İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - XeLL

937
FENERBAHCE / Ya süper ya Recep
« : 26 Mayıs 2008, 21:07:17 »
Şampiyonluğu kaleci hatasıyla G.Saray'a kaptıran F.Bahçe'de "kaleye yabancı" görüşü giderek ağırlık kazanıyor. İnter'den Cesar, PSV'den Gomes, Milan'dan Dida ile Lyon'dan Coupet seçeneklerini masaya yatıran Kanarya'nın, İngiltere'den de bazı kalecileri takibe aldığı öğrenildi. Aranılan yabancı kaleci bulunamazsa, Serdar'ın yerine OFTAŞ'tan Recep alınacak.

938
FENERBAHCE / Lugano dönüyor
« : 26 Mayıs 2008, 21:06:54 »
Türk basınına "F.Bahçe'de mutluyum" diyen hırçın savunmacı, Brezilya'da "İstanbul'daki günlerim sayılı" dedi, ipler gerildi....


MARAZ ÇIKARIYOR!
Sarı Kanarya, bir yandan süper yıldızları kadrosuna katma hesabı yaparken, diğer yandan elindekileri koruma telaşında. Alex ve Deivid'e gelen teklifler yönetimin canını yeterince sıkmışken, şimdi de Lugano maraz çıkarmaya başladı. Türk medyasına Fenerbahçe'de çok mutlu olduğunu söyleyen Uruguaylı
savunma oyuncusu, Edirne dışında birden değişiveriyor!

'RAKAMA BAĞLI'
Bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Lugano, Brezilya'da basına bir açıklama yaptı. Sarılacivertli ekipte günlerinin sayılı olduğunu ima eden Lugano, "Avrupa'nın birçok ünlü ekibinden teklifler alıyorum. İstediğim rakam verilirse İstanbul'dan ayrılacağım. Aksi halde Fenerbahçe'de oynamaya devam edeceğim" dedi. Bu açıklama yönetimi kızdırdı, ipler gerildi.

939
FENERBAHCE / En kritik gün
« : 26 Mayıs 2008, 21:06:32 »
Brezilyalı çalıştırıcının avukatıyla bugün son kez görüşecek olan yönetim, anlaşma çıkmazsa alternatiflere yönelecek....


Zico'da dananın kuyruğu bugün kopuyor! Taraflar yıllık ücret konusunda 2.5 milyon euro'da anlaşma sağlarken, asıl sorun olan yardımcı hoca konusu bugünkü görüşmenin ana maddesi olacak. Yönetim, Zico'nun iki yardımcısı Edu ve Sant'anna'yı istemiyor.

İPLER KOPABİLİR
Zico ise "Onlar yoksa ben de yokum" diyor.
Başkan Aziz Yıldırım, "Zico ile aramızda ciddi bir görüş ayrılığı yok" dese de bugün ipler kopabilir. Sarı-lacivertliler, Zico ile yolların ayrılması halinde Scolari, Peseiro ve Alain Perrin ile temasları sıklaştırılacak.

940
FENERBAHCE / İlk müjde Kanoute
« : 26 Mayıs 2008, 21:06:08 »
2 Haziran'da yapacağı açıklamalar büyük bir merakla beklenen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, camiaya, "Kanoute ile anlaştık" müjdesi vermesi bekleniyor. Yıldırım'ın gündemdeki tüm konularla ilgili ayrıntılı bilgiler vereceği de belirtildi.

***

İlk müjde Kanoute

Canlı yayında projelerini anlatacak olan başkan, bomba açıklamalar yapacak. Aziz Yıldırım'ın Kanoute müjdesini de vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 1 ya da 2 Haziran tarihinde FBTV'de yapacağı konuşmanın tarihi kulüpten yapılan açıklamada 2 Haziran olarak kesinleşti. Yıldırım, saat 14.00'te başlayacak canlı yayında FBTV Genel Müdürü İhsan Topaloğlu'nun sorularını yanıtlayacak. Sarı-lacivertli başkanın gündeme ilişkin her türlü soruya
yanıt vereceği, perde arkasında kalanlara ışık tutacağı ve gelecekle ilgili dev projelerine ilişkin taraftarı heyecanladıracak açıklamalar yapacağı öğrenildi.

SHEVA GERÇEĞİ NE?
Başkan Yıldırım transferler hakkında da bomba açıklamalar yapacak. Transferi gerçekleşen, görüşmeleri süren ve listede olan futbolcular hakkında ipuçları sunacağı öğrenilen Yıldırım'ın, transferi düşünülen Kanoute ile ilgili gelişmelere de yer vereceği belirtiliyor. Başkanın, Malili yıldızı Fenerbahçelilere müjdelemesi ise hiç de sürpriz sayılmayacak. Sarılacivertli kulübün başkanının, listedeki Shevchenko ve Adriano ile ilgili gelişmelere de yer vermesi bekleniyor.

941
MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ / Ynt: Süper Moderatör
« : 26 Mayıs 2008, 21:03:32 »
şu çocuk 1 senedir süper mod olmak istiyor werinde gitsin  :D
hakettigim için diorum çünkü senin gibi boş msjlar atmıom :D  :-*
s'iiee  :D :-*

942
hea

943
FAN CLUB / Ynt: C.Ronaldo - Fan Club
« : 26 Mayıs 2008, 21:00:35 »
sağol  ;)

944
FAN CLUB / Ynt: Büyük Admin Ballack
« : 26 Mayıs 2008, 20:59:32 »
bana host demeyin a>q  ;D

945
MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ / Ynt: Süper Moderatör
« : 26 Mayıs 2008, 20:57:31 »
tamam olm ne bağırıyon  ;D

946
MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ / Ynt: Adminlik Başvurusu
« : 26 Mayıs 2008, 20:56:50 »
olm bak -rep atıp durma şimdi ole bi küfür edecemki sna olm adam akıllı dur Xell

kıskanma beni tmm mı ilk önce bunu öğren

paylaşım yapıorum die konu açmada top 10  a girdiğimden dolayı fln kıskanma

- rep atmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sen önce adam olda gel karşıma çık.Repini benim düşürdüğüm falanda yok. >:(

947
MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ / Ynt: ADMİNLİK İSTİYORUM
« : 26 Mayıs 2008, 20:54:52 »
Kım sıldı benım msjımı cvp versin  >:(
Aynen  >:(

948
SMF DESTEK FORUMU / Ynt: Simple Machines Forum
« : 26 Mayıs 2008, 14:07:36 »
 ;)