İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - XeLL

805
GALATASARAY / GS Store Denizli'de
« : 29 Mayıs 2008, 15:31:24 »
Hızla büyümeye devam eden Galatasaray Pazarlama A.Ş. Denizli'ye de uzandı. GS Store'ları tüm Türkiye'ye yaymaya hazırlanan şirketin Denizli ayağının da tamamlandığı ve önümüzdeki günlerde görkemli bir açılış yapılacağı öğrenildi.


806
GALATASARAY / Espanyol yolcusu
« : 29 Mayıs 2008, 15:31:01 »
G.Saray'ın da listesinde yer alan Laudrup, Espanyol ile görüşmelerini sürdürüyor. Tarafların anlaşmak üzere olduğu haberleri gelirken, Espanyol ile Laudrup arasındaki tek sorunun yardımcılarının yüksek maliyeti olduğu ifade ediliyor

807
GALATASARAY / Barış'a sözleşme
« : 29 Mayıs 2008, 15:30:32 »
Almanya Ümit Milli Takımı'nda döktüren Barış Özbek'in taliplerinin artması, yönetimi harekete geçirdi. Genç yıldızın bir yıllık sözleşmesi, Türkiye'ye dönünce uzatılacak. Barış, Almanya'nın son maçında iki asist yapmıştı.

808
GALATASARAY / Linderoth'tan mesaj geldi
« : 29 Mayıs 2008, 15:29:13 »
Kalçasındaki sakatlık nedeniyle yeşil sahalardan uzak kalan Linderoth, milli forma altında yeniden doğuşunu kutluyor. Attığı gol ve futbolu ile İsveç'in Slovenya ile oynadığı karşılaşmanın yıldızı olan tecrübeli oyuncu, artık tamamen iyileştiğini belirtirken, "Galatasaraylılar beni beklesinler. Gelecek sezon çok iyi bir Linderoth izlettireceğim" dedi.


809
GALATASARAY / Lincoln genç yıldızlar arıyor
« : 29 Mayıs 2008, 15:28:46 »
Ligin bitmesini fırsat bilerek ülkesinin yolunu tutan yıldız, Galatasaray için yetenekli gençler arıyor.


Büyük umutlarla transfer edilen ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle geçen sezon bekleneni veremeyen Cassio Lincoln, bu açığı, farklı bir şekilde kapatacak. Önce Almanya'ya giden oradan da Brezilya'ya geçen yıldız futbolcu, Galatasaray adına yetenekli oyuncu bakıyor. Ülkesinde futbol turnuvaları ve maçları takip eden Lincoln, gelecek
vadeden bir futbolcu bulması halinde hemen sarı-kırmızılı yöneticilere bildirecek.

810
GALATASARAY / Hedefimiz Avrupa
« : 29 Mayıs 2008, 15:28:05 »
Cimbom'u şampiyonluğa taşıyan isimlerden birisi olan Ümit Karan, başarılarını Avrupa'ya taşımak istediklerini kaydetti. İyi bir takım olduklarını belirten Ümit, "Yapılacak takviyelerle çok daha güçleneceğimize inanıyorum" ifadesini kullandı.


811
GALATASARAY / Top Önder'de!
« : 29 Mayıs 2008, 15:27:44 »
Adnan Sezgin'in transfer teklifinde bulunduğu Önder Turacı için gurbetçi yıldızdan yanıt bekleniyor. FK Moskova ile anlaşma imzalayan Önder ile sözleşmesini fesh ederse mukavele yapılacak aksi halde vazgeçilecek.



812
GALATASARAY / Çanakkale ve Samsun renklendi
« : 29 Mayıs 2008, 15:27:17 »
Galatasaray Pazarlama A.Ş.'nin mobil mağazaları yurt çapındaki turuna devam ediyor. GS Store TIR'larından biri Çanakkale'ye bağlı Çan ilçesinde sarı-kırmızılı taraftarlara hizmet verirken, diğeri de 12 Haziran'a kadar Samsunlu taraftarların emrinde olacak.


813
GALATASARAY / Galatasaray'ın sponsoru Arda
« : 29 Mayıs 2008, 15:26:15 »
Sarı-kırmızılı ekip, transfer için kaynak bulamaması halinde Arda'yı gözden çıkaracak.


Yeni sezon için teknik direktör ve oyuncu arayışlarına devam eden Galatasaray bir yandan da kaynak arayışlarını sürdürüyor. Kombine ve resmi ürün satışından gelen gelirlerle kulübün kısa vadeli giderlerini karşılayan sarıkırmızılılar, transfer için henüz para bulabilmiş değil. Arayışların devam ettiği belirtilirken, yeni kaynak yaratılamaması
halinde İngiliz kulüplerinin peşinde olan Arda Turan'ın gözden çıkarılacağı ifade ediliyor.

814
GALATASARAY / Topal'a İngiliz sicimi!
« : 29 Mayıs 2008, 15:25:31 »
Linderoth'un sakatlanmasından sonra ön liberoda formayı kapan ve performansıyla Milli Takım'a yükselen Mehmet Topal'a Premier Lig'den teklifler geldiği bildirildi. Topal'ın menajeri ile görüşen İngilizlerin, EURO 2008 sonrası G.Saray'la masaya oturması bekleniyor. Ancak yönetim Topal'ı satmayı düşünmüyor.



815
FENERBAHCE / Deniz'e durmak yasak
« : 29 Mayıs 2008, 15:23:14 »
Tatilini Almanya'da geçiren Deniz Barış, yeni sezon öncesinde sıkı bir program uyguladığını söyledi. Tecrübeli oyuncu, "Geçen sezon talihsiz bir sakatlık yaşadım. Ve bu durum çok uzun sürdü. Şu anda iyileştim. Kondisyon açığımı da kapatıyorum" diye konuştu.

816
FENERBAHCE / Bana sormayın
« : 29 Mayıs 2008, 15:22:41 »
Başta Juventus olmak üzere birçok takımdan teklif alan Lugano, kararı kendisinin değil F.Bahçe'nin vereceğini söyledi. Sözleşmesinin devam ettiğini belirten Uruguaylı oyuncu, "Elbette İtalya'ya gitmek isterim. Ancak F.Bahçe'de de mutluyum. Konuyu zamana bırakmalı" dedi.