İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - XeLL

613
GALATASARAY / Necati'ye kapı açık
« : 01 Haziran 2008, 12:11:08 »
G.SARAY'a geri dönmemesi halinde duygusallığı bırakıp F.Bahçe ve Beşiktaş ile görüşebileceğini belirten Necati Ateş'e yönetimden vize çıktı! Sarı-kırmızılıların, "Belirlediğimiz bonservis bedelini getiren her oyuncu, istediği takıma gidebilir" dedikleri öğrenildi.


614
GALATASARAY / Eski resimleri kullanmışlar
« : 01 Haziran 2008, 12:10:45 »
DÜN bazı gazete ve çeşitli internet sitelerinde Galatasaray'ın teknik direktörlük için Falco Götz ile anlaştığı yönünde çıkan haberleri Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin yalanladı. TurkSpor.Net'e konuşan Sezgin haberlere tepki göstererek "Eski resimleri kullanıp yalan haber yapıyorlar. Götz ile herhangi bir anlaşma yapmadık"
dedi.

615
GALATASARAY / 'Beni bu yıl izleyin'
« : 01 Haziran 2008, 12:09:54 »
ASLAN'daki ilk sezonunda inişli çıkışlı bir grafik çizen Volkan Yaman, "Gerçek Volkan'ı gelecek sezon göreceksiniz" dedi. Tatilde yeni sezon için güç toplayan genç oyuncu, "İlk senem uyum süreciyle geçti. Tam verimli olamadım. Gelecek sezon katkım artacak" diye konuştu.

616
GALATASARAY / 'Moralim gayet iyi'
« : 01 Haziran 2008, 12:09:31 »
Hakan Şükür dün memleketi Sakarya'da mağaza açılışına katıldı. G.Saray'da kalıp kalmayacağı ile ilgili yorum yapmayan golcü oyuncu, moralsiz göründüğü söylemine "Moralim bozuk değil. Hayatımdan memnunum. Eşim ve ailemle mutluyum. Ben küçük şeylerle de mutlu olabilen bir insanım" karşılığını verdi.

617
GALATASARAY / Keser, Güler'i övdü
« : 01 Haziran 2008, 12:09:10 »
Erik Gerets döneminde G.Saray'da yardımcı antrenörlük yapan Erdal Keser, sarı-kırmızılı takımın bu sezon şampiyon olarak büyük bir iş başardığını söyledi. Keser, "Zor şartlarda çok önemli bir şampiyonluk kazanıldı. Bu, G.Saray'a çok şey kazandıracak. Cevat Güler'i de kutlamak lazım" diye konuştu.


618
GALATASARAY / Buruk, Belediye'ye
« : 01 Haziran 2008, 12:08:40 »
Yönetimin sözleşmesini uzatmayı düşünmediği Okan Buruk'un Büyükşehir Belediyespor ile dirsek temasında olduğu öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun 'ayrılık' kararının tebliğ edilmesini beklediği, ardından Belediye ile masaya oturacağı ifade edildi. Okan'ın eski takım arkadaşı Arif Erdem, Belediye'de antrenör.

619
GALATASARAY / Fener'e takıldı
« : 01 Haziran 2008, 12:08:19 »
Bakan Çelik, "Son seçimde Hakan'ı milletvekili yapacaktık. Ancak Fener'den bulamayınca vazgeçtik" dedi. Kral, Spor Bakanı olacaktı.


G.Saray'ın Florya'ya heykelini dikme kararı aldığı Hakan Şükür, vekilliğin kapısından dönmüş! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Hakan'a 22 Temmuz seçimleri öncesinde AKP'den milletvekilliği teklif etmeyi düşündüklerini belirterek, "F.Bahçe ve Beşiktaş'tan da almayı düşündük. Ancak baktık
ki Fener'de milletvekili yapabileceğimiz Türk oyuncu yok. Yabancıları fazla. Vazgeçtik" dedi. AKP'nin Hakan'ı Spor Bakanı yapmayı düşündüğü ifade edildi.

620
GALATASARAY / Galatasaray Skibbe'yi dün İstanbula'a getirdi
« : 01 Haziran 2008, 12:07:56 »
UZUN süredir teknik direktör arayan Galatasaray'ın, Michael Skibbe'yi dün İstanbul'a getirdiği iddia edildi. Geçen sezon Leverkusen'i çalıştıran Alman hoca ile büyük ölçüde anlaşıldı.

