İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Force23

1069
SERBEST BÖLGE / YENİ KONU AÇTIM BUYRUN İÇERİ
« : 29 Ağustos 2007, 15:30:37 »
HADİ BEYELER SİZİ BEKLİDOUM BUYRUN YAZIP DEVAM EDİN  :D

1070
SERBEST BÖLGE / GEL GEL KONUYA GEL TANESİ 1 DK SÜRÜO
« : 29 Ağustos 2007, 15:30:01 »
 :D :D

1071
SERBEST BÖLGE / BRUCE WİLLS
« : 29 Ağustos 2007, 15:29:33 »
 8)

1072
SERBEST BÖLGE / City İn Compton
« : 29 Ağustos 2007, 15:28:54 »
CİT :D

1073
YEREL HABERLER / Yurtta hava tahmini
« : 29 Ağustos 2007, 09:40:39 »
İSTANBUL (İHA) - Yurdun kuzey kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış geçişlerinin görüleceği tahmin edilmektedir. Yağışların Karadeniz Bölgesi ile Kars ve Ardahan çevrelerinde etkili olması bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı, kuzeydoğu kesimlerde azalacak, diğer bölgelerde 2 ila 4 derece artacak. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Karadeniz kıyı kesimlerinde kuzeybatı, zamanla Akdeniz kıyıları ile yurdun güneydoğu bölgelerinde güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yurdun kuzeybatı kesimlerinde kuvvetli olarak esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28
İstanbul: Parçalı, doğusu çok bulutlu (Rüzgar, il genelinde kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak esecek) 31
İzmir: Az bulutlu 35
Adana: Parçalı ve çok bulutlu 37
Antalya: Az bulutlu 34
Samsun: Parçalı çok bulutlu, etkili olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26
Trabzon: Parçalı çok bulutlu, etkili olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27
Erzurum: Parçalı çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı 25
Diyarbakır: Az bulutlu 38


1074
YEREL HABERLER / 30 Ağustos Zafer Bayramı yarın kutlanacak
« : 29 Ağustos 2007, 09:40:22 »
ANKARA (ANKA) - 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 85. yıldönümü, yarın tüm yurtta, KKTC'de ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlanacak.

 
Atatürk anıtlarına çelenk konulması ve Anıtkabir'i ziyaretle başlayacak olan törenler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın Genelkurmay Karargahı'nda kutlamaları kabul etmesiyle devam edecek. AKM Tören Alanı'nda saat 11.00'de gerçekleştirilecek törenlerin ardından ise saat 12.00'de 21 pare top atışı yapılacak.

 
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt ve Kuvvet Komutanları Devlet Mezarlığı'nı ziyaret edecek ve burada bulunan anıta çelenk koyacak. Buradaki törenin ardından, yeni mezun olan teğmenlere Kara Harp Okulu'nda diplomaları saat 16.00'da yapılacak törenle verilecek. Buradaki törenden sonra Genelkurmay Başkanı Büyükanıt, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Yazlık Bahçesi'nde bir resepsiyon verecek.

 
30 Ağustos Perşembe günü trafiğe kapatılacak yollar ve saatleri ise şöyle:
08.15'ten itibaren törenler sonuna kadar, Çiftlik Kavşağı, Migros (Akköprü) Kavşağı, Kazım Karabekir Kavşağı, Konya Yolu (Gazi Kavşağından Emniyet Müdürlüğü önüne kadar olan kısım) Ulaştırma Kavşağı, İstanbul Caddesi, Turgut Özal Bulvarı, Hipodrum Caddesi, Yenimahalle Köprüsüne kadar olan yol güzergahı,
08.45'de Anıtkabir'de yapılacak törende, Gençlik Caddesinin Tandoğan Kavşağından geliş istikametinin sağ şeridi ile Akdeniz Caddesinin Gençlik Caddesine gidiş istikametini sağ şeridinin yapılacak etkinliklerin sonuna kadar, 09.45'de Genel Kurmay Başkanlığı'nda yapılacak tebrikat töreninde, tören sırasında Milli Müdafaa Caddesi, 20.30'da Kara Kuvvetleri Komutanlığı Bahçesi'nde yapılacak resepsiyon sırasında, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi Anıtpark Kavşağından İnönü Bulvarı Kavşağına kadar olan kısım.(ANKA)



1075
YEREL HABERLER / Maltepe'de trafik kazası: 10 yaralı
« : 29 Ağustos 2007, 09:39:38 »
İSTANBUL (İHA) - D-100 Karayolu üzerinde meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. Kazada 10 kişi hafif şekilde yaralandı. Takla atarak devrilen kamyon içinde bulunan ve sürücü kabinine sıkışan şahıs, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 2 saat sonra kurtarılabildi.

Edinilen bilgiye göre D-100 Karayolu Maltepe Küçükyalı mevkii üzerinde saat 01.00 sıralarında meydana gelen kazada 10 kişi yaralandı.. Ankara istikametinde yaşanan kazada, Ali Erahmet'in kullandığı 34 FB 9121 plakalı aracı, plakası alınamayan bir ticari taksi sıkıştırdı. Erahmet kendisini sıkıştıran taksiden kaçmak için yolun sol tarafına kaçtı. Bu sırada arkadan gelmekte olan ve bu durumu fark edemeyen Mustafa Kaplan'ın kullandığı 34 VEH 37 plakalı sebze yüklü kamyon zor durumda kaldı.
 
Kaplan, kaza yapmamak için manevra yaptı ancak bu kez de arkadan gelmekte olan ve içinde 3'ü çocuk 7 kişinin bulunduğu 34 UR 9432 plakalı aracın önüne geçti. Meydana gelen bu karmaşa sonrasında Erahmet'in kullandığı araca kamyon, kamyona ise en arkadan gelen içinde 7 kişinin bulunduğu minibüs çarptı. Kaza
sonrasında bariyerleri aşan kamyonet ve minibüs taklalar atarak şarampole yuvarlandı.

Görgü tanıkları minibüs içinde bulunan aynı aileden Dursun, Necmiye, Ümmühan ve Ramazan Karakaya ile 3 çocuğu takla atan araçtan çıkardı. Sebze yüklü olan kamyonda bulunan Bilal Kaplan da yaralı olarak sıkıştığı yerden kurtarıldı, ancak kamyon sürücüsü Mustafa Kaplan takla atan aracın altında kaldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Kaplan'ı yaklaşık 2 saat süren ve olay yerine çağrılan destek ekipler sayesinde sıkıştığı yerden çıkarabildi.



1076
YEREL HABERLER / Dikkat! Yeni Galata Köprüsü 4 gün kapalı
« : 29 Ağustos 2007, 09:39:20 »
Yeni Galata Köprüsü, 4 gün 9 saat süreyle araç trafiğine kapanacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Yeni Galata Köprüsü'nün yenileme çalışması nedeniyle 29 Ağustos 2007 Çarşamba günü saat 21.00'den itibaren, 3 Eylül 2007 Pazartesi günü saat 06.00'ya kadar 4 gün 9 saat süreyle araç ve yaya trafiğine kapanacağı bildirildi.

Açıklamada, söz konusu tarihler arasında Yeni Galata Köprüsü'nü kullanacak araç ve yayaların Atatürk Köprüsü'nü kullanmaları gerektiği, köprünün kapalı olduğu tarihlerde yalıtım, betonlama, asfaltlama ve temizlik işlerinin tamamlanacağı belirtildi.



1077
Kayseri Milletvekili Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı seçilmesine ilişkin TBMM kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü mükerrer sayısında yayınlandı.

 
TBMM kararında, ''Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nun 28/8/2007 tarihli 6. birleşiminde, Kayseri Milletvekili Abdullah Gül (339) oyla Türkiye Cumhurbaşkanı seçilmiştir'' denildi.

 
Öte yandan Gül'ün, cumhurbaşkanı seçildikten sonra Resmi Gazete'de yayınlanan ilk işlemi, Devlet Bakanı Beşir Atalay'ın, kendisinden boşalan Dışişleri Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı'na vekalet etmesine ilişkin onay oldu.

 
Resmi Gazete'nin bugünkü mükerrer sayısında yayınlanan vekalet etme işleminde, ''Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'ün, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 28 Ağustos 2007 tarihinde cumhurbaşkanlığına seçilmesi nedeniyle Dışişleri Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı'na, Devlet Bakanı Beşir Atalay'ın vekalet etmesi, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın 113. maddesi uyarınca uygun görülmüştür'' denildi.

 
AA

1078
YEREL HABERLER / Erdal İnönü'nün tedavisi ABD'de başladı
« : 29 Ağustos 2007, 09:38:39 »
Rahatsızlığının nüksetmesi üzerine dün ABD'ye giden eski başbakan yardımcısı ve dışişleri bakanlarından Erdal İnönü'nün tedavisi, ABD'nin Houston kentinde başladı.

 
Edinilen bilgiye göre, Chicago üzerinden TSİ bugün sabaha karşı Houston'a ulaşan Erdal İnönü, ardından, daha önce de tedavi gördüğü MD Anderson Hastanesi'ne yattı ve burada tetkiklere başlandı.

 
İnönü'nün yanında eşi Sevinç İnönü de bulunuyor.

 
AA

1079
YEREL HABERLER / Gül'ün katılacağı ilk tören GATA'da
« : 29 Ağustos 2007, 09:38:24 »
ANKARA (ANKA) – Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde yarın saat 10.30'da yapılacak mezuniyet törenine katılacak.

Törene TBMM Başkanı Köksal Toptan, Başbakan Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Kuvvet Komutanları ve çok sayıda Bakan da katılacak.


1080
YEREL HABERLER / Bakanlar Kurulu listesi yarın Köşk'te
« : 29 Ağustos 2007, 09:38:02 »
ANKARA (ANKA) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabine listesini yarın saat 16.00'da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayına sunacak. Böylece Gül, Cumhurbaşkanı seçilmesinin üzerinden 24 saat geçmeden Gül'ün ilk icraatı ise yeni Bakanlar Kurulunu onaylamak olacak.

10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in, onayını yeni seçilecek cumhurbaşkanına bıraktığı yeni Bakanlar Kurulu, yarın saat 16.00'da Başbakan Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanı Gül'e sunulacak.

Yeni Bakanlar Kurulu listesi'nde iki yeni devlet bakanlığı eklenerek bakanlık sayısının 257e çıkması bekleniyor. Ayrıca özellikle icracı bakanlıkların görev tanımlarında yeniden yapılacak.

Başbakan Erdoğan, Bakanlar Kurulu listesini sunmak için 16 Ağustos Çarşamba günü Köşk'e çıkmış fakat görevde bulunan Cumhurbaşkanı Sezer, listeye bakmadan onayı yeni seçilecek Cumhurbaşkanına bırakmıştı.

Sezer'le yaklaşık 15 dakika görüşen Erdoğan, Sezer'in, listeyi bile görmeden, “Listeyi çıkarmaya gerek yok, bunu yeni Cumhurbaşkanına sunmanız daha isabetli olacaktır” dediğini aktarmıştı. Sezer'in bu davranışı Erdoğan tarafından “jest” olarak değerlendirirken bazı yorumlarda ise Erdoğan'ın bakan isimlerini çizdirdirtmem açıklamasına tepki olarak değerlendirilmişti.