mayıs 2008, 21:15:02 »
ARJANTİN 23 Yaş Altı Milli Takımı'nın yıldızı Diego Hernan Valeri ile ilgilenen Galatasaray, ikinci bir Carrusca vakası yaşamak istemiyor. Bu nedenle sarı-kırmızılı ekibin, 22 yaşındaki futbolcuyla ilgili geniş bir inceleme başlattığı öğrenildi. Sağ ayağını kullanan 1.78'lik genç yıldız iİki kanatta da görev yapabiliyor.


923
GALATASARAY / Yıllarca unutulmaz
« : 26 Mayıs 2008, 21:14:35 »
YÖNETİCİ Haldun Üstünel, Galatasaray'ın bir kez daha yıllarca unutulmayacak bir başarının altına imza attığını söyledi. Çok çalışarak şampiyonluğa ulaştıklarını belirten Üstünel, "Bu başarı babadan oğula anlatılır" ifadesini kullandı.


924
GALATASARAY / İsaksson gönülsüz
« : 26 Mayıs 2008, 21:14:13 »
ISAKSSON, Galatasaray'ın kendisini transfer etmek istediğini doğrularken, kararını vermek için Avrupa Şampiyonası'nın tamamlanmasını beklediğini söyledi. İsveçli eldiven, öncelikli hedefinin Premier Lig'de kalmak olduğunu da kaydetti.