***

Skibbe İstanbul'da

Sezgin'in, Almanya'da el sıkıştığı Michael Skibbe'yi dün İstanbul'a getirdiği ve Florya'daki görüşmelerde anlaşma sağlandığı iddia edildi.

TAM 3 SAAT SÜRDÜ
GALATASARAY hoca transferinde sona geldi. Ligin tamamlanmasıyla birlikte arayışlara başlayan ve birçok isimle görüşen sarı-kırmızılı kulüp, Michael Skibbe'de karar kıldı. Geçtiğimiz sezon sonunda Bayer Leverkusen ile yolları ayrılan Alman teknik adamla bir araya gelen Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan
Sezgin, 3 saatlik bir görüşmenin ardından Skibbe ile prensipte anlaştı.

200 BİN EURO FARK
SEZGİN'in dün Skibbe'yi İstanbul'a getirdiği ve Florya'da görüşmeler yapıldığı iddia ediliyor. Başkan Polat ile Skibbe'nin gece yarılarına kadar pazarlıklarını sürdürdüğü dile getirildi. G.Saray'ın Alman hocaya yıllık 1 milyon 300 bin euro önerdiği, Skibbe'nin ise 1.5 milyon euro istediği ama büyük ölçüde anlaşma sağlandığı belirtildi. Büyük bir aksilik çıkmazsa Skibbe, Aslan'a imza atacak.

FOTOMAÇ GELENEĞİ
TRANSFER haberciliğinin 1 numarası Fotomaç 23 Mayıs Cuma günü G.Saray'ın Skibbeile görüştüğünü "Sürpriz aday"başlığıyla duyurmuştu. Sarı-kır-mızılı yönetim Alman teknikadamı dün İstanbul'a getirdi.

621
GALATASARAY / Emre travması
« : 01 Haziran 2008, 12:07:28 »
Adnan Polat, milli oyuncuyu ikna etmesi için dün Okan'ı da devreye soktu ama sonuç çıkmadı. Şoku unutturmak için bir yıldız alınacak.


G.Saray'da Emre Belözoğlu şoku yaşanıyor! Başkan Adnan Polat'ın G.Saray'a geri getirmek için uzun süredir uğraş verdiği milli yıldızın, F.Bahçe ile anlaşması sarı-kırmızılıları sarstı. Polat'ın, genç oyuncunun yolunu dün Kadıköy'den Florya'ya çevirmek için son çare olarak en yakın arkadaşı Okan Buruk'u devreye sokması da sonuç vermezken, yönetimin alternatif
arayışına geçtiği ifade edildi.

POLAT: HAYIRLI OLSUN!
F.Bahçe'nin Emre transferiyle sağladığı psikolojik üstünlüğü bertaraf etmek isteyen Adnan Polat'ın milli yıldızı gölgede bırakacak süper bir oyuncu almak için kolları sıvadığı öğrenildi. Adnan Sezgin'e bu konuda tam yetki verildi. Polat, Emre'nin F.Bahçe'ye transferi için, "Emre böyle karar vermiş, F.Bahçe de yararlı olacağını düşünmüşse iki tarafa da hayırlı olsun" demekle yetindi.

622
FENERBAHCE / Aziz Yıldırım kızgın
« : 01 Haziran 2008, 12:06:00 »
 ;)

623
FENERBAHCE / Kombine uçuyor
« : 01 Haziran 2008, 12:05:29 »
F.BAHÇE taraftarları satışa çıkan kombinelere büyük ilgi gösteriyor. Resmi internet sitesi hergün ulaşılan rakamı açıklıyor. Şu anda sayı 23 bini geçti. Başkan Aziz Yıldırım da dergideki yazısında, "Kombine satışı geçen yılı şimdiden yakaladı" diye yazdı.



624
FENERBAHCE / Mali Kurul ertelendi
« : 01 Haziran 2008, 12:05:06 »
F.BAHÇE'nin olağan Mali Genel Kurulu çoğunluk sağlanamadığı için 7 Haziran Cumartesi'ne ertelendi. Dün Faruk Ilgaz Tesisleri'nde saat 13.30'da çoğunluk sağlanamayınca kongre haftaya kaldı. Mali Genel Kurul 7 Haziran'da çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek.